applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 daha önceden DH olmus elfler var, ben hiç troll görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sırf elfler olabiliyor tek seçenekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sacma işte, tembellik etmişler. NE'ler oyundaki arcane'e demonology'e en uzak en az affinitysi olan ırk, NE'den demon hunter oluyosa trollerden 10 kat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 applev0dka said: daha önceden DH olmus elfler var, ben hiç troll görmedim daha onceden paladin olmus tauren elf falanda yoktu şimdi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 tam onu ekleyecektim, orda lore kırdılar baya, ama DH'nin sadece night elf, blood elf gelmesi bence baya mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Beta bu yıl içinde geliyormuş. Release büyük ihtimal mart fln olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bu zaman olayı noldu şimdi, paralel evrendemiyiz neyiz o kısımlar cok karıştı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sunumu izleyebilecğeim bi yer var mıdır arkadaşlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Gnome dh olurasa donmeyi dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ulan ne bu boyle monk geliyor leather giyiyor , DH geliyor leather giyiyor, iyice suyu çıktı. Oyunda hayvan gibi leather giyen var. Zavallı druid im benim =( link şu ayrıca http://eu.battle.net/wow/en/game/class/demon-hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 4 tane leather dps oldu işte gayet makul. mage-priest-warlock dk-pally-warrior shammy-hunter rogue-druid-monk gerçi şu listeyi yazınca mail giyse tam dengeli olacakmış sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 applev0dka said: tam onu ekleyecektim, orda lore kırdılar baya, ama DH'nin sadece night elf, blood elf gelmesi bence baya mantıklı Mantikli cunki 13 race icin dh modeli ve animasyonu yapicak zaman ve paralari yok ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 classin adini rogue doven yapsalarmis qesqe. gerce invis gormuyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ısıtıp ısıtıp önümüze koyma işi devam ama alırmıyım ek paketi ? tabiki alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Keske,nilahi adalet. Tbc ve vanillada ally oyniyanlar gozbandi olan suratli ne male cakma dh roguelari hatirlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 görüyor galiba 2dk cdli bi skill göstermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 applev0dka said: 4 tane leather dps oldu işte gayet makul. mage-priest-warlock dk-pally-warrior shammy-hunter rogue-druid-monk gerçi şu listeyi yazınca mail giyse tam dengeli olacakmış sdaf pek değil aslında geçen mop da monk releaseledin hypedan gazillion tane monk oldu , şimdide hype dan DH ler türeyecek =p Allahtan rogue nesli tükenmiş class gibi, ..oku çıkmış ama. aquila said: classin adini rogue doven yapsalarmis qesqe. gerce invis gormuyo galiba. görüyor ama skill 2dk cooldownda şimdilik sanırım. http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/august/Panel071.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 şu order halls ve pvp honor sisteme gelen revamp detaylarını nereden okuyabilirim veya izleyebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=e1WIEl4hRvA&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Tembellik zaten obvious da ilginç bi şekilde lore a bağlı kalmış durumdalar demon hunter konusunda, TBC zamanı hayatta olan ve sonrasında hayatta kalan demon hunterları oynuyor olacağız çünkü. Onlarda da sadece bloodelf ya da nightelf vardı diğer ırklar yoktu hiç. Lvl 95-98 falan başlayıp DKlar gibi contente kadar kendi questlerini yapar DHlar. Dreanora göndereceklerini pek sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Anduin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 frostmourne bosta zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ahahaha çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 lvl 100 boost verilecekmiş. tabi boost olmadan kaç level başlatılır merak ediyorum, açıklanır herhalde bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 turalyon la alleria dedi la adam. Bu hangi zaman şimdi geçmişe mi gitmişiz. BL nereye invasion yapıyo da khadgar heyecanlanıyo. NOLUYOOOOOORR w4tresfsDFFddsF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar