yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Yav neyin sonu, hunterla 860 ilvl yaptık işte, hc mythic raid yok, mythic gruplara da zar zor giriyorum ilvl düşük diyor adamlar. yapacak pek bir şey kalmadı, 2. legendaryı her gün yaptığım WQ'lardan düşürmeye çalışıyorum falan. 1 tane de melee kasayım dedim ki zaten hep ortayız hiç best olmadım son 3 4 senedir. Raid yapacak ne zaman ne kafa kaldı artık. Nedir bu isyan anlamadım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 860 ile mythic+ nasıl giremiyorsunuz ya. Ben devamlı görüyorum pug'ları 850 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 gayet almıyorlar ilvl enflasyonu malesef geriden kasan yada iyi oyuncu olupta casual takıldığı için geç ilvl alan arkadaşlar için büyük sıkıntı. +2 - +7 arası boost grpları zaten keyin yoksa 860 adam almazlar +8 den sonra da 875+ istiyorlar. Normal mc dunglar için bile 860+ yazıyor millet. Kendi grubun ve guildin yoksa 860 sınırını aşmak oldukça güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Yok ya ben 1 tane mythic 1 tane lfr ile 860 yaptım tankımı. Adam gibi düzenli mythic falan yapıyorsan 870-875 falan kolay iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Tank konusu ayrı, Tank olunca olunca illaki alıyorlar da 875 casual dpse hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 peki kendi grubunu kurmak çok mu zor ? ben neden soruyorum derseniz ilevel 850 holy pala oynuyorum. hiç mythic+, raid vs.. yapmadım. gözüm korktu böyle yazılanları okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Zor değil korkma o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 equip 874 warlock um. bırak +7,8 i +5 lere bile seri decline yiyorum. ya tank olacaksın ya healer causal san. başta bilsem main hibrid birşey kasardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 yanına 1 healer falan bulman lazım dpssen. Tek başına zordur heralde çok popüler bir class ve ilvl yoksa. Kendi keyini kullan iyi grupsa dungeon bitince sor başka key yapmak isteyen var mı falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Tank spec'i olan arkadaşlar benim tekniğimi uygulayabilir. Loot spec.i dps spec'inize alıp tank giriyorsunuz; hayvan gibi dps gearınız da oluyor sonra kafanıza göre giriyorsunuz her yere. Casual oynuyorsanız ve guildiniz yoksa bu oyun hep böyleydi ne yazık ki. 1 tank'a 10 tane dps düşüyor. Ben tankla neye inv. istesem instant geliyor; dps'ken 878 ilvl gearım olmasına rağmen decline yiyorum çoğunlukla. Ha bu exp.in güzel yanı ne? Süper bir lfr sistemi ve manyak gibi aktif bir community var; 10 tane m+'dan decline yeseniz bile henüz apply etmediğiniz 20 tane hazırda bekliyor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 oyunda mal da çok. oynamayı bilmeyen adam wqlardan, hc ve normal mclerden elde ettiği proclu gearlarla yüksek ilvlara cıkabiliyor. hal böyle olunca 860 ilvl +7 yapmaya rahat rahat yetecekken bu adamlar yüzünden depleat oluyor keyler bunlardan ağzı yanan adamlar 860 yerine 875 istiyor. şu proc olayı tamamen kaldırılsa insanların ilvlı en azından bir fikir verecek karşıdakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Proc'umuza dokundurmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ben her şeyi yapıyorum procu bırak normali düşmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Group finder şeysinde ilvl 885 gözüküyor. Whisper atıyor ilvl 887 diye. Gruba alıyorsun yanına gelince inspect yapıyorsun bir de ne göresin?! Gerçek ilvl'ı 860. Adaletin bu mu blizort? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 iLvL'a Pawn'la bakıyorsan olduğundan düşük gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Elvui'ın kendininki var, bi de exorsus raid tools var. Yanlış veya doğru, bu kadar fark olması kabak tadı veriyor. 3-4 olur anlarım neredeyse 30 fark yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 benim bildiğim hiç bir addon doğru göstermiyor karşıdaki adamın ilevelını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Tmm achi ilvl enflasyonu vs ama karsidaki acisindan da dusunmek lazim, gecen +7ye conqueror achi istiyor. Valla ben en cok 10 yapabildim o da depleted :P tamam kolay degil o achiyi almak ama pug'lar da sizi boostlamak zorunda degil ne yazik ki. Siz bi yerinden tutup yapacaksiniz, m+ keyiniz varsa boost bulmak nispeten kolay mesela. Ya da gold'la boost alabilirsiniz. Bir de ayni karakterde sebat etme konusunda deadwoll'a katiliyorum. Ayrica su an oyun cok aktif siz bu haldeyken yer bulamiyosaniz kusura bakmayin ama baska mmo'da bunun yarisi bile mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Valthon said: Group finder şeysinde ilvl 885 gözüküyor. Whisper atıyor ilvl 887 diye. Gruba alıyorsun yanına gelince inspect yapıyorsun bir de ne göresin?! Gerçek ilvl'ı 860. Adaletin bu mu blizort? herkez öle yapıo, ilvl yüksek ama statları kötü itemları cantasında tutuolar, grouba katılırken onlarla request atıolar. fight baslarken en iyi stat veren itemlarını bi giyiuolar hoop 860 öyle yapmayanda var tabi, geçen bi mage 880le request attı dedim 870 falandır en kötü alıym. aldım adam harbi 880 cıktı 500k dps le yok etti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ehuehueh güzel sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bu arada dün aynı geyik dönüyordu merak ettim baktım ,yazılanlara göre kendi karakter tabınızda yazan max ilvl gözüküyor premadelerde yani equipped değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 stat weight > ilvl yapan devler utansın olm oyuncuya neden kulp takıyosunuz 840 item var çantamda, 865 den 12% daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Goldla boost kaç para oluyor mesela benim char mythic yapmaya başladığı an boosta abansam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Blizzard Çinlileri ortadan kaldıramayınca , herkesi Çinli yaptı. Group finderda hep booster ilanları görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 hmm yeniden mi başlasam WoD ru hiç sevemedim ya herşey çorba olmuş gibi geldi.bu paketde de aynı sorunla karşılaşırmıyım ki?? dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar