Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bazen hic bisi anlamiorm yazdiklarinizdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 raging tam bi nefret benim için , meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Suark said: bazen hic bisi anlamiorm yazdiklarinizdan :( m+ da affexisler var ya abi. keystone level arttıkça bu ekstra özellikler geliyor zorlaştırmak için. ahanda link http://www.wowhead.com/mythic-keystones-and-dungeons-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ha hic keystone yapmadim mitik yapinca bi zimbirti verio zmani olan onu takip yapion dimi keystonu cok maraton maraton gelio bana o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 maraton olayı birden fazla chest düşürmek istersen. örneğin toplam süre 30 dakika veriyor sana atıyorum 20 dakikada bitirirsen +1 chest veriyor 10 dakika bitirirsen +2 chest veriyor totalde 3 chest oluyor işte loot için. eğer chest kasacaksan maratona dönebiliyor ama mesela +4 +5 m+ lar da 3 chest artık default oldu gibi birşey. geçen mesela m+10 yapmaya alıştık CoS, 3.5 saat civarı sürdü, olmadı tabi. hiç hayatımda bu kadar çok wipe olmamıştım, UO daki reskill gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Raging tırt da, necrotic tank ve healerlar için tam bir kanser. Gerçi tüm affix'ler tanklar için kanser ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Jeeztro said: bence iyi olanlar gelmiş. overflowing ve volcanic ten iyidir abi. tam kanser yani ikisi. raging ve necrotic öyle çok olayı yok tbh. healer odaklı işte ikisi de. mihihihi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 yok abi en çok healera giriyor bence fasdasdads her bok healer için. tankı bağlayan açıkçası sadece skittish. yani ciddi fark yaratan. skittish de dahil her bok healera giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Necrotic'i kötü tankla yap da göreyim o zaman. O debuff packler arasında ara verdirtmesin diye ne maymunluklar yapıyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Jeeztro said: maraton olayı birden fazla chest düşürmek istersen. örneğin toplam süre 30 dakika veriyor sana atıyorum 20 dakikada bitirirsen +1 chest veriyor 10 dakika bitirirsen +2 chest veriyor totalde 3 chest oluyor işte loot için. eğer chest kasacaksan maratona dönebiliyor ama mesela +4 +5 m+ lar da 3 chest artık default oldu gibi birşey. geçen mesela m+10 yapmaya alıştık CoS, 3.5 saat civarı sürdü, olmadı tabi. hiç hayatımda bu kadar çok wipe olmamıştım, UO daki reskill gibiydi. Şunlar için ortalama bir guild lazım herhalde, normalde pek ilvl kafasına girdiği için millet 860 altında m+'lara girilemiyor pek. Bende 855 ilvl var giremiyorum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 deadwoll said: Necrotic'i kötü tankla yap da göreyim o zaman. O debuff packler arasında ara verdirtmesin diye ne maymunluklar yapıyoruz sdf Kötü tanktan kasıt ne ? Adam beyin özürlü olsa bile Necrotic in bir önemi yok ki, sonuçta healing reduce ve ekstra damage vuruyor. E item leveldan bahsediyorsan, o kısım fantaziye kaçar. 830 tankla girecek halim yok zaten +4 ve üstüne. E günümüzde 860 dan düşük adma da kalmadı, hele tanksa çok zor. Gruba almadan/girmeden bakıyoruz zaten kim neymiş diye, düşük tank healleyecem diye bir dürtü oluşmadı henüz fasd Maymunluk yapmaya gerek yok abi fasda samaellayı bile healleyen adamım sor fçöamsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Abi necrotic'in debuff'ının bitişini ayarlamak; ne kadar debuff'la ayakta kalabileceğini görmek; mobları kitelamak vs. skill işi. Tank bamgüm mobların içinde gezerse istersen allah ol heallayamazsın. Bir de high level mythic'lerde pack'ler arası debuff bitsin dur 5sn; dur 10sn dersen 2-3 chest alamazsın falan falan. Bunları ayarlayan tank, healer değil. Geardan bahsetmiyorum tabii ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 said: Bolstering - Non-boss enemies will buff nearby allies' health and damage when defeated. Raging - Non-boss enemies will enrage at low health, dealing double damage until killed. Sanguine – Shortly after death, non-boss enemies will leave a pool of blood on the ground, which grows to a 5yd radius over 2 seconds. This pool heals enemies and damages players for a % of their maximum health. Teeming - Additional non-boss enemies are present throughout the dungeon; kill count requirement increased. At level 7 (+8 Keystone) Decay - All players suffer damage over time while the challenge is active. Necrotic - Enemy melee attacks apply a stacking debuff that deals damage and reduces healing received. Skittish - Tanks generate much less threat. Volcanic - Enemies cause eruptions of flame beneath the feet of distant players. At level 10 (+9 Keystone) Fortified - Non-bosses have significantly more health and damage Tyrannical - Bosses have significantly more health and damage. Bazıları tank odaklı, bazıları dps odaklı, ama BÜTÜN HEPSİ healera ekstra yük....... NEDEN BLİZZ NEDEN!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 necro da dk kral ya, at dnd i uzaklaş, sürünsün ipnler senin debuff düşerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lfr de quest yapılamıomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 DK herşeyde kral anasını satayım. Frost'u ayrı, blood'ı ayrı. Bu exp. yaptığım en büyük hata dk'm varken paladini 110 yapmak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 WoD'da mainim DK idi, mal gibi gidip DH kastım tüm yatırımı ona yaptım. Artifact level 30 oldu vengeance, 16 AK falan var. Dk'ya yatırım yapayım öyleyse bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Dun 2. Leg dustu. Tabiki sephuz sdf. Boyle turuncu bir sey cikti loot penceresinde. Auto loot acik olmasina ragmen lootlamadi oyun. O kadar kotu iste sdf. Manuel lootladim. Neyse daha takamiyorun zaten. Slacklemistim nasilsa cikmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Suark said: lfr de quest yapılamıomuş :(Yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 deadwoll said: DK herşeyde kral anasını satayım. Frost'u ayrı, blood'ı ayrı. Hehe odyn heroic/mythic tanklamaya başlayınca konuşalım tekrar. Run away now diye addon bağırınca baby steps Allahın mizragindan kaçmaya çalışıp tarumar olunca görürüm ne kadar kralmış dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Priest yok mu? Çeksin priest işte işi ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Holy said: Suark said: lfr de quest yapılamıomuş :(Yapılıyor. nope http://www.wowhead.com/quest=43521/essence-of-power#comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Abi odyn fightinda kosarak kacabiliyorsun slacklemezsen ama dk diger classlara gore dezavantajli tabii. Fakt geri kalan tum fightlarda kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 3. Legendary düştü dün, holy pala için BiS yüzük. Judgement atınca %20 healing artıyor >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 toggie said: Holy said: Suark said: lfr de quest yapılamıomuş :(Yapılıyor. nope http://www.wowhead.com/quest=43521/essence-of-power#commentsE ben LFR'de ToV questlerini yaptım? Sanırım giriş questleri idi ama benim yaptıklarım, onlar farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar