Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

maraton olayı birden fazla chest düşürmek istersen.

örneğin toplam süre 30 dakika veriyor sana
atıyorum 20 dakikada bitirirsen +1 chest veriyor
10 dakika bitirirsen +2 chest veriyor totalde 3 chest oluyor işte loot için.

eğer chest kasacaksan maratona dönebiliyor ama mesela +4 +5 m+ lar da 3 chest artık default oldu gibi birşey.
geçen mesela m+10 yapmaya alıştık CoS, 3.5 saat civarı sürdü, olmadı tabi. hiç hayatımda bu kadar çok wipe olmamıştım, UO daki reskill gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

maraton olayı birden fazla chest düşürmek istersen.

örneğin toplam süre 30 dakika veriyor sana
atıyorum 20 dakikada bitirirsen +1 chest veriyor
10 dakika bitirirsen +2 chest veriyor totalde 3 chest oluyor işte loot için.

eğer chest kasacaksan maratona dönebiliyor ama mesela +4 +5 m+ lar da 3 chest artık default oldu gibi birşey.
geçen mesela m+10 yapmaya alıştık CoS, 3.5 saat civarı sürdü, olmadı tabi. hiç hayatımda bu kadar çok wipe olmamıştım, UO daki reskill gibiydi.

Şunlar için ortalama bir guild lazım herhalde, normalde pek ilvl kafasına girdiği için millet 860 altında m+'lara girilemiyor pek. Bende 855 ilvl var giremiyorum misal.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Necrotic'i kötü tankla yap da göreyim o zaman. O debuff packler arasında ara verdirtmesin diye ne maymunluklar yapıyoruz sdf

Kötü tanktan kasıt ne ? Adam beyin özürlü olsa bile Necrotic in bir önemi yok ki, sonuçta healing reduce ve ekstra damage vuruyor. E item leveldan bahsediyorsan, o kısım fantaziye kaçar. 830 tankla girecek halim yok zaten +4 ve üstüne. E günümüzde 860 dan düşük adma da kalmadı, hele tanksa çok zor. Gruba almadan/girmeden bakıyoruz zaten kim neymiş diye, düşük tank healleyecem diye bir dürtü oluşmadı henüz fasd

Maymunluk yapmaya gerek yok abi fasda samaellayı bile healleyen adamım sor fçöamsd
Sosyal ağlarda paylaş

Abi necrotic'in debuff'ının bitişini ayarlamak; ne kadar debuff'la ayakta kalabileceğini görmek; mobları kitelamak vs. skill işi. Tank bamgüm mobların içinde gezerse istersen allah ol heallayamazsın. Bir de high level mythic'lerde pack'ler arası debuff bitsin dur 5sn; dur 10sn dersen 2-3 chest alamazsın falan falan. Bunları ayarlayan tank, healer değil.

Geardan bahsetmiyorum tabii ki sdf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bolstering - Non-boss enemies will buff nearby allies' health and damage when defeated.

Raging - Non-boss enemies will enrage at low health, dealing double damage until killed.

Sanguine – Shortly after death, non-boss enemies will leave a pool of blood on the ground, which grows to a 5yd radius over 2 seconds. This pool heals enemies and damages players for a % of their maximum health.

Teeming - Additional non-boss enemies are present throughout the dungeon; kill count requirement increased.

At level 7 (+8 Keystone)

Decay - All players suffer damage over time while the challenge is active.

Necrotic - Enemy melee attacks apply a stacking debuff that deals damage and reduces healing received.

Skittish - Tanks generate much less threat.

Volcanic - Enemies cause eruptions of flame beneath the feet of distant players.

At level 10 (+9 Keystone)

Fortified - Non-bosses have significantly more health and damage

Tyrannical - Bosses have significantly more health and damage.

Bazıları tank odaklı, bazıları dps odaklı, ama BÜTÜN HEPSİ healera ekstra yük.......

NEDEN BLİZZ NEDEN!?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...