Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Casual oynayıp 1-2 legendarye sahipseniz eğer ağlamanın luzumu yok gayet iyi yerdesiniz. Adamlar MoS +7 i 6,5 dakikada bitiriyorlar her seferinde 3 chest acıyorlar bu adamlarda 3-4 leg var bu farmı mc+ lar çıktığından beri yapiyorlar 34 trait açmış adam silahında. Onlar bile istdiklerini düşüremiyor halen. O yüzden leg olayına takmayn bir noktadan sonra düşecek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet vanilla zor bilmemne diye isyan etti zamanında. TBC de attune elr kalktı GEarlanmak kolaylaştı vs.. ADamlar tutmuş şimdi legendry grind fast istiyor. ha şartmı bu tabiki değil. oyun her türlü dönüyor. Casual için şu oyunun en iyi dönemi bence mop başıydı. ne mythic derdi vardı ne de başka bir şey. raide gireceksen LFR,normal, HC vardı . LFR bosların da wipe falan yeniyordu lan. Sonra yok flex geldi bilememne geldi. Causal olupta iş bilen adam Flex e kaydı. flex normal Oldu vs.. Şimdi de seçeneğin bokunu çıkardılar. WQ spamla oyunu döndüren binlerce adam var şu an. Sadece WQ yaparak 860+ilvl e ulaşan adamlar var. Yani @yekeyeke yalnız değilsin bu konuda.

Ben sırf blizz e yıllarca kaptırdıgım paraların acısını çıkarıp token almaya oynuyorum şu an. paso world drop agi trinket düşüyor ne hikmetse oyunu nisan ayına uzattım.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo yine düşük şans olsun hatta şans bayaa zor olsun ama bildigin dört hatta sayıyla 4 tane düşürmüş adam varken millete 1. leri atmıyor. ben bildigin günde 4-5 saat oynadım ilk ay ancak 1. bildigin ortalamanın bayaa bir üzerinde sürede düştü bana. ha birde legendaryler arasındaki dengesizliği söylemiyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

tbc de attunement filan kalkmadi tam tersi attunementlarin en les oldugu expansion direk :D

asil vanillada AQ ile kalkti attunementlar, naxx gayet sembolik bi attunementi vardi itemi verip aliyordun.

https://s4.postimg.org/e8f4qxxjx/Bcattunement.jpg

BT yok birde burada lel

once ZA ile ilk tier sonra sunwell patch ile kalki attunement festi, mantikliydi yani

MoP release e kadar su oyunu kesintisiz oynadim ben neredeyse, ilk 1 yildan fazla birakisim MoP basinda oldu, otun bokun dailylerin arkasina locklanmasi, gearin hicbir esprisinin olmamasi ve expansion sonunda bile manyak gibi ayni dailyleri kastirmasi kanserdi direk.

legion o olayi duzeltti sonunda, emissary sistemi cok iyi. 3 gun slackle sonra sec begen yap, balikta tutsan sayiyor gidip mine questi yapsan onuda sayiyor mis gibi
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

deadwoll said:

Ben 17 gun playedi devirdim legion'da. Bir de her hafta hc raid ustune mythic+ donuyorum.

Yalniz bariz bir bug var. ilk legendary'im 15 gun playedla falan dusmustu sanirim. Uzerine bu kadar kisa surede 2 tane daha dusmesi esyanin tabiatina aykiri. Keske su algoritmalari verseler de incelesek :(
rng benim ondan fazladır her hafta her contenti yapıyorum hala ikinci düşmedi

aglama hic carpiliyorsun :( , ben agladim iste aptal neckten sonra dusebilicek en kotu legi atti, statlar 3 specte birden copluk ustune kufur gibi
Sosyal ağlarda paylaş

World bosstan iki tane 860 procladı bana geçen gün. 845+ olanlar da 850 falan çıkıyor. Öyle öyle 850 oldu işte ilvl ortalaması daha mythic girmedim ben. Raid'de 1 kere tam tur yaptın EN'i LFR ile o kadar. Chestten falan belki bir leg düşerse işte 855'e doğru ittirir ilvli. Şu world droplardan da hiç düşmedi, düşse 1 2 ay koyardım kenara, ocaka kadar açık bende de, 90k olmuş token.
Sosyal ağlarda paylaş

millete blood dusermis gibi legendary dusuyo. bugun ne giysem diye geziyolar. mop sistemini tercih ederim. gercekten fark yaratan esya icin idealdi o kadarcik grind. her gun robot gibi wq farmlamaktan ve rngesus demekten iyi. iyi ki bad luck olayi var yani. sayisiz chest challenger bounty raid. allah gibi time gated zaten her sey.

icerik dolu da her gun ayni sey bayici. ya da mmo muz gecmis.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

tbc de attunement filan kalkmadi tam tersi attunementlarin en les oldugu expansion direk :D

asil vanillada AQ ile kalkti attunementlar, naxx gayet sembolik bi attunementi vardi itemi verip aliyordun.

https://s4.postimg.org/e8f4qxxjx/Bcattunement.jpg

TBC'de nasıl bir depresyona soktular seni bilmiyorum sürekli aynı örneği veriyorsun. Bu kadar büyültecek bir şey olduğunu hatırlamıyorum şu yukarıdaki chartta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...