Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Girersem tank giricem yani o geriyor beni yoksa dps olsam umrumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 o zaman learning raidi aç bir tane kendin. Internette videolar filan izle. Öğrenirsin rahatça. Bence LFR ile hiç kasma abi. Eğlenceli bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 meycim 860 oldu karazhan da sikinti olmaz heralde. kalan grup da 865+. legendary sistemi haric pakedin sorunu yok da ben de fena sikildim. kara bitirip birakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 helya fightı baya sıkıcı olmuş, xavius'u özler oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 neyi sıkıcı lan fightın, ben beğendim bütün instance ı normalde yaptık daha sadece bir tek odyn phase 2 de sıkıldım, gerisi sürükleyiciydi belki ilk defa yapıyor olmanında etkisi vardır. helga hc de bile zorlayacak gibi. normali heroic progress gibi hissetirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Heyecan isteyen survival hunter oynasin. Elli tane şey avoid ederken bi de düzgün dps için ability tutturmak tam bir heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Meleeye hoşgeldin canısı ;) Gerçek erkekler burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 yok woryorum zaten survival hunter direk rezil ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ally alt kastığımdan beri bg'lerde bayağı sinirlenmeye başladım. gayalliance'in gerçek yüzü bgler resmen. 10 maçtan anca birini kazanabiliyoruz. bütün geri zekalılar istisnasız alliance oynuyor, heba oluyoruz. hayır CTF oyununda bayrağa bile gitmiyor bütün takım. küfrederek yanıma 2 kişi zor götürüyorum kapsam bir şey değişmiyor, zaten rakip rahatlıkla çullanıp alıyor. ona bile yardıma gelmiyorlar... senelerdir değişmeyecek ve değişmeyecek tek şey şu resmen. embesil sürüsü ally ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Random adamlarla oynama abi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Trial of valor da yine melee analar babalar ağlıyor ya. Her fight melee dps yapamasın diye tasarlanmış adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 http://i.hizliresim.com/lEJnZr.png "Alliance Genetik Çöplüktür, Yakılmalı" kampanyam için imza topluyorum. Horde ile girdim, ilk maç durum belli... Edit: Kesince unuttum. 1500'e 950 mi ne kazandık. Tabii ki dominasyon. Kill peşinde koşan embesil sürüsü tamamen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bingildak said: Trial of valor da yine melee analar babalar ağlıyor ya. Her fight melee dps yapamasın diye tasarlanmış adeta yup bi tek ikinci boss iyiydi o açıdan, 300k dps yaptım lan ilk defa son bossu da kesemedik bu arada, o addler filan geliyo böyle nasıl bir shitstorm aman allahım dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 DarKRideR said: http://i.hizliresim.com/lEJnZr.png "Alliance Genetik Çöplüktür, Yakılmalı" kampanyam için imza topluyorum. Horde ile girdim, ilk maç durum belli... Edit: Kesince unuttum. 1500'e 950 mi ne kazandık. Tabii ki dominasyon. Kill peşinde koşan embesil sürüsü tamamen... rus gelmedikçe lose hatırlamıyorum alyansta sada. rus varsa basede toy falan açıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 300 dps ne lan ılık mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bingildak said: Trial of valor da yine melee analar babalar ağlıyor ya. Her fight melee dps yapamasın diye tasarlanmış adeta odyn'de sadece sıkıntı yasadım, soldaki add melee dps'i cok dusuruyor. diger iki boss'ta top dps'lerden biriydim. helya'da ben de eglendim. bir suru takip edilmesi gereken sey var. her sey iyi giderken arkadan tentacle wipe yedirebiliyo falan. tam bir team play boss'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Odynde eğer raid melee heavy değilse bence runelere melee göndermemek gerek. Mini boss sonrası sadece boss dövmeli movement/target switch kısmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bingildak said: 300 dps ne lan ılık mısın? hep o reklamlardaki ılık bir yaz yağmuru benim abi, ağzımla yapıyorum ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 nienna said: world boss'ta bonus kullandım 880 proçladı nasıl sevindim. bonus kullandım dediğin bonus roll mu? yoksa item proc için bişi mi var lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 nienna said: world boss'ta bonus kullandım 880 proçladı nasıl sevindim. bonus kullandım dediğin bonus roll mu? yoksa item proc için bişi mi var lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 roll kullandim normal seal. sansa titan pismis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Ben de dün world boss kestim, 860 item attı, bonus roll çıktı bastım bi daha 860 attı. Garip bir gündü :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Rus yoksa elyınların kaybetmemesi lazım o kadar bi terslik var o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Ben bu world bosslar geldiginden beri her hafta bonusla beraber loot dusurmeye calisiyorum ama 1 tane loot alabildim o da bonus rollden gelmisti. Bu haftada gold ustu gold. Boyle olunca da insanin oynama hevesi kaciyo. Yukselt iste sansi nolcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar