Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 DOUBLE JUMP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Double Jump ne lan. Wildstar'da da gelince millet oooo diyodu, burda da millet bi "wooavv"ladı. wowda double jumpın kime ne yararı var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 extra tus :) yeni class. mecbur deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bu honor sistemi fena değil gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hani ranged class? adamlarin ekledigi her yeni class ayni lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Trinket skill olmuş human sorununu çözmüşler 328472934 oyun cc break skilli verdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 TAKE THAT HUMANS! yanniz sonunda pvp kanserini cozmusler, taktir ettim beni cekmesede. cidden su hali en guzeli olmus, bakalim oyuna nasil yansir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 çok iyi ya ben pvp pek yapmıyorum ama bu gelirse o 50 ye gelip bırakacak olanlardan biri benim heuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 we wow now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 çıkış tarihi açıkladılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 mesajım bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben hype traine bindim, gelin su cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 demon hunter gerisi meh.. geri dönersem DH ın hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Human Pala akar Ashbringer ile. Bir de DH kasılır cila niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 applev0dka said: çıkış tarihi açıkladılar mı yok ya beta bile later this year dedi . Pre-order açık değil bayağı beklerizz blizzconda söylerler onu :) Ulan birde druid olarak ne çilem varmış be DH de leather giyiyor hem cloth hem leaather nasıl olacaksa artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ne demişim bombilo said: Surda oyuni biraktim oyun soyle boyle diye aglayanlarin alayi geri donecek ahaha adamlar isi biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 tam bir dahiymissin abi bravo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Laurelin said: neyse pvp zone sacmaligi yok en azindan gayet iyiydi pvp zone'lar ben hepsinde gayet zevk alarak oynamıştım. ha 6.0'da ashran cok kotu oynanabilir degildi ama su anda gayet duzeldi, oldukca keyifli. ayrica vanilla r12 kastiydim, burada hardcore grind olsun yine yemem içmem kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bir sonraki ek paket ne olacak? "King" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 geri dönmeyi düşünen çoğu kişi oyunu eskiden oynarken aldıkları keyfi alacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar. bence zorlamayın benimde güzel zamanlarım geçti, gitti. Tekrar aynı hava yakalanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yeni race i sallamışlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bu artifact işini anlamadım. bir ashbringer ın var yuzlerce aynısından bulup upgrade mi ediyoruz şimdi?? lel o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ee artifact weapon'da talent olacagına gore baya baya butun expansion tek weapon'la dolanacaz, benim gibi altcılar napsın pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 silahı erken bulucaksın da son haline getirmen epey vakit alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Kuş medivh miydi yahu ? Khadgar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar