Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Millet xavius mythic boost satmaya başlamış guild olarak, oha dedim ya. achisi varmış sanırım sıradaki patch'e kadar kesilirse diye. elemanalar whisperlayın konuşalım diyordu. bir ara konuşayım bari sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ucuz nerden upgrade edıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 follower gorevleri bir anda ilvl 830 oldu, hicbirini yapamıyorum. bugun ilk defa %100 altında bi oranla yolladım bakalım nolcak. champion armament almanın gorev dısında bi yolu var mı? arada bir hall'da daily quest gibi bi sey cıkıyo ama onu da iki haftada bir falan goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 var class hallde craft ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 her classta yok o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Contente laf etmeden once heart of corruption keselim normalde beyler. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 DarKRideR said: Millet xavius mythic boost satmaya başlamış guild olarak, oha dedim ya. achisi varmış sanırım sıradaki patch'e kadar kesilirse diye. elemanalar whisperlayın konuşalım diyordu. bir ara konuşayım bari sdfsds hc desen anlarım da, mythic daha cenarius kesilemedi, emin ol kesen guildler de kadroyu full giydirmeden satmaya başlamaz mythicleri. normal ve hc'leri çatır çatır satar orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ben takip etmiyorum valla orgrimmarda takılırken chatte gördüm whisper atın konuşalım vs. diye. o achi hc'de veriliyor mu? onu da linklemişti çünkü bunun için vs. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bugün ilk kez emerald nightmare yaptım güzel olmuş bi de yıllardır nerdeyse hep ranged (healer veya dps olarak) raid yaptıktan sonra bugün feral druid olarak girdim ordan oraya koştur falan eğlendim ya, ama çabuk yoruluyorum yani 3 saat sürdü raid artık son yarım saat cenarius taktiği anlatılırken dinleyemedim bile kafam almadı, yaşlandık heralde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 DarKRideR said: Millet xavius mythic boost satmaya başlamış guild olarak, oha dedim ya. achisi varmış sanırım sıradaki patch'e kadar kesilirse diye. elemanalar whisperlayın konuşalım diyordu. bir ara konuşayım bari sdfsds sen hc'yi mythic diye okumuşsundur daha kesilmeyen bossun boostunu nasıl satacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 raid locklarla ilgili sorum var. şimdi biz iki kişi hfc ilk iki bossu kestik. yarın parti kurup devam edelim desek nasıl olacak, sadece ilk iki bosu kesenler mi katılabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 herkes katılır, o bossları kesen loot almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 kesmeyen adamları da raid'e aldıgınızda ilk iki boss onlar icin de kesilmis olacak. kalan kısmından devam edeceksiniz birlikte. ilk iki boss'u kesmeyenler daha sonra baska grupla girip bu boss'ları keserek loot alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mythic clear gelmiş kesmiş ruslar Daha ben LFRde ilk bossu kesemedim tabi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Bir pati raidi patlatmak lazım ya. 14 kişi çıkaramaz mıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Neden özellikle 14? 10 yetmiyor mu yoksa mekanikler mi zorlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 3H + 2T + 9D modeli optimum gibi okudum galiba, ya da birisi söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 2/3/8 ideal hatta healerlar iyiyse 9 dps rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 2 healer anca mythic kesen guildlerde olur yav, 1 healer zaten mt, 1 healer off tank + raid, trashda bile yatan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ezik hor de ler keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 raid finderın wq ile aynı ilvl vermesine anlam veremedim. sırf transmog için herhalde. hani bir zorluğu var, geri dönüşü yok gibi değilde. solo 5 tane mob kesince gelen itemla aynı olması bi garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 abi senin ilvl ile scale oluyor ya wq itemleri , birde raid finderın min requirement'ı ne acaba ona göre yorumlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 835'den sonra scale olmuyor bildiğim kadarıyla. 810'da da 830-835 vardı, 850 oldum hala 30-35 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 HORDE YİNE LİDER Bİ KEREM Bu da adamların composition. Diğer bosslarda da benzer dağılım var, arada bi iki class değişmiş sadece. Bazı fightlar 5 tank yapmışlar bide 4 war 1 DH falan. Tank : Prot War x2Healer : 1 Druid / 2 Shaman / 1 Priest / 1 PallyDPS : 3 Mage (Fire lel) 3 Rogue (2 Outlaw 1 Ass) 2 DK (UH) 2 Hunter (MM) 2 Shadow Pri 1 DH Zaten simlerden belliydi şu sonuçlar, Arms FR nerfinden sonra onu da beklemiyorduk ama feral druid olmaması ilginç. Bide warrior hariç hiç bi fightta başka tank yok nerdeyse, illa git tank oyna diyor bize blizz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 O yüzden REROLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar