Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Millet xavius mythic boost satmaya başlamış guild olarak, oha dedim ya. achisi varmış sanırım sıradaki patch'e kadar kesilirse diye.

elemanalar whisperlayın konuşalım diyordu. bir ara konuşayım bari sdfsds
Mesaj tarihi:
follower gorevleri bir anda ilvl 830 oldu, hicbirini yapamıyorum. bugun ilk defa %100 altında bi oranla yolladım bakalım nolcak. champion armament almanın gorev dısında bi yolu var mı? arada bir hall'da daily quest gibi bi sey cıkıyo ama onu da iki haftada bir falan goruyorum.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Millet xavius mythic boost satmaya başlamış guild olarak, oha dedim ya. achisi varmış sanırım sıradaki patch'e kadar kesilirse diye.

hc desen anlarım da, mythic daha cenarius kesilemedi, emin ol kesen guildler de kadroyu full giydirmeden satmaya başlamaz mythicleri.

normal ve hc'leri çatır çatır satar orası ayrı
Mesaj tarihi:
bugün ilk kez emerald nightmare yaptım güzel olmuş
bi de yıllardır nerdeyse hep ranged (healer veya dps olarak) raid yaptıktan sonra bugün feral druid olarak girdim ordan oraya koştur falan eğlendim ya, ama çabuk yoruluyorum yani 3 saat sürdü raid artık son yarım saat cenarius taktiği anlatılırken dinleyemedim bile kafam almadı, yaşlandık heralde asd
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

sen hc'yi mythic diye okumuşsundur daha kesilmeyen bossun boostunu nasıl satacaklar.
Mesaj tarihi:
raid locklarla ilgili sorum var.

şimdi biz iki kişi hfc ilk iki bossu kestik. yarın parti kurup devam edelim desek nasıl olacak, sadece ilk iki bosu kesenler mi katılabiliyor?
Mesaj tarihi:
kesmeyen adamları da raid'e aldıgınızda ilk iki boss onlar icin de kesilmis olacak. kalan kısmından devam edeceksiniz birlikte. ilk iki boss'u kesmeyenler daha sonra baska grupla girip bu boss'ları keserek loot alabilirler.
Mesaj tarihi:
raid finderın wq ile aynı ilvl vermesine anlam veremedim. sırf transmog için herhalde. hani bir zorluğu var, geri dönüşü yok gibi değilde. solo 5 tane mob kesince gelen itemla aynı olması bi garibime gitti.
Mesaj tarihi:

HORDE YİNE LİDER Bİ KEREM

Bu da adamların composition. Diğer bosslarda da benzer dağılım var, arada bi iki class değişmiş sadece. Bazı fightlar 5 tank yapmışlar bide 4 war 1 DH falan.

Tank :
Prot War x2

Healer :
1 Druid / 2 Shaman / 1 Priest / 1 Pally

DPS :
3 Mage (Fire lel)
3 Rogue (2 Outlaw 1 Ass)
2 DK (UH)
2 Hunter (MM)
2 Shadow Pri
1 DH

Zaten simlerden belliydi şu sonuçlar, Arms FR nerfinden sonra onu da beklemiyorduk ama feral druid olmaması ilginç. Bide warrior hariç hiç bi fightta başka tank yok nerdeyse, illa git tank oyna diyor bize blizz =(

• Yeni Oluştur...