axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Onu da dengelemek zor ya ortak olsa bu defa xpac başında bi ton 110 karakter kasıp her birinde AK farmlamaya başlar insanlar. Beeelki altlara mainin atıyorum %50si kadar otomatik AK gelirse falan, ne biliyim en yüksek AK ı etkilemeyecek ama diğerlerini ona yaklaştırabilecek bi formül bulmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 4-5 senedir wow oynamıyorum. Tekrar başlasam kaç günde tekrar sıkılırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 1 hafta max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 sdeceokuyangenç said: 4-5 senedir wow oynamıyorum. Tekrar başlasam kaç günde tekrar sıkılırım ? tek başına oynarsan 1 hafta birileri ile oynayıp raid yaparsan ölümüne sararsın. ben de 4-5 senedir oynamiodum legion ile başladım bildiin kasioz raid maid sürekli oynayasım gelio o da kötü tabi bu yaştan sonra ne işin var dio insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Daha 30 yaşında Bu yaştan sonra edebiyatı yapıyor ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 olm 30 yaş az mı guilddeki herkes çok genç , gokhan abi dio herkes bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 gokhan kun desinler ya. cocuklar farketmemistir soyleyiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mortis said: sdeceokuyangenç said: 4-5 senedir wow oynamıyorum. Tekrar başlasam kaç günde tekrar sıkılırım ? tek başına oynarsan 1 hafta birileri ile oynayıp raid yaparsan ölümüne sararsın. ben de 4-5 senedir oynamiodum legion ile başladım bildiin kasioz raid maid sürekli oynayasım gelio o da kötü tabi bu yaştan sonra ne işin var dio insan 1 hafta iznim var sonra zaten raide falan ayak uyduramam vazgeçtim saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ya burda ping iyiyse hanımada başlatayım diyorum evde sıkılyor 0 dan başlayıp 100 e gelmek nasıl? yine aynı zonelarmı? yoksa shortcut yaptılarmı hiç bıde WOD alınca 90 a boostlama varmış legionu alınca 2 tanemı boost hakkım olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 3 parça loom al, level 15 den sonra dungeonla rahat rahat yapılıyo. tank veya healer spec bi karakter yaparsa rahat rahat bulur zaten. instant geliyo onlara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 zaten onada alacagımız ıcın oyunu lvl 100 boost gelıcek ya ben dusunemedım bunu tabı oyunu orenmesı falan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bırak hanım baştan başlasın. Ben öyle yaptım daha iyi oldu. 100 ü verince dünyadan bir haber başlıyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 dungeon spamlettirme ya güzel güzel oynasın dünyayı görsün, rushlamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Suark said: ya burda ping iyiyse hanımada başlatayım diyorum evde sıkılyor 0 dan başlayıp 100 e gelmek nasıl? yine aynı zonelarmı? yoksa shortcut yaptılarmı hiç bıde WOD alınca 90 a boostlama varmış legionu alınca 2 tanemı boost hakkım olacak? leveling baya hızlı özellikle heirloom'la. 1 90 boots 1 100 bootsun var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 heirloom nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 parçaya göre %5-10-15 gibi extra exp veren eşya, bide leveline göre item statları yükseliyo, o yüzden baya iyi bişey. levellerken baya faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Dragonfire said: gz. suaramar'ın abv bu arada. suaramar will fall demek istiyorum kiljaden e katılıp yakmak istiyorum şu şehri. archimond yıksa dalarana yaptıgı gibi w3te 1 gram uzulmem hea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 keşke öyle bişi olsa. işim gücüm yok birde milleti besliyorum ya. Koca hero'ya yaptırdıklarına bak. Çocuk bakıcısı errand boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ben 3 gündür beslemedim ölmüşler midir acaba ya? keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Ben 7k/21k oldu benim rep; bıraktım artık günlük her şeyini farmlamayı. Canım isterse yapıyorum, kafam rahat. 4-5 gündür Suramar'da toplam 1 saat durmamış olabilirim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 neden rep farmlıyoruz bu arada bilen var mı asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Arcway ve Court questlerim var da mythiclere pug girmek ölüm dps olarak. Guilddekiler de kötüler kötüsü çıktı vault'a girince, onlarla da girmem. Beni birisi hayrına şu mythiclere soksun ya. 230k'larda dps çıkartıyorum Monk WW ile, ilvl 835. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bu akşam 8'den sonra girebilecek ally varsa ekleyin beni de bi elimden tutun. holycan#1224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ben giriyorum arada guild ile, davet ederim seni de xrealm mythic oluyor mu ona bakmak gerek. WW bu arada en iyi melee şu anda ya, tek dpsde elime veren ww monk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bingildak said: neden rep farmlıyoruz bu arada bilen var mı asdas valla benim ench ve tailor recipelarım var exalted olmam gerek ama onlar için bile ehh yeter artık dedim... çekilmiyor, zulüm burası ya. oyunun net en kötü bölgesi. lore'u bile o kadar boktan ki çekemiyorum. her oynadığım da where are my jiletlerim diye dolanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar