Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 6 days yazıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 DarKRideR said: http://i.hizliresim.com/G3ZXLb.png Zaman kaybı, denemeyin sadfsd Raid party kurup daldık gelenlerle, 5 dakıkamızı aldı ama değmedi. 1000 resource dışında belki sürpriz bir şeyler atar dedim ama 56k gold verdi sadece :( 865ilvl cloak verdi, üstüne seal ile extra roll attım bu sefer de 860ilvl yüzük geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 toplam 65k gold olup etraftakilere dağıtıyor olmasın? kontrol edelim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 seal ı bu expde nereden şey ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 3 kere kestim oradayken para harici sıfır item, 200kisi item vs almadı. Millet üstündekileri Loot diye linkledi :) Para da 35 gold mu ne geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 3 kere kesmene gerek yok, 1. de ne ise o rare mob sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 56g ya, 56k'yı blizz verir mi 5 dakikalık efora sdafsdfsd alıştım obli satarken k dışında konuşmamaya sorry :( yalnız forum ne kadar açmış arkadaş, withered gibi konuya akın edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bingildak said: seal ı bu expde nereden şey ediyoruz Dalaran, Violet Hold galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bingildak said: seal ı bu expde nereden şey ediyoruz violet hold'un ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bingildak said: 3 kere kesmene gerek yok, 1. de ne ise o rare mob sonuçta. Pat pat popluyor zaten ne olacak, birinde ustume popladi aggroladi zaten :) 2-3 dk da oluyor bosscuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Bugün bende yazıldım ona ama birşey düşmedi :( 1000 resource sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 günde 1 kere mi life time 1 kere mi acep kesme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 world boss degil mi o? oyleyse haftalık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 ssde rare tagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 world boss iste ya rare mob mu kaldı oyunda, hepsi iki dakikada spawn oluyo. world map'te gorunuyo ayrıca kesmediyseniz. 860 cloak dustu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 3 boss kestik biz bu akşam. 3. bossu kestik sayıyorum çünkü dps yetmedi diye saçmaladık yorulduk bıraktık. silvermoon'da boss dövmek isteyen varsa öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 pug girdim 3 boss kolay indi 4. süne dps yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 world boss'dan 870 ring drop aldım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 bende demin 860 kafalık aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Evet :D Human female kasıcam . asdasdasd insan casual ötesi olunca ergenler gibi bugün ne giysem diye düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 1 ayda sifirdan 3 token aldim. skinning, herb, fishing wq vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 kardeş oynadığın spec her tür fightta ilk beşe girememiş, çok geçmiş olsun. class bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 legion'da tiksindiğim iğrendiğim tek konu ısrarla şu 8-10 saatlik clash of clans görevlerinin zorunlu kılınması. campaign için hypelanıyorum neyin campaignini yapsam gömmüşler 40 saatlik feysbuk misyonlarını zorunlu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Başkanlar şimdi bi kaç sorum olcak bi help plz. Oyun iniyor anca 1 haftaya iner 1- hangi serverdasınız, beraber oynamak isterim yalnız oynamak çok sıkıcı. 2- benim mage 70 falan, wotlk oynamıştım en son biraz, bu 90 a boostlama olayı random bi karakter için mi? Mage nasıl? 3- token olayını parayla alabiliomuyuz patiden satan var mı? 4- tabi önce bağlantı olayını bi denicem starter packlede, lvl 70 ten sonraki yerleri skipleyip yeni yerlere bakabiliomuyuz 5- vuran kıran shaman açasım var bitanede, en zevk aldıgınız classlar hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 abi mobil oyun kısmı neyse de çok fazla time sink var oyunda farkında mısınız? sürekli bir farm halindeyiz. bitmiyor. hani çok zamanı olan adam için iyi de, ben baya oyunu bırakmayı falan düşünmeye başladım. sürekli telefondan wq falan bakıyorum, şunu yapmalıyım moduna falan giriyorum. çok zaman yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar