axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Fin said: su map achv ve tum objectiveler bitmeden ayrılmıyorum ben mapten lvling scaeli güzel yapmışlar bu sefer. Aynen aynen, ben de stormheimı bitirmeden çıkmadım ama warrior class hall questiydi eventiydi şuydu buydu derken tek zoneda lvlingin yarısının gelmesi abartı olmuş biraz. Diğer zonelar baya daha küçük sanırım. Zaten belli ya azsuna başlangıç zone u olacakmış girince şaşırdım artifact weapona göndermeler girizgahlar bişiler. Stormheim gayet böyle lank diye olayarın içine bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 aynen stormheim çok uzun, diğerleri daha küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ben her expansion geldiğinde mutlaka tum zone'ların tum questlerini bitiriyorum. bunda da oyle yaptım ama simdi world quest'ler icin gittiğimde sagda solda yeni questgiver'lara denk geldim. oralara beni hic yonlendirmemis oyun. boyle kacırdıgım cok yer vardır kesin. zaten bazılarında acılmamıs alanlar da kaldı. daha sonra yonlenecegiz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 map leveling scale diye bişi yokki bu sefer. 110 quest level ihtiyacı olanlar hariç senin bulunduğun levelda geliyor moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 bana mıydı cevap anlamadım da yazdıklarımla ne alakası var scaling'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Questlerde ilginç bir hata mevcut. Ben 4 bölgeyide bitirdiğim halde hala 108 lvl 'dim. Son 2 level için quest bulamadım ve dungeon yaparak 2 level kasmak zorunda kaldım. Forumlarda gördüğüm kadarıyla başka kişilerede olmuş bu durum. Genelde kime sorsam lvl 110 olduğunda daha 1 bölgeye hiç girmemiş oluyorlar. Garip bir bug ve derdini anlatamıyorsun. Çözümü yok gibi. Şimdi bende aynı şekilde bölgeleri gezerken questler görüyorum. Sanırım scale işiyle ilgili bir bug. Seni o queste göndermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Benim ilk başladığım alandaki questler bitti ama diğer alana yollamadı nedense anlamadım. Kendim mi gidip ordan yeni quest alıcam yoksa bir tane en önemli questi kaçırdım onu mu bulup kasmamlazım. Karçırmadım gibime de geliyor ama ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 diger bolgeyi kendin seciyosun haritadan. istedigin bolgeye devam edebiliyosun. seni dalaran'daki center teleport'a gonderiyo iste oraya artifact gibi bi sey yerlestiriyosun muzeye sonra order hall'dan yeni bolgeni seciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 fin'in dediğine yazmışımda araya mesajlar girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ben 110 olmuştum geçen gün işte highmountain'in ana hikayesinde iki quest zinciri kalmıştı sadece. dün yola çıkmadna bir tane yaptım da dönüşte diğerini de yapar suramar geçerim. ben mesela sağda solda bazı şeylere denk gelip fazlasıyla yaptım. 3 kere dungeon girdim sadece daha hiç girmedim de. fazlasıyla kolay ve hızlı geldi bana da levelling sizde böyle düşük olması garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 janis said: Questlerde ilginç bir hata mevcut. Ben 4 bölgeyide bitirdiğim halde hala 108 lvl 'dim. Son 2 level için quest bulamadım ve dungeon yaparak 2 level kasmak zorunda kaldım. Forumlarda gördüğüm kadarıyla başka kişilerede olmuş bu durum. Genelde kime sorsam lvl 110 olduğunda daha 1 bölgeye hiç girmemiş oluyorlar. Garip bir bug ve derdini anlatamıyorsun. Çözümü yok gibi. Şimdi bende aynı şekilde bölgeleri gezerken questler görüyorum. Sanırım scale işiyle ilgili bir bug. Seni o queste göndermiyor. sadece quest bitsin şeklinde yapınca olmuyor. O bölgedeki ektra eventleri falan da yapmak gerekiyor. Ben 109 yarısında bitirdim questleri mesela arkadaşım 108 de stormheime yeni başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 bir şeyi yanlış yapıyorsunuz, tek zone 5-6 level veriyor quest reward - exp to level artmıyor levellar arası neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Saeros said: bu arada ben baya sevdim stormheim'ı ya, sevmeyenler nasıl sevmedi anlamadım. yağmurlu kapalı hava filan severim gerçi ben ondan heralde, çok hoş buldum şahsen helheim filan da güzeldi sürpriz oldu ^^ abi helheim resmen cehennem ya, milyorlarca horde reskill e bağladılar bitirene kadar ne çektim pvp serverda oynayarak bu zulmü sen kendi başına sarmışsın zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 şuna bir ayar çekselerde altları kasarken sadece class questlerini yapsak salak salak 10 kuzu kes questleri zorunlu olmasada hikayeyi görsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 10 kuzu kes questi yok zaten. hikayenin gittiği yerde ekstra exp veren side questler var, onlar içinde ekstra bir şey yapmıyorsun zaten hikaye için giderken mob sana saldırıyor, onu öldürüyorsun asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Ben full karışık gidiyorum, 3 bölgede toparladım, 107 olucam bu akşam. Max 1 bölgeyi bitirmişimdir belki. Daha 3 bölgeye gitmedim. Legion öncesi videolarda bir uçurtma oyuncağı görmüştüm. Onunla salıyorum kendimi dağlardan, etrafa baka baka gidiyorum. Böylece görürsem haritada bir ünlem iniveriyorum. 2 dakikada cdsi var, baya kullanışlı item :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 lan şu tradechannel denilen kızı ne push ettiler blogger yüzü olarak, kız ilgi çekecem diye kel kalacak her videoda saç rengi değişiyor asdass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Blizz desteklio onu nedensede bole ilgilendigim video cikarsa bile bakmiyorum o derece uyuz otesi Cidden bu kadar mal bir tipi kim izliyor acep, nuslubu enteresan, ne ole anlattigi konularda bir cacik var bole bayik, zevksiz ve tebessum bile ettirmiyen zorlama espriler ile pushlanio iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 app noldu ya çıkmadı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 çarşamba dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ayakkabısı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Laurelin said: Cidden bu kadar mal bir tipi yakıştıramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 kız sempatik bence, zaten taş çatlasa 18-20 yaşlarındadır. benim anlamadığım blizz neden ucuza kaçıyor. büyük ihtimal popüler streamer etclardan fiyat alıp sonra bu kıza beleşe settle down ettiler. win-win diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Su kizin fani olan birinin yeri gozumde acun seven ve izleyenden daha dusuk ya, mehmet ali seven kadar olmasada shitto tier direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar