madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Heralde en agır prot warr lar nerflenecek. healer olarak mythicte fightın yarısında olmeme ragmen tankın damage yemeden bitirdigi oldu. Ignore pain sacmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bingildak said: meleeyi beğenmeyip neyi beğeniyorsun neyi övüyorsun anlamadım. ranged dediğin en ılık şey zaten. yok ya hani dk retri pala oynuyosan gidip warior açmanın bir anlamı yok hepsi aynı oynanış açısından demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ben resto shaman olarak normal dungeon girdim 110level grup. boss öncesi bekleyin kapı diyip afk oldum. bi geldim beklememişler. ben dışarıda kaldım. herifler benim olmadığımı 30% de anlamışlar. tank %2-3 kala yattı. yoksa sololuyordu(diğer gruptakiler de biraz dayandı da yattı onlar önceden). DH acayip fazla iyi şuan tank olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 o classlar arasında rotasyon farkı baya büyük ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 DH ile BG'de 24'e 0 bitiren adam var abi :D. Dps olarak morpha geçince haste critic artıyor bir de verdiği dmgın %100'ünü heal alıyor. 30 saniye. 3dk cooldown, böyle skill mi olur. Bir de hp %50 altına düşünce 5sn morpha geçiyor falan. Direkt ölmesin diye yapmışlar şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 valla nerf gelirse gelsin de oynamasi acaip keyifli dh yi. 2016 da WoW oynican deseler gotumle gulerdim. işte kendimi silkecem birazdan eve gideyim de oynayayim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 mobility inanilmaz dh da.. aion vari suzulmek nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 samaella said: Sen şu arms buildini versene hele :D http://www.wowhead.com/talent-calc/warrior/arms/MZy0 Cleave varsa T1de dauntless yerine sweeping strikes. Slam sadece 50+ rage varsa vuruyorsun, colossus smash atıp shattered def (artifact ilk gold trait) varken 3 defa focused rage stacklenmiş mortal strikela milyon damage görmece. Anger management sayesinde baya bi battle cry uptime, deadly calmla battle cryda rage harcayan her tuşa (hamstring dahil lel) basıp paso tactician proclatıp colossus smash uptime ı maks tutmak, bol bol shattered def. vermek. Özetle olay bu. Ha bide mastery>str şu anda, o derece dengesiz. En iyi relicler de tactician procları arttıran relicler haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bingildak said: DH tank çok net nerflenecek ya. rakamlara bakıp aldanmayın. liseli gençlere paket satıyorlar ilk bir ay işte. her zamanki muhabbet. DK farklı mıydı? Herkes dh açmış özellikle tankta iyisini bulmak çok zor mc ye tank dh alıyoruz adam 838 ilvl sürekli ölüyor. Sonra 822 ilvl dh tank geliyor tüm mc yarıya bile inmiyor hpsi self heal olsun, kite olsun, mobilite olsun, cdler olsun kullanmayı bilince tadından yenmiyor ama çoğu dh şu an ne yaptığının farkında değil dps/tank fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 fark etmez abi, zaten zor değil spec curve u yok. 2 video izleyen öğrenir diğer adamın yaptığını da yapar. self heal olayı falan nerflenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 nerflenecek tabi illa ki kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Self heali abartı değil ama mobilitysi cidden keyifli. Ama insan elinde bir kalkan istiyor gene tankın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Neyseki shamanla devam ediyorum, şu an çok göz önünde olmadan akışkan bir dpsi var enhancementın, dungeonda scale yüzünden olabilir belki ama 60 70k dps, aoede 90a fırlıyor, DH tankı geçtim bir ikisinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 self healı şu an oyundaki en abartı şeylerden biri ignore pain ile birlikte asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Fury exp basi hep geride kalir korkmayin. Fury'i bir onceki exp sonuna gore degerlendirmeyin, exp sonunda god tier dps. Su ana kadar blizz pve'de hep fury leyhine patch cikardi yine oyle olur duye tahmin ediyorum ama mythic raider seviyesinde takilcaksaniz fotm onemli. Off ve main kasmak yine mythic raider degilseniz cok da zor degil. Daha raid yok cok rahat 2sini de 13-13 yapip maine 16ya gidersiniz. Ben ilk hafatada ikisininde 13ledim grup bulmayi kolaylasmasi acisindan yoksa dumduz main de gidebilirsiniz grup sorununuz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 DK order hall bitirenlere bi sorum var DKlar Light hope chapela saldırıyormuş tirion ı diriltip horseman yapmak için, baya saykoya mı bağlıyorlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 öyleyse imbaymış be :D ahahahaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bitiremiyorsun sanırım daha campaign'ı, champion görevleri var 5 tane. ben her gün bastım hala bitmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 hall talentini ne verdiniz 3. tier ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Bu DH'nin flamereaper skinini ne yaptılar ya? 5. gizli skin nasıl açılıyor biliyorum da flamereaperı bulamadım hiçbir yerde. İleride mi gelecek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 bingildak said: bitiremiyorsun sanırım daha campaign'ı, champion görevleri var 5 tane. ben her gün bastım hala bitmediler.dun bitiyordu. en azından benimki bitti raid questleri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 axedice said: DK order hall bitirenlere bi sorum var DKlar Light hope chapela saldırıyormuş tirion ı diriltip horseman yapmak için, baya saykoya mı bağlıyorlar nedir? https://www.youtube.com/watch?v=330cTEalRkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Böyle birşey yok.. 200 Dreamleaf koydum, 25 saniyede 2 stack gitti, 4kdan.. Noluyo olm bu nasıl bir piyasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Tam bir saadet zinciri var şu an AH'ta sdf. Muhtemelen otları darkmoon card'a çevirip %500 karla falan satıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Rahat rahat 30-35 arasına satılabilen (gece 10 gibi koy ertesi akşam 6'dan önce satılmış oluyor 35den) bir itemi 20g den koyarsan tabi gider abi 2 snyede, bende görsem alırım yani satıcı olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar