Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

App baya iyi olmuş ya yıllardır istenilen bir şeydi. Keşke şu göreve gönder olayını kaldırsalar ama çok saçma cidden. En ufak haz tatmin vermediği gibi bi de bariyer görevi görüyor.

Ios e gelmis mj bu? Adi ne? Bulamadim da
Mesaj tarihi:
İlk milyonuma baya yaklastım expansion bası saolsun. yarın mailboxımda 150k ile uyanmayı umuyorum. Bir de darkmoon deck alabilirsem uygun fiyata cok verimli bir hafta olmus olacak. (druid questi saolsun 25 tane bloodımı ic etmeseydi bug yuzunden cok daha erken ulascaktım milyona ama gec olsun guc olmasın).
Mesaj tarihi:
suan herhangi bir prof u sec ve ona yuklen. Eger baslangıc icin goldun yoksa gathering prof u al biraz onla para yap. Sonra AH den idare edersin kendini. Ben sadece tailoring ile ugrastım. Enchanting e dokunmadım bile.
Mesaj tarihi:
madcow said:

suan herhangi bir prof u sec ve ona yuklen. Eger baslangıc icin goldun yoksa gathering prof u al biraz onla para yap. Sonra AH den idare edersin kendini. Ben sadece tailoring ile ugrastım. Enchanting e dokunmadım bile.

direk toplayıp satacaz yani. o zaman ben toplamaya başlayayım :D
Mesaj tarihi:
kısa yoldan para nasıl kasıcaz? 7 gün kaldı ah den alayım sub.
ayrı aytrı realmlerde vardır bi 80-90k da başkada yoktur tek chara toplamak lazım. bot kullanırken gecede 30k mine ve herb ile toplanıyordu çok rahat ama şimdi banlanma riski çok fazala olduğundan yanaşmaz kimse o işe.
Mesaj tarihi:
Bu yeni sistemde warriorın physical damageı da overall ilvlla scalelanıyor dimi? Weapon damage eskisi kadar önemli değil falan. Bazı çok iyi traitler var onların relic slotlarından hiç vazgeçmek istemiyor insan, silahın 5ilvl artması overall ilvlda değişiklik yapmıyor falan.

Bide fury ne kadar dandik olmuş lan armsla kıyaslayınca. Artifact questi bile tam bi amelelikti

said:
I'm on an RP server. Everyone knows my character as the dual-wielding weapons master night elf. It would feel weird to switch to anything else for story reasons.

Bir furrynin çığlığı =(
Mesaj tarihi:
axedice said:

said:
I'm on an RP server. Everyone knows my character as the dual-wielding weapons master night elf. It would feel weird to switch to anything else for story reasons.

Bir furrynin çığlığı =(

ben de rp yapıyorum da şunu okuyunca derdini skeyim dedim
Mesaj tarihi:
vanilla zamanları. Stranglethorn Vale'de quest yapıyorum. Baktım 3-4 tane orc bir tane night elfi ortalarına almışlar. soymuşlar ve dansa zorluyorlar. Elf de hayatından mutlu gibi ama.

Gittim kestim elfi.

sonra da yürüyüp gittimB)-
Mesaj tarihi:
Sonra mal elf bebeleri "orclar anamı babamı kesti. o yüzden savaşçı oldum. öclerini alıcam" diye ortalıkta geziyor.

Lan anan kötü yollara düşmüştü. haberin yok mal.
Mesaj tarihi:
Ben de RP serverında nelf karakter açmıştım, daha lvl 2 3 quest yaparken leveli full bir troll geldi raptoruyla. Bizle emote vasıtasıyla dalga geçti, yarım saat sonra gitti. Sordum, her gün gelip yeni başlayanlarla dalga geçip gidermiş... Hani marjinal bizdik sorusu o gün bugündür aklıma...
  • Yeni Oluştur...