deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Ya o undercut'cıların hepsi türk. Neden memleketçe açlıktan ağzımızın koktuğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Karakterin adı Nursultan falan o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 oturup 1 saat cicek mi toplayalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Sacthelden 800 golt ve rune gelirken 30-40 arkhana ilemi ugrascam eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bingildak said: App baya iyi olmuş ya yıllardır istenilen bir şeydi. Keşke şu göreve gönder olayını kaldırsalar ama çok saçma cidden. En ufak haz tatmin vermediği gibi bi de bariyer görevi görüyor. Ios e gelmis mj bu? Adi ne? Bulamadim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 İlk milyonuma baya yaklastım expansion bası saolsun. yarın mailboxımda 150k ile uyanmayı umuyorum. Bir de darkmoon deck alabilirsem uygun fiyata cok verimli bir hafta olmus olacak. (druid questi saolsun 25 tane bloodımı ic etmeseydi bug yuzunden cok daha erken ulascaktım milyona ama gec olsun guc olmasın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 nası kasıonuz ki. ben ödeyemiyorum tokeni. bir yol yordam gösterin abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 suan herhangi bir prof u sec ve ona yuklen. Eger baslangıc icin goldun yoksa gathering prof u al biraz onla para yap. Sonra AH den idare edersin kendini. Ben sadece tailoring ile ugrastım. Enchanting e dokunmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 http://i.imgur.com/ySRTVtw.jpg giden melyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 2 milyon verdiniz mi şuna cidden? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Verilir abi şu an çok rahat para yapılıyor.. 4 bar kaldı 106'ya gene çiçeklere abandım, 12k civarı bişey gelecek satıştan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 madcow said: suan herhangi bir prof u sec ve ona yuklen. Eger baslangıc icin goldun yoksa gathering prof u al biraz onla para yap. Sonra AH den idare edersin kendini. Ben sadece tailoring ile ugrastım. Enchanting e dokunmadım bile. direk toplayıp satacaz yani. o zaman ben toplamaya başlayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 benim toplam gold 70k üzeri hiç göremedim lan milyon ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Bir karakteri 110'lasam (işten güçten fırsat bulamadım) milyonu yakalayacağım da.. Bayramda artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 kısa yoldan para nasıl kasıcaz? 7 gün kaldı ah den alayım sub. ayrı aytrı realmlerde vardır bi 80-90k da başkada yoktur tek chara toplamak lazım. bot kullanırken gecede 30k mine ve herb ile toplanıyordu çok rahat ama şimdi banlanma riski çok fazala olduğundan yanaşmaz kimse o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XucFYIyrhqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 oyunu oynayın yeter sub almak için. world questlerden 200-800g geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Bu yeni sistemde warriorın physical damageı da overall ilvlla scalelanıyor dimi? Weapon damage eskisi kadar önemli değil falan. Bazı çok iyi traitler var onların relic slotlarından hiç vazgeçmek istemiyor insan, silahın 5ilvl artması overall ilvlda değişiklik yapmıyor falan. Bide fury ne kadar dandik olmuş lan armsla kıyaslayınca. Artifact questi bile tam bi amelelikti said: I'm on an RP server. Everyone knows my character as the dual-wielding weapons master night elf. It would feel weird to switch to anything else for story reasons. Bir furrynin çığlığı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Lan elemanları göreve göndermeyi unuttum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ya şu yeni app çıkmadı mı iOS için? bulamadım. iş yerinden yollardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 çarşamba geliyor. server restartlardan sonra aktif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 axedice said: said: I'm on an RP server. Everyone knows my character as the dual-wielding weapons master night elf. It would feel weird to switch to anything else for story reasons. Bir furrynin çığlığı =( ben de rp yapıyorum da şunu okuyunca derdini skeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 vanilla zamanları. Stranglethorn Vale'de quest yapıyorum. Baktım 3-4 tane orc bir tane night elfi ortalarına almışlar. soymuşlar ve dansa zorluyorlar. Elf de hayatından mutlu gibi ama. Gittim kestim elfi. sonra da yürüyüp gittimB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Sonra mal elf bebeleri "orclar anamı babamı kesti. o yüzden savaşçı oldum. öclerini alıcam" diye ortalıkta geziyor. Lan anan kötü yollara düşmüştü. haberin yok mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ben de RP serverında nelf karakter açmıştım, daha lvl 2 3 quest yaparken leveli full bir troll geldi raptoruyla. Bizle emote vasıtasıyla dalga geçti, yarım saat sonra gitti. Sordum, her gün gelip yeni başlayanlarla dalga geçip gidermiş... Hani marjinal bizdik sorusu o gün bugündür aklıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar