Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

ona göre scale oluyor gelen ap diğer kaynaklardan

world questlerden nefis geliyordu ama bitti. dunyadaki bosslar ve kutular gene 20-30 veriyor.

ne kaldi geriye yapabilecegim? dungeonlar da pek keyifli degil puan toplama acisindan.

yarina kadar beklemem mi lazim yoksa oyle geride kalan kutulari acip 20 ser 30 ar mi toplanacak bu puanlar.

yoksa bilmedigim bir sey mi var cunku sadece world questler 400 verdi gerisi ayni scale de su an.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şuan gathering inanılmaz kazandırıyor. arkhana dün bi ara 50g'den gidiyordu. ben geç fark ettim de arkadaşlar ah'den 50g'ye kadar setleri toplayıp, kırıp kırıp sattılar. 30k kasan ark var.

Ben de başladım, şuan 30g arkhana mesela ama 50g'ye kadar alıp parçaladın mı seti, parça başına 60-120g arasında işte gelirin geliyor. Satılmama gibi bir durumda yok.

Oyun başında harbi biraz kendin kassan para rahat kasardın da benim hiç zamanım olmadı oynamaya bir ton işten. Sub bitti goldum yok. Tahminen 2 aylık pre-paid alacağımda bundan sonra uzunca vermeye niyetim yok bakalım asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler şu arkhana işini herkese söylemeyin (trade chatten satarsanız, sattığınız adama anlatmayın), bir de gidip 30 golda satmayın hemen alınıyor diye. Alan yine ben ve benim gibi arbitrajdan para kıranlar oluyor, sırtınızdan kar ediyoruz ama satması zorlaşıyor. Şu an Twisting Nether'da Arkhana'nın gittiği fiyat 45-50g arası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...