yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Ben rareleri bile kesiyorum, scale oluyor dediler ama bir sürü yapacak şey var ya, zamanında güzel hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Rareları kes zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 yekeyeke said: Ben rareleri bile kesiyorum, scale oluyor dediler ama bir sürü yapacak şey var ya, zamanında güzel hepsi :D 20-30 ap veriyor rare, kesin hepsini hiç bekletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 cordana felsong fight'ı ne güzel olmuş... hem tank olup hem de ışığı alın full aksiyon için için :P ama köşelerde "kick"lere dikkat tank aşağı uçarsa hiç iyi olmaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 madcow said: Caladorn said: token fiyatı 62 k'nın altına düşmüşDarkmoon ile beraber iyice dusmesini bekliyorum. Trinket almak ya da yapmak isteyenler token satar diye dusunuyorum. ben bastım aldım 10 tane, obliterum'dan gelen gold sagolsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 legion'u aldım da içinde 1 aylık gametime yokmuş bide gametime mı alacaz şimdi. eskiden hep gametime olurdu expansionlarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 hiç bir zaman olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bi anda 6850 puan isteyince silahım kalp krizi geçiriyordum. Süper bir skill geliyordu tam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 ona göre scale oluyor gelen ap diğer kaynaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 bütün buglar böyle olsa keşke http://i.hizliresim.com/3AAz1A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 63k'dan aldım bugün 1 ay daha. Daha düşer mi bilemedim, son 7 8 aydır gördüğüm en düşük fiyattı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Şimdi baktımda ocak sonundan beri 62k görmemiş harbiden, daha düşer bu gibi ama risk almak gereksiz bencede, 2-3 aylık alayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 O APP NE ABİ İYİCE FACEBOOK OYUNU OLDU YETER ARTIK ABV salı günü geliyomuş inş benim külüstürde çalışır :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bingildak said: ona göre scale oluyor gelen ap diğer kaynaklardan world questlerden nefis geliyordu ama bitti. dunyadaki bosslar ve kutular gene 20-30 veriyor. ne kaldi geriye yapabilecegim? dungeonlar da pek keyifli degil puan toplama acisindan. yarina kadar beklemem mi lazim yoksa oyle geride kalan kutulari acip 20 ser 30 ar mi toplanacak bu puanlar. yoksa bilmedigim bir sey mi var cunku sadece world questler 400 verdi gerisi ayni scale de su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 World quest, dungeon, heroic, class hall campaign fln. 30-30 gelirken 300-300 gelmeye başlıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 App baya iyi olmuş ya yıllardır istenilen bir şeydi. Keşke şu göreve gönder olayını kaldırsalar ama çok saçma cidden. En ufak haz tatmin vermediği gibi bi de bariyer görevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ok thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Oyunun şu halinde para ödeyen kaldı mı acaba ayda 13euro. 1.5 saatlik çiçek topladım işi gücü bırakıp, 27k geldi.. 1 pazar günü 4 5 saatinizi ayırsanız aylık token çıkıyor :D. Şansa 840ilvl bir item düşse 3 4 aylık token geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 çiçek toplayarak 27k nasıl geldi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Abi şuan gathering inanılmaz kazandırıyor. arkhana dün bi ara 50g'den gidiyordu. ben geç fark ettim de arkadaşlar ah'den 50g'ye kadar setleri toplayıp, kırıp kırıp sattılar. 30k kasan ark var. Ben de başladım, şuan 30g arkhana mesela ama 50g'ye kadar alıp parçaladın mı seti, parça başına 60-120g arasında işte gelirin geliyor. Satılmama gibi bir durumda yok. Oyun başında harbi biraz kendin kassan para rahat kasardın da benim hiç zamanım olmadı oynamaya bir ton işten. Sub bitti goldum yok. Tahminen 2 aylık pre-paid alacağımda bundan sonra uzunca vermeye niyetim yok bakalım asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Gençler şu arkhana işini herkese söylemeyin (trade chatten satarsanız, sattığınız adama anlatmayın), bir de gidip 30 golda satmayın hemen alınıyor diye. Alan yine ben ve benim gibi arbitrajdan para kıranlar oluyor, sırtınızdan kar ediyoruz ama satması zorlaşıyor. Şu an Twisting Nether'da Arkhana'nın gittiği fiyat 45-50g arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bizim serverda 100g altına parça yok asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 millet para basıyor ben hala horde mu , alliance mı gidip geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar