olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 mal bu blizz ya akşam 7 bucuk oldu mu silvermoon gidiyor yani yok mu bunun çözümü? Aq beceremiceksin madem aç free migrate. Wodtan launchtan farksız şu an hem çalışıp hem silvermoonda oynayan adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Prophet velen questi çok feci ya :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Asıl Ysera ve Furion questi çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ysera ve furion valsharah'da mı? bugün denk gelirim belki ona barbu said: Prophet velen questi çok feci ya :( :( :( :( güzeldi evet bi de orda shamanları koruduğumuz quest iyiydi last stand kafası mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 her expansion olduüu gibi bu sefer de bi gaz aldım. ama bu sefer ne class oynamam gerektiğini bilmiyorum. boostu neye harcasam monk (hiç oynamadım -dayak merakı) priest(vanilla'dan beri sevgilim) meyç - wowda hiç mage oynamadım şu an yazarken farkettim druid - eski alışkanlık ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 fire mage en sasalı donemını yasıyor kacırma bence kaelthalas gibi tepemızde 3 tane orb donuo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 İşte o kadar şaşalı olunca insan ister istemez ilk yamada hotfix gelirse zonk diye kalır mıyım diye düşünüyor. O nedenle shamanı levelliyorum ben şimdilik. Oyun da o kadar güzel ki her classı 110 yap her classla oyna diyor sapık gibi :D keşke üniversitede olsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 nerf gelse ne olacak, her classın rakamlarına denge getirecekler zaten. olay gameplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Sylvanasın olayı ne ? Son cinematic çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bugün biraz fire mage denedim de hiç sevemedim ya, geri döndüm arcane'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 arcane foreva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bingildak said: her classın rakamlarına denge getirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 cataclysm'de başlayıp mists of pandaria'da bırakmıştım oyunu. tekrar alıp dönsem mi diye düşünüyorum. var mı hype train? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 1.5 günde stormheim ı bitirdim, en kötü quest chain bile iyiydi. hiç öyle filler quest kalmamış oyunda sonunda tutturmuşlar levelingi kıvamında. keşke oyundan şu salak saçma göreve gönderme ve sağdan soldan kutu açmayı da kaldırsalar. alakasız yerlerde kutu açmak için şebeklik yapana kadar oyunu oynasak daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 olorin84 said: mal bu blizz ya akşam 7 bucuk oldu mu silvermoon gidiyor yani yok mu bunun çözümü? Aq beceremiceksin madem aç free migrate. Wodtan launchtan farksız şu an hem çalışıp hem silvermoonda oynayan adam için. Edit: ben siraya takiliyon sandim. Server gidiyosa yapcak bisey yok. Cozum teamviewer veya ammy de. Yada herhangi bi uzak masaustu programi. Isten cikmana 2-2.5 saat kala giriyosun 3 saatlik siraya. Eve geldiginde char hazir bekliyo seni. Baska bi cozumu yok. Yada evden birine vercen sifreyi o girip kontrol edicek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 editine edit: okumamışım editi :) sorun sıra değil ya oyun oynanmıyor realmde sürekli spike vs gündüz cillop gibi akşam sıçıyor server. TN ye giriyorum hiç sıkıntı yok mesela. Bu exp üvey evladı silvermoon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 bu arada 810 luk random-heroic giriş capi şu oyundaki belki en saçma şey 805 le mythic yapılabiliyor çok sorun yaşamadan ama heroic instance a giremiyorsunuz. 800 ilvl gayet yeterli olacaktır hc için. Betadaki world q bugı hala devam ediyor tek mob öldürme questlerinde bazen mobu öldürseniz dahi quest tamamlanmıyor bunun çözümü dalmadan önce world questin ekranda aktif olması gerek(konuşma penceresi açılıyor falan) olmadıysa dalmayın uzaklaşıp tekrar yaklaşın o şekilde çözülüyor. Class questlerinizi ötelemeyin hemen yapın gating var çünkü hızlıca 110 olsanız dahi class qlarını yapmadan 3. relic slotunu açamıyorsunuz silahtaki. 110 olur olmaz artifact knowledge work orderinı vermeyi unutmayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Handy notes ve legion treasures modunu indirmem yararıma mı oldu zararıma mı bilmiyorum, bildiğin etrafı gezmekten level alamıyorum downtime var lel Bide 800-810ilvl için suramar zor diyorlar, gerçekten zorlayan open world content yaptılarsa hllgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 109'dan, 110'a geçiş çok brutal oldu bende de. 845 artifact power isteyen traitlerin bir anda 6450 mi ne istemesi hiç hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ilvl 794 te girdim suramar'a mm hunterla (pet yok) pot/bandaj/yemek kullandım tabi. Cok fazla göt göte mob var bazı pullar problem yaratıyor kite falan yapamıyosun alan yok mob fazlalığından, bir de barrage yüzünden tüm suramarı çektim bir kaç defa. Suramar city'nin içerisi zorlayıcı olabiliyor feign death sayesinde ölmekten kurtulduğum anlar çok oldu. kalabalık olması bir yana içeride baya piç questler var. Dün neredeyse tüm gün suramardaydım 5-6 defa ölmüşlüğüm var. Aşırı zor değil oynadığı classı bilen adamlar hakkından gelecektir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 şahsen suramar'ı ağlattım general chatte yabancılar haykırıyordu bir türk tek başına suramar'ı ele geçirdi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 aşağı yukarı şöyle bişeydi https://www.youtube.com/watch?v=ZfFsgBUdCDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 dün gece saat 4le 5 arası 109 bi monk işi gücü bıraktı zavallı gnome umu sayısız defa gankledi... az bişi levellanayım saatlerce 100-102 gankleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 axedice said: Handy notes ve legion treasures modunu indirmem yararıma mı oldu zararıma mı bilmiyorum, bildiğin etrafı gezmekten level alamıyorum downtime var lel Bide 800-810ilvl için suramar zor diyorlar, gerçekten zorlayan open world content yaptılarsa hllgz aslına baktığında kutulardan çok ama çok az artifact power geliyor ama deli gold geliyor asdasd 12k falan yaptım ben başladığımdan beri rahat 5ksı chestten gelen 50-60g luk junk itemlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ben AP kasmaktan çok achivementlar için daha sonra geri dönmeyeyim diye yapıyorum flight açmaya falan. Zaten quest yaptığın yerin iki adım dibinde oluyor çoğu. Ha 18765 metre aşağıya denizin içine bi chest koyuyorlar inip alman gereken, o zaman basıyorum kalayı. Fakin biçız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar