bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 server hop çalışmıyor mu? kötü bir realmdeyseniz (kalabalık) hoplayın diğerine oldu bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 farklı specler için artifact alınmayacak değil mi, kesin bilgi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bu kadar bilinmezle daha önce hiçbir expansiyona girilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Ok bakayım bi yarın kalabalık olur kasılmaz orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 tum specler icin artifact alınacak. Hatta off spec artifact questini(102) kesin yapın cok xp (imis). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Rasmon said: bu kadar bilinmezle daha önce hiçbir expansiyona girilmedi oyun çok zor ve keşfetmesi zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 wow is too hard :( guide yazicaktim lejyon icin ama usendim, redditte shitpost yaparak daha cok prim yapiliyor :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Ben yapmıştım galiba Dalaranda questleri. Girdim demin quest falan bişi çıkmadı. Artifact nanem nasıl açılıyor bakayım ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 legion launch daha yapılmadı :) gece 12 1'den sonra artifact questler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Hah ok bende youtubedan izledim şimdi artifact questini dedim benim yaptığım questler ile alakası yok haydddaaa diye buraya yazmaya gelmiştim :P Neyse saat 12den sonra artifact questleri açılınca alırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 gece 1 den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 tum speclerin icin alabiliyoruz ama bizden gidecek olan sey de aynı mı? mesela wod'da ring'ler icin para bayılıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Wodda tın bi parayla direk alıyordun, bunda questle alacaksın ama olay almak değil puan vermek zaten. İlk iki spek dengeli gider bi şekilde ama üçüncü spek baya geriden gelir puan farkı yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bu Nethershard'lar bi işe yarayacak mı pack çıktıktan sonra? ana currency bu değil mi artık apexis gibi? felbat pup işinde iyi para var da safsdfas 150 shard'a alıp 500g'ye okutabiliyorum direkt :( 2000 shard'ım falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 500g ne abi token'ın 80k oldugu yerde para mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 olm tüm shardları paraya çevirsem güzel işte. hayır yani releaseden sonra bi değeri kalmayacaksa yapacağım zaten. yoska yapmam sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 o felbat ler oyundan kalkacak legionda o yüzden bankada tutmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 30 civarı peti attım bankaya duruyor. tamamen piyango olacak bakalım. eğer legacy olursa molten core peti gibi değeri artar. yoksa patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Valla 150k'nın 100'ünü baydım bu pet + çanta işine, en kötü aynısını geri alırım da, üstü mutlu eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bende shardda az çok kasmadım invasion muhabbetini. Silahları 725 yapsam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 olm bilsem 4 gündür invasionlara gitmiyorum. götürürdüm karakteri atardım bankaya. hayinlar niye söylemiyorsunuz böyle bir olay var diye. 5 tane de ah'de sattım SAADSASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Kucuk hesap yaptim on sipariş verdim wowu sanırım bu gece oynama şansım olmayacak key yarın gelecek :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 toggie said: 500g ne abi token'ın 80k oldugu yerde para mı.token 66k ya dustu abi bugun. daha da duser legion basında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 45in altına insin hele bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar