kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 cata bence son oynanabılır expansıondu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 https://puu.sh/qRj6O/005c5daa90.png /r/WtSSTaDaMiT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 aral gene batirdi CE siparislerini, siteden alirken "merak etmeyin 26 si kargoya vericez 29 u elinizde olucak bolece 30 agustos tatile takilmiycaksiniz" yazip 26-27 de kargoya vermediler tabiki :D hayir gold un filan bile feto baglantisi varken su aralami sizamamis bir tek cemaat :( ne olurdu bi oyun imami filan atasaydi feto, koredeki esport maclarini filan izletselerdi xeske :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ofislerine 1 dolar bırakıp fetönün oyun imamı diye yakalatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Enha. Shaman oynayan oldu mu betada ? Ret pala, ww monk ve enha shaman arasında kaldım. Edit: Enha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ben leveling yaptım sadece diğerlerini de oynamadım karşılaştıramıyorum. edit: ench değil enha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Levelling için optimal bi rota var mı? Nerden başlamak daha avantajlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 optimal derken? world first vs kasicaksan ve rushlicaksan belli pathler var ama bu heriflerin amaci EN HIZLI 110 olmak, sonra seve seve donup biraktiklari questleri bitirmek zorundalar legionda oyuncularin %99 u icin optimal leveling = sevdigin zonedan basla bitire bitire ilerle. loremaster acmak gerekiyor zaten highmountain demon hunterlar disinda sona birakmak mantikli, aviana feather alip cikmak cok zaman kaybi oluyor, daglar oyuklar vs derken aptal aptal rotalarda zaman kaybi bi zone hikayesi sahane olsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 souldarkorn said: Enha. Shaman oynayan oldu mu betada ? Ret pala, ww monk ve enha shaman arasında kaldım. Edit: Enha. :D yumruk, fist weapon, tekme olayına kapalı değilse monk cuf cuflu effectleri seviyorsan enha oyunu en kısa sürede bırakıp hayatıma döneyim diyorsan ret pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Monk'un taştan yumruk artifactı yeterli bi sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Laurelin said: highmountain demon hunterlar disinda sona birakmak mantikli, aviana feather alip cikmak cok zaman kaybi oluyor, daglar oyuklar vs derken aptal aptal rotalarda zaman kaybi bi zone hikayesi sahane olsada optimal derken tam da bundan bahsediyordum. bu gibi tiplerle gel bana viktor pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Laurelin said: optimal derken? world first vs kasicaksan ve rushlicaksan belli pathler var ama bu heriflerin amaci EN HIZLI 110 olmak, sonra seve seve donup biraktiklari questleri bitirmek zorundalar legionda oyuncularin %99 u icin optimal leveling = sevdigin zonedan basla bitire bitire ilerle. loremaster acmak gerekiyor zaten highmountain demon hunterlar disinda sona birakmak mantikli, aviana feather alip cikmak cok zaman kaybi oluyor, daglar oyuklar vs derken aptal aptal rotalarda zaman kaybi bi zone hikayesi sahane olsada ben çok fazla highmountain görevlerini yapmadım ama ilk görevleri gayet kolay ve hızlıca yapılıyordu, stormheim daha fazla dağ tepe gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 uçamıyoruz yine değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Uçma yine son contentte gelir, ilk patch tüm questleri yapıp loremaster alacaksın, tüm main factionlarla revered olacaksın falan. Bunu yapınca mount speed gelecekmiş, sonra yavaş yavaş bişiler eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Kungen kaç aydır yayın açmıyodu başlamış hemen. Paranın kokusunu aldı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 oyunun son 8 gb ını indirirken açtım bende yayınını. adam 23mb le 5 dakkada falan indirdi. geri kapattım yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Valvyn said: Kungen kaç aydır yayın açmıyodu başlamış hemen. Paranın kokusunu aldı tabi Para kokusu falan değil yarım sat kadar izledim açtığında. Bir kaç aydır mental problemler, depresyon falan yaşıyormuş. Sonunda soktora gitmiş bipolar bozukluk keşfedilmiş. Kötü zamanlar geçirdim, oyun kafamdaki tüm soruları unutmamı ve sadece o dünyaya odaklanmamı sağlıyor onu anladım o yüzden yayın yapıcam artık dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Adamın huyu bu her yeni bir oyun çıktığında gelip 2-3 ay yayın yayıp bırakıyo.Daha önce black desert da aynısını yaptı milleti yemesin bu ayaklarla yanındaki manitayla kimse depresyona falan giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 kujo123 said: cata bence son oynanabılır expansıondu:D MoP cata'dan 8 kat falan daha güzeldi. Bence Cata, WoD ile beraber en kötü 2. exp. İkisi de güzel/heyecanlı başlayıp sonra sıvadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Wow'u aktif olarak oynamak cidden zevkli ve oyalayıcı bir sey aslında. Ama bu isten bir şekilde para kazanmıyorsan tüm hayatini da silkip atıyor aynı zamanda. Kungen gibi elemanları kiskaniyorum o yuzden. Sevdikleri işi yapıp para kazanıyorlar. Oynasın adam 50 yasına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 deadwoll said: kujo123 said: cata bence son oynanabılır expansıondu:D MoP cata'dan 8 kat falan daha güzeldi. Bence Cata, WoD ile beraber en kötü 2. exp. İkisi de güzel/heyecanlı başlayıp sonra sıvadılar. yoo firelands ve dragonsoul oyunun en ıyı raidlerinden bana kalırsa.Pandariadaki siege of ogrimmar ve heart of fear gibi cop raidleri baya bi katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 fight olarak mı iyi neyi iyi dragon soul'un, spine hariç orijinal hiç bir boss mekanı yok hepsi boktan. fight/mekanik olarak bakıyorsan soo fightlarının, ds fightlarından aşağı kalır kısmı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mop, Cata ve Wod'a göre kat be kat daha iyi bi expansiondı. Challange mode, senaryolar, timeless isle, throne of thunder etc. WoW'un en underrated expansionı bana göre. Hadi SoO neysede ToT açık ara Cata'nın bütün raidlerinden daha iyi bir raiddi. Hatta bana kalırsa oyunun en iyi raidlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ds baya cop ya, hani dizayn olarak boss sayisi az, mekanikler dandini ve son boss hani THE BOSS olmasi gereken derpwing spine dan 30 kat filan kolay simdi catanin problemi suydu, blizzard eski dunyayi yeniden yapicam diye cok degerli zaman ve kaynaklari hicbir faydasi olmiyan olu bir projeye yatirdi, yapilmasi lazimdi hani ama kotu resource somurdu yapabildikleri art assetleri degerlendiremediler, throne of tides yetismedi ve zaten release de hazir olan firelands disinda yeni birsey yapmaya vakit kalmadi panda yuzunden. dragon soulda net goruluyor bu cunki well of eternity haric yeni hicbir mekan yok, dragonblighti al copy paste 2 5man 1 25 man yarisi cikti nexus var kullanilmadi malygos sonrasi oraya bir boss koyalim, bitane boss gemide digeri derpwingin sirtinda olsun finalida 2 quest disinda kullanilmayan maelstormda yapalim kaynak tasarrufu eh bu kadar oluo iste :D heart of fear iyi baya, siege de baslangici cok cok iyi ama o tunellere inince korkunc tekduze ve bayiyor, sacma sapan mesafeler ve tonla trash throne of thunder cok guzel misal, ulduar ruhuna yaklasmayi becerdikleri tek raid warlordsdada bir tek foundry guzel, highmaul da iyi olabilirmis ama cok cabuk bitiyor ve varyasyon yok hellfire baya bok gibi, en kotu raidlerden biri ki setler filanda les otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 wod raidleri çok kaliteliydi, gerisi fıstı ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar