Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Acrophobia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ya kaldırmışlar broken shore bufflarını :c xp hotfix'i geldi yalnız, çok iyi xp geliyor artık bosslardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 mythic+ için takım kurma çalışmaları ne durumda gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Saeros said: ya kaldırmışlar broken shore bufflarını :c xp hotfix'i geldi yalnız, çok iyi xp geliyor artık bosslardan invasion bosslardan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Active participationa ciddi buff gelmiş evet. Tam böyle tüm altları levellamalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 evet level 96-97'de 60k xp geliyor şu an boss başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 pvp serverları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bingildak said: pvp serverları :( server hop addonuyla pve serverına geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ben tagleyip kaçıyodum falan ama pve serverına hoplamak çok daha mantıklı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Dk levellasammi dedim sonra dk min sayenizde hala frostmane denen tirt pvp serverde oldugunu hatirladim Tisikkurler "pve serverda oynanirmi hic en iyi pvp, cok proyuz bol bol world pvp yapcaz" diye senelerce world pvp den bir cacik olucagini sanan oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 oha 3. stagede 4 kişi boss kestik 80k xp geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Laurelin said: Dk levellasammi dedim sonra dk min sayenizde hala frostmane denen tirt pvp serverde oldugunu hatirladim Tisikkurler "pve serverda oynanirmi hic en iyi pvp, cok proyuz bol bol world pvp yapcaz" diye senelerce world pvp den bir cacik olucagini sanan oyuncu hepsi ilke'nin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Laurelin said: Dk levellasammi dedim sonra dk min sayenizde hala frostmane denen tirt pvp serverde oldugunu hatirladim Tisikkurler "pve serverda oynanirmi hic en iyi pvp, cok proyuz bol bol world pvp yapcaz" diye senelerce world pvp den bir cacik olucagini sanan oyuncu bütün pvp serverlarının %99 X %1 Y olması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 BUT GAIIIZ GAIIIZ REMEMBOR SOUTSHORE VS TAUREN MILL DAYZ? WORLD PVP IZ AWEZOMEEEEEEE =DDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 server hop tam çözümmüş ya pvp serverında olan karaktere. ben u kadar iyi çalıştığını bilmiyordum. bu moblara birden fazla kişi vurunca exp in sapıtma olayını düzeltmişler. taglesen bile herkese full exp geliyor. her invasion 1 level gibi şu an aktif mob taglersen rested olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 xp ihtiyacınız yoksa kutu için hoplayın zaten :) ben direk stage 2-4 yapıp gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 target xp ye resmen ninja nerf geldi aynı stage de.1 kere vurmazsan gelmiyor xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Laurelin said: BUT GAIIIZ GAIIIZ REMEMBOR SOUTSHORE VS TAUREN MILL DAYZ? WORLD PVP IZ AWEZOMEEEEEEE =DDDDDDDDD lol blizz'in de anınakoyim ayrıca ulan baarsakları dışarda gezen abomination guard bile "geç kardeş" diyo, ama level 100'ün biri gelip üç kere vuruyo yatıyorum sonra ffs, pvp disabled yapsalardı ya şu invasionları nolurdu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 2 saatte 22den 43 e kastım rogue u. raf ile heralde gunde 2 karakter falan kasılır 90a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Saeros said: blizz'in de anınakoyim ayrıca vazgeçtim geri alıyorum http://i.imgur.com/096JNe4.jpg http://i.imgur.com/pqj7kF6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Saeros said: Laurelin said: BUT GAIIIZ GAIIIZ REMEMBOR SOUTSHORE VS TAUREN MILL DAYZ? WORLD PVP IZ AWEZOMEEEEEEE =DDDDDDDDD lol blizz'in de anınakoyim ayrıca ulan baarsakları dışarda gezen abomination guard bile "geç kardeş" diyo, ama level 100'ün biri gelip üç kere vuruyo yatıyorum sonra ffs, pvp disabled yapsalardı ya şu invasionları nolurdu sanki realm hop "pvp disabled" wait 10 mins ding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 kufur eder gibi tepede 100 boost ikonunun durmasi dsfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 en bereketlisi net phase 3 teki bosslar ya. akıyor akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bu invasion legion geldikten sonrada dvm edicekmi broken isle gitmeyip invasionlarda kasalım charı 110a:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar