Milamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Trias said: çok da spoiler değil uzun yıllar dağcılık/mağaracılık yapan birisi olarak, süper malzemelerimizle bile (goretex, polartec 1000, vibram) kışın en ufak yerimizi ıslatmazdık. Filmde lüzumlu lüzumsuz suya girdikçe filmden iyice koptum. öyle bir havada beline kadar ıslanacaksın ve hipotermiden 2 saat sonra ölmeyeceksin, 10 ayı saldırır ölmezsin, ama hipotermiden kurtulmana imkan yok. soğukkanlıymış adam ondan asdad bu arada enfeksyona kapılmama sebebi tamamen o soğuk yoksa o yaralarla gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Bu doğru bak, soğuğun böyle faydaları var. Ameliyathaneler, doğumhaneler bu yüzden soğuktur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Öncelikle yorumlarımda abartıya gitmeyeceğimi belirtmek isterim. Saçmalıklar -Adamı ayı yedi kolu bacağı kırıldı 1-2 haftada iyileşti senden benden iyi hale geldi. -2 saat manzara izledik muhabbeti kesinlikle doğru -Saçmalıklar sürekli birbirini kovaladı. -Hipotermi muhabbeti de kesinlikle doğru istediği kadar soğuğa alışkın vücudu olsun. -Silah tek atımlık silah 2 sahnede doldurmadan 2 kere ateş edebildi. -Filmin konusu da yoktu ki be adamın oğlunu öldürene kadar. 6/10 bir daha izlenecekler kategorisinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 6 bence de... film konulu olaydı 8'e çıkardı. soğuk sonuçta kurgu olduğu için soğuk muhabbetine girmeye isteksizim ama o soğukta yara enfekte olmuyor mantığıyla bakıyorsak major travma sonrası aynı soğukta vücudun Ebb fazında olduğunu düşünürsek vücut direnci düşmüş adam mortingen şıtayze olurdu. ama tabii ki bu bir film ve acılı oscar macerası olan leo'ya tam uymuş filmdeki kararkter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 oscar verilecekse tom hardy almalı bence. filmi o taşımış. görsel tamam. bence akıcı da bir filmdi baymıyor kesinlikle. ama efsane mi bence değil. filmde leo olmasa bu kadar abartılmazdı. 7 veririm o da mucadeleye saygımdan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 hatacılar belirmiş yine sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Gorsellik tamamda, filmin suresi gereksiz derecede uzun. Oscar da bu kadar abartilmasini da yersiz buldum. Daha diger adaylari da izlemedim, belki ondan film abartilmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ayi sahnesinden itibaren hadi len diyip filmi ciddiye almayi kestim. Geri kalanini da su kafada izledim ve eglendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 o kaşıkçı acemi buyrun proff https://www.youtube.com/watch?v=qtT9BU64z28 gelelim sorulara Adamı ayı yedi kolu bacağı kırıldı 1-2 haftada iyileşti senden benden iyi hale geldi. adam sürünerek çıktı öyle hemen obarak koşmaya başlamadı, baya da sürünerek takip etti. 1-2 hafta göreceli, nerden biliyon belki aylar geçti o arada. buzlar muzlar eridi falan belki öyle geçtiler nehirleri vs? -2 saat manzara izledik muhabbeti kesinlikle doğru e normal, survival sonuçta, ya ne seyredeceeedik ? -Saçmalıklar sürekli birbirini kovaladı. mesela ? -Hipotermi muhabbeti de kesinlikle doğru istediği kadar soğuğa alışkın vücudu olsun. hipotermiden 2-3 kere kurtuluyor eleman 1 su kenarı ateş yakıyor- kızılderililer gelince söndürüyor suya atlıyor vs 2 ata giriyor adam tek başına, burda ortak danaya giremiyorlar! 3 iglo benzeri buzdan bişey içinde kozada kalkıyor adam- kimbilir ne kadar vakit geçmiş bu arada bilmiyoz daha napsın yönetmen -Silah tek atımlık silah 2 sahnede doldurmadan 2 kere ateş edebildi. o zamanlar genelde 2x taşınırdı bu silahlar, tam hatırlamıyorum sahneyi bakmam lazım , en kolayı korsanlara bak crossbelted takılırlar 2-3 tane hep -Filmin konusu da yoktu ki be adamın oğlunu öldürene kadar. eh - meh /başka soru varsa alayım ben verdim oscarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ohh look at that pistol https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Capture-of-Blackbeard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Güzeldi ama çoğu yoruma katılıyorum. İşleniş olarak biraz zayıf kalmış. Sinematografik olarak o kadar kusursuzdu ki ama benden her şekilde 8/10 çalışır. Bu arada bu film için önce başka yönetmenlerle görüşülmüş ve birçok ekip değişmiş. Leo'nun rol için ilk olarak Samuel reyiz düşünülmüş sonra başka bir yönetmen ile Christian Bale düşünülmüş. Son olarak bu ekibe verilmiş. Leo değilde şu filmde Christian Bale olsaydı tahminim 9/10 falan olurdu puanım, Leo'yu çok severim ama garip geldi. Bale ise zaten mükemmel bir survival oyunculuk performansına sahip geçmişte, bunla bir kere daha zirve yapardı. Hardy kesinlikle Oscar almalı bu arada filmi o taşıyor. Fassbender'i çok övüyorlar izlemedim ama alabilir diyenler var. Alırsa zerre hakkı yendi Leo'nun vs. demem. İyiydi ama o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Oscar bu sene de eddiede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 abi nasıl bir çileydi bu film dün sinemada gittim... :/ bitmiyor... ekstra bayan noktalar filmin derinlikli tek noktası adamın karısının söylediği ağacın kökleri muhabbeti ama oda pek dounaklı değildi. bide çok tekrarladı gizem mizem yoktu. komutanla dicaprio arasındaki bağı pek anlatamadılar. komtan o kadar adam ölürken neden bu kadar çok fedakarlığa katlandı bu adam için anlam veremedim. bunu biraz daha verebilirdiler. baba oğul duygusunuda hiç veremediler. kızını arayan kızılderili hikayesininde tam düzgün anlatamamışlar oda tat vermedi. la bide ne sessiz bi film. mısır yicem içim acıyo karç kurç tüm salon inliyo sessizlikten asdffg bide 240p gibiydi film. doğal aydınlatma sebebiyle mi oluyo böyle kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 elesso said: komutanla dicaprio arasındaki bağı pek anlatamadılar. komtan o kadar adam ölürken neden bu kadar çok fedakarlığa katlandı bu adam için anlam veremedim. bunu biraz daha verebilirdiler. Çok severim keratayı, o nedenle bırakamadım :P Özel bir nedeni yoktu, yalnızca sorumluluk ve görev bilinci olan bir subaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Milamber said: Trias said: çok da spoiler değil uzun yıllar dağcılık/mağaracılık yapan birisi olarak, süper malzemelerimizle bile (goretex, polartec 1000, vibram) kışın en ufak yerimizi ıslatmazdık. Filmde lüzumlu lüzumsuz suya girdikçe filmden iyice koptum. öyle bir havada beline kadar ıslanacaksın ve hipotermiden 2 saat sonra ölmeyeceksin, 10 ayı saldırır ölmezsin, ama hipotermiden kurtulmana imkan yok. soğukkanlıymış adam ondan asdad bu arada enfeksyona kapılmama sebebi tamamen o soğuk yoksa o yaralarla gg soğuk enfeksiyonu azaltıyor ama biryerinin ıslak olması da enfeksiyon riskini arttırmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 soruna cevap veriyorum doktor değilim ama bildiğim kadarıyla normal sıcaklıkta ve ıslaksa etki eder, orada donuyor adamın yaraları haliyle bakteriler üreyemiyor. sudan mikrop kapabilirsin doğada, ıslanınca yara daha rahat üreyebilirler ama o sıcaklıkta o şekilde etki etmiyor. büyük ihtimal o buzun içine sokup yatırdığında da adam yaralarına antibakteriyel bir şeyler sürüyor duman vs yerli işi :) ama ayakta tutan bence soğuk ve adrenalin. adamın oğlunu kestiler intikam için gazla gitti yoksa gg olması muhtemeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Film çok sıkıcı lan, yarıda bırakıyorum yarın devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 BAN HIM !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar