bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ben trailerda troll görmedim. literally. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bingildağın patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 female orc vardı orada garona herhalde, en komigi o bence. http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/july/wcMovieSDCCShots01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kütür kütür olmuş işte 0 beden orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 orc dediler bershka kadını çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ben animasyonlarda itici birşey görmedim. ki zaten görüntü rezalet warcraft cutscene'lerle nasıl karşılaştırıyosunuz anlamadım. ben fanboy'um, karakterin tipini değiştirmşiler ona kızgınım deyin, anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 görünmeyen videoda "animasyonlar felaket" denildi yahu, bakalım daha neler görecek bu forum. Ama full animasyon olmasının LOTR etkisi yaratmayacağı konusunda hemfikirim. Alliance kısmını da görmek gerek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 cgi dı motion capture dı bunlara karşıyım adam gibi film çekip makyaj oscarını alsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Diablo2 den beri niye blizzard ın bu cinematicleri film yapılmıyor diye söver dururum. Hala elde bir şey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 guldan'ı erdal tosun seslendirmiş sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ben yine kaldırılmadan izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 aaa tekrar gelmiş izledim. bişey belli olmuyo ya yorum yapmak gereksiz şu video üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 lorelel, timeline in icine etmisler genede metzen gene bi asspull yapar "filmde analtilan baska paralel timeline, oyundaki ile alakasi yok, BRONZE DRAGON MAGIC" diye ne our world is dyingi? nerzhulun portal macerasi sonrasi draenor o hale geldi, adamlar "gezegen bozulmadan once" temali exp yapip ondan sonra gene batirdi konsepti lol. dranei soykirimida olmamsitir kesin, hos dranei lore da zaten metzen asspull u heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 video kalitesi falan kötü abi neye göre yorum yapıyorlar? güzel de denmez,kötü de denmez :) bi gaz video yu açtım sonra yorumlara baktım piç etmişiniz direk. Birde o portal ilk kez açılmıyor lore da! daha önce bir çok kez açtılar .bir sürü adam yolladılar.hatta medivh efendi nin ilk orc warlockla karşılaşması falan vardır böyle. gezegen ölüyor muhabbetini belki buna bağlamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 10-14 yaşındaki sivilceli ergen gibi animasyon izletmeseler iyi olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 animasyon neden ergenlere hitap etsin abi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Büyüklere etmiyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 hangi paralel evren abi orası, yetişkin insanda animasyon izleyip keyif alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ailenin en son sinemada izlediği animasyon film hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sinemaya götürmedim ama bir sürü animasyon filmi evde babamla izlemişliğim var. sen sanırım animasyonlar çocuk temalı oluyor diye olaya takıldın. genre genel itibariyle öyle diye warcraft öyle olacak diye bir şey yok. animasyon dediğin zaman çıkan filmlerin kabaca 90% ı çocuklar hedef kesim alınarak yazılıyor, yapılıyor. ee warcraft böyle bir scope koymamış, neden animasyon olması ergenlere hitap etmesine neden olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ben en son inside out a gittim gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Abso tam bir orta yas babasi asdfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Benim kayın peder bildigin oturup "Ben 10" falan izliyor la . 60 yaşında adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ben10 'i bende izliyorum ya. Cartoon Network yeni bölümlerini vermiyor ama baydı. Her gün aynı bölüm mü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bingildak said: sinemaya götürmedim ama bir sürü animasyon filmi evde babamla izlemişliğim var. sen sanırım animasyonlar çocuk temalı oluyor diye olaya takıldın. genre genel itibariyle öyle diye warcraft öyle olacak diye bir şey yok. animasyon dediğin zaman çıkan filmlerin kabaca 90% ı çocuklar hedef kesim alınarak yazılıyor, yapılıyor. ee warcraft böyle bir scope koymamış, neden animasyon olması ergenlere hitap etmesine neden olsun ki? avatar i koyup gecicektin izah etmek yerine :P avatara ozenmis bunlarda sonucta ehehehe blizzin esinlenmeleri meshurdur zaten :D starcraft yuzunden emprah tahtinda ters donuyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar