Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft Movie Trailer Leak! Allah yarabbi

ezekielgraves

Öne çıkan mesajlar

lorelel, timeline in icine etmisler genede metzen gene bi asspull yapar "filmde analtilan baska paralel timeline, oyundaki ile alakasi yok, BRONZE DRAGON MAGIC" diye

ne our world is dyingi? nerzhulun portal macerasi sonrasi draenor o hale geldi, adamlar "gezegen bozulmadan once" temali exp yapip ondan sonra gene batirdi konsepti lol.

dranei soykirimida olmamsitir kesin, hos dranei lore da zaten metzen asspull u heh
Sosyal ağlarda paylaş

video kalitesi falan kötü abi neye göre yorum yapıyorlar? güzel de denmez,kötü de denmez :) bi gaz video yu açtım sonra yorumlara baktım piç etmişiniz direk.

Birde o portal ilk kez açılmıyor lore da! daha önce bir çok kez açtılar .bir sürü adam yolladılar.hatta medivh efendi nin ilk orc warlockla karşılaşması falan vardır böyle. gezegen ölüyor muhabbetini belki buna bağlamış olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

sinemaya götürmedim ama bir sürü animasyon filmi evde babamla izlemişliğim var. sen sanırım animasyonlar çocuk temalı oluyor diye olaya takıldın. genre genel itibariyle öyle diye warcraft öyle olacak diye bir şey yok. animasyon dediğin zaman çıkan filmlerin kabaca 90% ı çocuklar hedef kesim alınarak yazılıyor, yapılıyor. ee warcraft böyle bir scope koymamış, neden animasyon olması ergenlere hitap etmesine neden olsun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

sinemaya götürmedim ama bir sürü animasyon filmi evde babamla izlemişliğim var. sen sanırım animasyonlar çocuk temalı oluyor diye olaya takıldın. genre genel itibariyle öyle diye warcraft öyle olacak diye bir şey yok. animasyon dediğin zaman çıkan filmlerin kabaca 90% ı çocuklar hedef kesim alınarak yazılıyor, yapılıyor. ee warcraft böyle bir scope koymamış, neden animasyon olması ergenlere hitap etmesine neden olsun ki?

avatar i koyup gecicektin izah etmek yerine :P avatara ozenmis bunlarda sonucta ehehehe

blizzin esinlenmeleri meshurdur zaten :D starcraft yuzunden emprah tahtinda ters donuyor hala
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...