Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yeter artık yahu. bir kulaklık alıyorum 1 ay sonra bozuluyor. var mı bildiğiniz iyi bir şey. iyi bir standart yakalamış, 1 ayda bozulmayacak, kaliteli ses veren bir kulaklık önerisi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Shure SE215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Rugged kulakliklari dene. Spor icin uretilenleri mesela? Se215 de iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kulaklik kullanmayi ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Ne alaka? En azindan komik olaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Şükrü öyle deyince bu aklıma geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 sukru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Yazamadım rumuzunu bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 SE215 dememin nedeni hem tank grade olmasi, hem de her parcasinin degismesi. Bozulan yerini degistirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 3.sezon da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yeni konu açmıyım. ben de tavsiye isticem. özet: öyle çok audiophile bir insan değilim. ama şu kulaklıkları hatrı sayılır bir ses kartına takınca anladım ki senelerce dinlediğim müzik, duyduğumsa ses değilmiş. 4-5 sene falan oldu toplam. iyiydik... ama gel gör kablosu sürekli yeni aldığım sandalyenin kenarına takıldı, ayağa kalkarken, dönerken falan asıla asıla gitti kablo. ne bileyim hiç aklıma gelmedi sandalye alırken böyle bir dezavantaj olabileceği. ve de mallık edip ilk birkaç takılmadan sonra önlem almadım. öyle devam ettim, bir dahaki sefere dikkat ederim diye. edemedim(edemedi). neyse 3-5 ay kabloyu ele alıp pandomim yapmak suretiyle doğru açıyı yakalayınca sıkıntı olmuyordu. ama öldü artık iyice. şimdi yine superlux almayı düşünüyorum f/p artısından dolayı. kulaklığı kullanış amacım: müzik, film, oyun(surround sadece) araştırıp edince naçizane eleğimde iki tane kulaklık kaldı. superlux hd-681 evo vs superlux hd-668b hangisini alayım bilemedim. ayrıca bu siteden daha iyi fiyat sunan bir alternatif veya direkt daha iyi bir kulaklık alternatifi varsa duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Sundan cok memnunum ben: http://www.amazon.com/Philips-Accessories-SHL5605BK-Discontinued-Manufacturer/dp/B0072B9VW8 Ucuz olarak sunlara da bak: Creative Aurvana Live, Monoprice 8323. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 on the ear'den ziyade over the ear kullanan biri olarak bana uygun olanı sanırım şu: http://www.amazon.com/dp/B007BNE564?&th=1 oluyor. bide yorumları reviewları falan okudum. solid / komforlu demişler hep. 3. bir tercih olarak ekledim philips'i listeye. gerçi bana hiç sevmediğim orta okul fencisinin PİLİPİS diyişini hatırlatacak ama, neyse. markayı boyarım artık. (bir fenci akıllarda sadece PİLİPİS ve AMONYAK kelimeleriyle yer eder mi? adam etti.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 O fiyata cikacaksan daha iyi seyler bulabilirsin, bu gosterdisin o kadar begenilmemisdi. Downtown o serinin imba modeli. Bu daha iyidir mesela: http://www.amazon.com/Creative-EF0060-Aurvana-Live-Headphones/dp/B000ZJZ7OA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 peki amazondan mı alayım eğer alacaksam? yani genelde elektronik alırken yurtiçi sitelerden almaya çalışıyorum. iade vb. nedenlerden dolayı. bide adresim 1 ay sonra değişcek ve kulaklık için de 1 ay beklemek istemiyorum. fiyat olarak 150-200tl max. steal-deal olmadıkça da üstüne çıkmam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Turkiye'den kulaklik alinmaz genelde. 3 kati oduyorsun yurtdisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 hadi ya. o zaman her türlü amazon yani. ama daha önce amazon kullanmadım, ortalama bi gönderim süreleri oluyor mu mesela? yani e-bay gibi 2 ayda falan geliyosa eğer, 1 ay sonra adresi değiştirdikten sonra alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 2 haftaya gelir amazonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 e iyi. fena da değilmiş. o vakit çok teşekkürler cevaplar için. bayağı istediğim cevapları aldım ya. geriye ellerimi ovuşturup gehen gehen gülmesi kaldı. sonra siparişeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 2012 den beri bende de platronics 7.1 vardi gayet memnundumda kirildi yaw:( f/p olarak ayni yada daha iyi bisey onerebilirmisiniz? Amazondan alayim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 aquila said: sukru mu? ne diyem mahmut mu diyem şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Beats Solo HD - Drenched in Green hediye geldi. Ürün örneği: http://www.apple.com/us_smb_78313/shop/product/MH9F2AM/A/beats-solo-hd-drenched-in-green Teknosadan alınmış, değişim kartı var. In-ear bir kulaklık almak istiyordum ben de, değiştireyim diyorum. http://www.teknosa.com/urunler/110261689/beats-urbeats-ie-control-talk-mavi-kulaklik iyi midir? Teknosada fazla alternatif yok ama öneriniz varsa alırım bir dal. GERGE said: Turkiye'den kulaklik alinmaz genelde. 3 kati oduyorsun yurtdisinin. Summon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Aliexpressten 30 dolara marshall al itele gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Frostbite said: 2012 den beri bende de platronics 7.1 vardi gayet memnundumda kirildi yaw:( f/p olarak ayni yada daha iyi bisey onerebilirmisiniz? Amazondan alayim bende. aynen dün benimde elimde kaldı 3 senedir kullandığım çok memnun olduğum plantronicsim. yenisini araştırıyorum. http://en-de.sennheiser.com/gaming-headset-pc-363d şu kulaklığa bakıyorum ama trde yok gibi. önemli olan özellikler benim için; kafam büyük olduğu için rahat olmalı, dışarıdan sesleri duyabiliyim, usb girişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar