Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CJaX9aiUMAA1mjX.png böyle bir oylama varmış da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 curlingle alakali bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 got de ne curlingi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ha spor olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Buzda taş kaydırmalı spor işte http://i.imgur.com/5rxNfMh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ya kafamda neler canlandırdım var ya.. hayatta bu olay gelmemişti aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 dana22 said: got de ne curlingi ya.. buzda kelle filan kaydırırlar işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://i.imgur.com/K6xpQ64.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bu körling denen olayı severek izleyen tek insan ben miyim diye merak ederim bazen ha isveç'in ilk 11'i say desen sayamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 curling gibi şeylerle beyninizi doldurmayın, spor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 nasi trollenmemis lan bu? tr de olsa got direk ilk siradaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 dana22 said: got de ne curlingi ya.. var mı öyle bir sahne hatırlamadı ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 curling yapmayı çok isterdim ya en özendiğim spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mc_Lovin said: ha isveç'in ilk 11'i say desen sayamam =) zaten 4 er kisi ile oynaniyor istesen de sayamazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ne oylanıyor ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 en çok hangi dizide curling temalı bi bölüm izlemek isterdiniz diye sorulmuş. op da google'a bakmadan önce buraya sormuş. curling de aha şu yukardaki giflerde gözüken değişik bi spor dalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 dana22 said: got de ne curlingi ya.. abi göt diye mi okudun "de" yazarken anlamadım ama white walkers. what if fsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 adam doktor abi öyle okuduysa da ayıp olmaz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bu sporla ilgili bi Türk filmi vardı. Flatout denen inanılmaz eğlenceli oyunun içinde olan bi spordur kendisi aynı zamanda: http://www.youtube.com/watch?v=EulRUUH8jYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar