Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 anime başka birşeye döndü, arada demigus u göstermese ne izediğimi bilemeyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 lizardlar ağzına çaksa keşke ama başka player çıkana kadar böyle kurup kurup bozacak maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Ainz Ooal Gown izlemek isterken kertenkelelerin birbirini kertmesini izliyoruz. Hiç güzel başlamadı 2. sezon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Hizli ilerlese benim icin sorun yok aslinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Oce4n said: Ainz Ooal Gown izlemek isterken kertenkelelerin birbirini kertmesini izliyoruz. Hiç güzel başlamadı 2. sezon :( yalan yok komikti fjakdlsjlskdajgdsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 lizardlardaki charları izlemesi daha keyifli de işte maalesef anlamı yok bu setupların sonu baştan komple bilindiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 bu lizardlar hızlı geçerse çok iyi olacak.ilk bölümde kralları falan gösterdiğine göre hızlı geçerler diye düşünüyorum ama sezona yayarlarsa çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ben kitabında kanser oldum kertenkelelerin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 helal be lizaadotaçiyo. undead emperyalistlerin oyununu bozun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Esnaf said: bu lizardlar hızlı geçerse çok iyi olacak.ilk bölümde kralları falan gösterdiğine göre hızlı geçerler diye düşünüyorum ama sezona yayarlarsa çok kötü :( Manga da cok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 4. bolum asiri iyiydi. AINZ SAMA'YA DOYDUK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 yastık sahnesini koysun birisi buraya. aynz samaya doyduk üzeirne iyi gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 meh, reslese bari sonra. aşıkların yuvasını yıkarsa iki yakası biraraya gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Neyse sonunda Ainz e geri döndü konu. Droplayacaktım ciddi ciddi. Kertenkeleler de gebersin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Spoiler ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Spoiler yok ya, spekülasyondu benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 5 aynen bilmişim lol, neyse iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ainz dono ecchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 oh oh mis sezon bitsin hepsini bir kaç günde izleyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 7 bölüm yavaş geçerken son anda ainz-sama'nın karakteri bozması dsdfgh https://i.imgurp.com/mOCNz2O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Sebas sama adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sebas ile geçsin böyle, helal süt emmiş adam. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sebas şimdi vampir gibi saf değitirdimi ya yoksa yandakinin gıcıklığı mı geçen hafta ainza şikayet etmesi. bu hafta kesinleşir dedim ama bişi olmadı. güzel gidiyor ama böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 yandakinin gıcıklığı, iyilik yapılmasını kaldıramıyor bünyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 evil alignment abi adamlar. sebas'ın settingi bu şekilde davranmasına neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar