Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 korkunç atlama var ilk bölümünde 3. arcın sondaki epic fight için tasarruv yaptıklarına inanmak istiyorum yoksa hiç değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 devamı gelmeyecek sanırım hızlı geçtiler yine sezon finalinde güzel bir bölüm olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 11 birşeyi anlamadım, shalltear'ı teke tekte sadece ben alabilirim dedi Ains. Nazarick'in en son levellarda Demiurge ve Albedo var, birisi defans diğeri saldırının lideri vs. en güçlü onlar sanıyodum. güç seviyeleri değişken mi aralarında yoksa ability felan nedeniyle mi Shalltear diğerlerine karşı güçlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 çok hafif spo because shalltearın buildi tamamen 1v1 üstüne ayrıca nazarick lvl100 karakterleri ainz, albedo, demiurge, shalltear, aura, mare, cocytus, sebastian, pandora's actor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 guc tablosu. mini spoiler. sanirim mangadan da var ya. kaede bi kontrol pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 tamamdır tişikkirlir infolar için (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 shalltearı neden öldürmek istiyo anlamadım ben ne isyanı çıkardı ki, momonga için bandit avlamıyomuydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 @dark o sadece lvl sıralaması. güç dengeleri epey dinamik @jaeger hacıt nerenle izliyorsun. açık açık anlattı ne olduğunu ainz reis asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 soruna cevap birisi bi skille kontrolünü ele geçirdi bu da bozamıyor büyüyü ortalıkta bırakamaz peşine insanlar takılmaya başladı nazarick açığa çıkabilir o yüzden öldürmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 LN okumaya hangi voldan devam şimdi? İlkbahar sezonunda devam haberi gelmezse başka yapacak şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 evet son bolumde anlasildi level'dan ibaret olmadigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 GERGE said: LN okumaya hangi voldan devam şimdi? İlkbahar sezonunda devam haberi gelmezse başka yapacak şey yok. bakiyim abi akşam özel mesaj atayım burası 2. vol sonu diye hatırlıyorum. ilk vol mezarlıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Kaede said: @dark o sadece lvl sıralaması. güç dengeleri epey dinamik @jaeger hacıt nerenle izliyorsun. açık açık anlattı ne olduğunu ainz reis asdf ben anlayamamışım orasını napayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Hayret, kendinizi o durumda bulsaniz hangi oyundaki hangi char inizi tercih ederdiniz muhabbeti donmemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kendime harem kurarım kaleden de çıkmam sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Albedodan 40m raid dungeoni dolduracak kadar cocuk yaparim Bosslar dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Gerge Ilk kitap ilk kasaba muhabbetlerine kadar melekler vs Ikinci kitap quest party muhabbetleri arti sehirdeki mezarlik finali Ucuncu kitap shalltearib olayi Dorduncu kitap lizardmanler Ama kitap atlama bana sorarsan. Animeye konmayaj cok sey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Olm hangi char dedim, kime cakarsiniz demedim la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yggdrasil'de hangi sınıflar var emin değilim de human lich-bane paladinle gezip dünyayı temizlerdim, momon'u da pataklardım saçmalamaya başlarsa. öyle birşey olursa albedo'ya da bir slay absolute legendary greater evil gelişine. pardon ben de kime çakacağımı yazmışım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Smite extreme evil tam allignmentindan vur asdf Ben human fighter/mage oynarim blade hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Ben shaman la giderim. Simdi is gercege binerse heal filan lazim olur. Denize dusersem bogulmiyim, ankh olsun felan. Tamamen g.tu kollama amacli... ama pvp kasmis bi charla ayni dunyaya dusersen bittin. Bi de orc tabi... En iyi warlock sanirim. Succu da dolasir yanda invis invis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ya bunun yazarı resmen eğleniyor kitapları yazarken. o kadar fazla metagame dönüyor ki kitaplarda sanırsın dnd seasonlarını toplayıp hikayeye çevirmiş http://4.bp.blogspot.com/-NG9dVle3keI/VevCDe0PuFI/AAAAAAAADjk/XCfujiTAotw/s1600/25-%2BLakyus.png herif resmen same sormuş "abi nasıl karakter yapıyım ne istersin" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ahahah ben senin son satırı okumadan aynı şeyi dedim içimden. 12 kapışma iyiydi, haftaya bırakmışlar finali demek ben bitecek sandım. bazı skill'leri tahmin ettim ama area power word death tarzı ahah. yine de undead'e işlememesi lazım, ordaki mantığı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ains sama buff buff'lanirken kendimi cthun veya kelthuzad'a giriyor gibi hissettim fdsajklfjadsklfjas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 makroya atasın artık banlayacak gm de yok nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar