Catze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Vawwy2eu5sA Steam'e dün geldi aşırı eğlenceli, var mı alan ? :) http://store.steampowered.com/app/252950/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ps4 bu ay bedavaya vermedi mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ps plus ta bedava evet https://store.playstation.com/#!/en-tr/games/rocket-league/cid=EP2002-CUSA01433_00-ROCKETLEAGUEEU01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 en son bu tarz sacma bir futbol oyununu, sega genesis de acme allstari oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 dün biraz twitchte izledim arkadaşlarla oynamak inanılmaz eğlenceli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 psplusın aylığı 20 lira değil mi abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Psn storeda hala gecen ayin oylari var 7sinden sonra mi ekleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bugun aksam saatlerinde guncellenir. haftaya netlesir gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 us storeda var yeni oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 dünyanın en iyi oyunu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 müzikleri trailer'daki gibi değildir umarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kaleci oyuncu olmak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 pese4 serverlari patato heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sırf ps4 değil steamde de sıkıntı çok. Daha bi kere bile online giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Ps'te offline takıldım biraz, bayağı eğlenceliymiş. Beta hala, full sürümde 4vs4 local falan da olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bende online denedim, patlak sanırım serverlar solo, botlarla oynadım. çok zor lan oyun. rookie'de ezmeye başladım, pro'ya geçtim, topa dokundurmadılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Local oynadık dün bi kaç saat, çok zevkli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 düzeltmişler serverları. online çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bingildak said: bende online denedim, patlak sanırım serverlar solo, botlarla oynadım. çok zor lan oyun. rookie'de ezmeye başladım, pro'ya geçtim, topa dokundurmadılar... bu versiyonun amacı zaten serverları stress teste tabi tutmakmış, ps4'te o yüzden bedava verilmiş. rookie basit geldi bana, pro zevkli, pro'nun bir üstü bayağı zor, yenildim onda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 çok beğenerek aldım bastım şimdi refund'u. Bilgisayar kontrolleri rezalet, mouse'u becerememişler sağa sola bakamıyorsun mouse'la. Controller'ı da tanımadı oyun, oynayamadım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 gmnnn ekleyin akalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 konsol oyunu zaten pc e almayın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 yunusemre said: çok beğenerek aldım bastım şimdi refund'u. Bilgisayar kontrolleri rezalet, mouse'u becerememişler sağa sola bakamıyorsun mouse'la. Controller'ı da tanımadı oyun, oynayamadım peh ps'de saga sola bakiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 tabi abi aşağıdaki video'ya baksana, oyunun yarısını oynayamadım pc'de https://www.youtube.com/watch?v=GZxTDeJZvio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bu ballcam modu, mouse sag klikle pc'de de oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar