dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 la bi ara psikologlara sarmistik feci birisi "rusa git daha iyi" diyordu ben "sacmalik la psikolog. lol" diyordum sunu gorunce https://www.instagram.com/tugba_yagan_/ rusa degil, psikologa git diyorum. lafini geri aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Hafif soğuk eve tek başıma uyandım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 dasaaa said: la bi ara psikologlara sarmistik feci birisi "rusa git daha iyi" diyordu ben "sacmalik la psikolog. lol" diyordum sunu gorunce https://www.instagram.com/tugba_yagan_/ rusa degil, psikologa git diyorum. lafini geri aldim ben halen rusa git diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 wastyrx said: Hafif soğuk eve tek başıma uyandım günlük. ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 cumartesi negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Butun gece sanki uyumamis da gures tutmus gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Evde yalnız kahvaltı etmekten nefret ediyorum günlük. Mecburiyetten yemek yemek çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Ruyamda fener-besiktas maci oluyodu. Besiktas otobusu cekmisti, kaleye surekli sut cekiyoduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Bu soğuğun da bir adabı olmalı peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Abi dun gece 3te arabays binmem gerekti, evden arabanin mesafesi 100 metre falan, o kadar mesafede montum kati kesildi, kafam tutuldu. Bak boynum demiyorum, kafam tutuldu. -10 gosteriyoru ama ruzgar insani salak yapiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Öf o saatlerde öttürür valla adami soguk, ruzgar agzina agzina vuruyor insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Uyanmaktan da nefret eder oldum. Keşke şöyle edebi bi uyku çeksem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Geçen çarşamba 11-12 de kalktım bana yetti. Bİ 2-3 sene geç kalkmam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Drall said: Uyanmaktan da nefret eder oldum. Keşke şöyle edebi bi uyku çeksem Roman, şiir gibi bir uyku mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 İçimden bir ses bu hafta böyle bir avrat bulacaksın diyor. Avrat Avradın dört nesnesi küçük gerek Ağzı-Elleri-Ayakları-Kulakları Avradın dört nesnesi dar gerek Burun delikleri-Kulak delikleri-Göbek deliği-Ağzı Avradın dört nesnesi geniş gerek Alnı,-Gözleri-Göğüsleri-Butları Avradın dört nesnesi kara gerek Saçı-Kaşı-Kirpikleri-Gözleri Avradın dört nesnesi kızıl gerek Dili,-Dudağı-Yanakları-avurdları : Avradın dört nesnesi yuvarlak gerek Yüzü-Gözleri-Topukları-Bilekleri- Avradın dört nesnesi uzun gerek Boynu-Burnu-Kaşı-Parmakları Avradın dört nesnesi hoş kokulu gerek Burnu-Eli-Koltuk altı-Ayakları Ve dahi avradın başı ne büyük ne küçük ola Ve eti dahi yuvarlak ola Ve benzi ak ola veyahut kaz benizli veya karayağızın güzeli ola Ve saçı sık ve uzun ola. Zira saç avratların yüzsuyudur. Ve güldüğü vakit güzel ola. Zira avratın gülüşünün güzelliği diğerlerinden önde gelen bir husustur Ve yürüdüğü zaman kalçaları deprene deprene İşte ey oğul bu yazdığım şartlar hangi avratta var ise, o avradı hemen alasın!’ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Nako said: Drall said: Uyanmaktan da nefret eder oldum. Keşke şöyle edebi bi uyku çeksem Roman, şiir gibi bir uyku mu? Tam olarak şiir gibi olsun istiyorum evet. Mümkünse kısa ve yoğun olanından. Uzun ve yoğuna da hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 dün çok üşüdüm evvelsi gün de çok üşüdüm ondan önceki gün çok üşümedim ama yine de üşüdüm biraz umarım hasta olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 2 derecede çok üşüdüysen olurun, -15te çok üşüdüysen olmazsın muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hiç çalışasım yok, otohipnoz bilseydim de kendimi hipnoz edip çalışmaya başlayaydım iyiydi. neyse saat 15te hardcore girişiyim. bu şekilde telkin edebilirim kendimi [hr] başlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Sakaldan sıkıldım sanırım, kesme düşünceleri sarmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 madalyayı ıslatalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 :D Nasil geciyor yolculuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Peregrin said: Abi dun gece 3te arabays binmem gerekti, evden arabanin mesafesi 100 metre falan, o kadar mesafede montum kati kesildi, kafam tutuldu. Bak boynum demiyorum, kafam tutuldu. -10 gosteriyoru ama ruzgar insani salak yapiyo ya. Selam Ankara bu sabah -24 derece Otel odasi ile disarisi arasinda 50 derece fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Günlük başıma gelen olayı anlatayım da diğer patiler uyanık davransın. Gecenin bir körü Taksim'de işim bitmiş Odakule'ye yürüyorum, arabayı oraya bırakmıştım, bir yandan da kafayı telefona gömmüşüm yandex'ten trafik durumuna bakıyorum. Şu "bi lira versene" tiplerinden biri yaklaştı, kolumu tuttu hafif. Ben de telefondan dikkatimi çekmek için yapıyor sandım. Para istedi, hayır dedim. Meğer kolumu tuttuğu elde çakmak varmış, dirsekten montumu yakmaya kalktı. Neyse ki çakmak alev almadı, tekrar deneyemesin diye ittim adamı, ama o anın şokuyla tepki veremedim başka, adam da bastı gitti. Montu yaksa, muhtemelen adama dalardım, çer çöp bir şeydi, ya bunu döverdim ama olan monta olurdu, ya bıçak falan çekerdi bir de hastanelik olurduk, ya da döverdim sonra arkadaşları it sürüsü şeklinde gelirdi. Her türlü ucu boka çıkıyor yani. Aman diyeyim, bu itleri fazla yakınınıza yaklaştırmayın. "Dünyayı yaksa garipler yakar" derken bunu demek istememişti oysa ki şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar