xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 of o ne adanaydi arkadas. icim yandi sabahin 4unden beri yat kalk git otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Yine garip garip dersler aldım. Allah cezamı verecek. Kantitatif nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 wikipedia said: Kantitatif, sıfat olarak Fransızca'daki "quantitatif" kelimesinden gelmektedir. Miktarsal, nicel anlamına gelir. Kantitatif araştırma yöntemi, Analitik kimyada maddenin analiz edilmesi için kullanılan iki işlemden bir tanesi. Bir maddenin içindekilerin ne olduğunu değil, bu maddenin içinde bulunanların ne kadar olduğunu analiz etmek için kullanılan bir analiz yöntemidir. bari okuyup merak eden biri daha olursa hizmet olarak ekleyiver tanımını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Sevdicek aradı keyfim yerine geldi bak biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Sevdicek ile niye ayrısın ki zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Askere yolladım 10 ay sonra dönecek inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 wastyrx said: Askere yolladım 10 ay sonra dönecek inşallah hayırlısı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 yeni delinmiş kulaktaki starter küpeyi 2. günden çıkarsak nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Grego said: bunun yeri burası mı ya kirletmez misin forumumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 much old content so old memes much derail wow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Sparkcaster said: Grego said: bunun yeri burası mı ya kirletmez misin forumumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 karnim ac gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Dworgian said: wastyrx said: Askere yolladım 10 ay sonra dönecek inşallah hayırlısı :| Aralıkta gideceğim kısfmet olırsa yanına, şartlar uygunsa teklif edeceğim işte planlar hazır. Hedef 2017 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Hedef 2016 olsun bari. Neyse tebriks :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 10 ay sonra dönüyor abi zaten 2016 gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Biraz önce sanrım bonzai çektiği için komaya giren genci 112 ile taşıdık ambulansa. Şu an öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Gencin durumunu görünce içim parçalandı. İçmeyin şöyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 5 tl ye kafa olmaya çalışan gencin haline içimden üzülmek hiç gelmiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Günlük hep dert yanıyordum bu sefer iyi haber vereyim dedim. Düşündüğüm gibi değilmiş. Birlikteyiz artık. Evet bende şaşırdım, nasıl oldu anlamadım. Hadi görüşürüz, artık yazmayacağım sana. Belki ağlamaya gelirim ilerleyen zamanlarda.Öptüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 hayaller van persie gercekler tam tersi be gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 wastyrx said: Dworgian said: wastyrx said: Askere yolladım 10 ay sonra dönecek inşallah hayırlısı :| Aralıkta gideceğim kısfmet olırsa yanına, şartlar uygunsa teklif edeceğim işte planlar hazır. Hedef 2017 sdf WOW! gratzz panpa. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 dövme mevzusu açıldı hatunla. dedim yaptırsam carnivale'daki brother justin'in dövmesini yaptırırım, açtım gösterdim. küçük bi hdp ağacı falan yaptır onun yerine dedi :( moralim bozuk günlük, umarım kek güzel olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kürt mü kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Drall said: dövme mevzusu açıldı hatunla. dedim yaptırsam carnivale'daki brother justin'in dövmesini yaptırırım, açtım gösterdim. küçük bi hdp ağacı falan yaptır onun yerine dedi :( moralim bozuk günlük, umarım kek güzel olmuştur Kızı boşver. Kekten haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kek kürt mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar