Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wikipedia said:

Kantitatif, sıfat olarak Fransızca'daki "quantitatif" kelimesinden gelmektedir. Miktarsal, nicel anlamına gelir. Kantitatif araştırma yöntemi, Analitik kimyada maddenin analiz edilmesi için kullanılan iki işlemden bir tanesi. Bir maddenin içindekilerin ne olduğunu değil, bu maddenin içinde bulunanların ne kadar olduğunu analiz etmek için kullanılan bir analiz yöntemidir.

bari okuyup merak eden biri daha olursa hizmet olarak ekleyiver tanımını.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

wastyrx said:

Askere yolladım 10 ay sonra dönecek inşallah

hayırlısı :|

Aralıkta gideceğim kısfmet olırsa yanına, şartlar uygunsa teklif edeceğim işte planlar hazır. Hedef 2017 sdf
Mesaj tarihi:
Biraz önce sanrım bonzai çektiği için komaya giren genci 112 ile taşıdık ambulansa. Şu an öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Gencin durumunu görünce içim parçalandı. İçmeyin şöyle şeyleri
Mesaj tarihi:
Günlük hep dert yanıyordum bu sefer iyi haber vereyim dedim. Düşündüğüm gibi değilmiş. Birlikteyiz artık. Evet bende şaşırdım, nasıl oldu anlamadım. Hadi görüşürüz, artık yazmayacağım sana. Belki ağlamaya gelirim ilerleyen zamanlarda.Öptüm bye
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Dworgian said:

wastyrx said:

Askere yolladım 10 ay sonra dönecek inşallah

hayırlısı :|

Aralıkta gideceğim kısfmet olırsa yanına, şartlar uygunsa teklif edeceğim işte planlar hazır. Hedef 2017 sdf

WOW!
gratzz panpa. (tu)
Mesaj tarihi:
dövme mevzusu açıldı hatunla. dedim yaptırsam carnivale'daki brother justin'in dövmesini yaptırırım, açtım gösterdim. küçük bi hdp ağacı falan yaptır onun yerine dedi :(

moralim bozuk günlük, umarım kek güzel olmuştur
Mesaj tarihi:
Drall said:

dövme mevzusu açıldı hatunla. dedim yaptırsam carnivale'daki brother justin'in dövmesini yaptırırım, açtım gösterdim. küçük bi hdp ağacı falan yaptır onun yerine dedi :(

moralim bozuk günlük, umarım kek güzel olmuştur

Kızı boşver.
Kekten haber ver.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...