pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 off bayilcam ne bicim sicak yaaa haziranda full yagmur ustune eylulde bu sıcak cekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 günlük bu sıcakta türev piyasalarda kavruldum yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Her gun isyerinden eve giderken gordugum bir azeri restoranina daldim. Meragimi gidermek icin. İcerisi iste o klasik dizayndan. Umarim yemegi iyidir. Yer : Moskova http://i.imgur.com/ZwQE0VY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 birini sevmek eğlenceli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 xwhiplashx said: Her gun isyerinden eve giderken gordugum bir azeri restoranina daldim. Meragimi gidermek icin. İcerisi iste o klasik dizayndan. Umarim yemegi iyidir. Yer : Moskova http://i.imgur.com/ZwQE0VY.jpg bana restoran cafe vb önersen yaz bir zahmet. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 http://imgur.com/5pIuO8y Hayatimda yine bi değişiklik yok günlük. Magazadayim. Ofisteyim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bugün de bilekleri kesip soğuk suya yatmalık aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 her aksam eve gidince yapiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Günlük mutlu edecek gelişmeler oldu ancak hala belirsiz. Çözemedim bir türlü ama tanıdıkca büyüleniyorum. Pazar gününü heyecanla bekliyorum, bakalım neler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 aquila said: her aksam eve gidince yapiyorum ben. Ben burnumdan akıtıyorum ya bileğe gerek kalmadı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Bi insan pazar günü bu kadar mutsuz uyanır mı ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 sen insan mısın ki bi kere ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Oda var dimi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ne çabuk geçti 10 gün ya fu istanbul wastyrx said: Oda var dimi =( kaç saatliğine lazım abime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 sunu nereye yaptirsam acebaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Sevgili günlük tam bir malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 An geliyor tüm hayatının boş oldugunu düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Motor ehliyeti için heyecandan geberecem. 17 ekime kadar kim bekleyecek:/ etrafımdaki herkese motor spami yapıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 phantomers bannerini gorunce acaip gaza geliyorum "aksiyona hazır mısın !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ooo ne guzeldi bugun. moskova metrolarinda uzun suredir bulunmamistim is-ev arasi falan bir yandan metro sesi ve omrunuzde duyamayacaginiz kadar kadinlarin topuk sesleri ritmi. kulakligimi cikardim resmen. hatta yuruyen merdivenle yukari-asagi giderken ki sessizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 yanet garcia=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Uyuyamıyorum günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben de uyuyamadım bugün ya, içerken çok güzeldi ama sabaha kadar içim yandı yaban mersini şarabından uyutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar