Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

rüya gördüm ben bugün.
abv bilinçaltı. nefret ettim.
böyle rüya mı olur lan? dur anlatıyım.

şimdi böyle deniz gibi sulak bi alanda başlıyo olaylar. bi altar var ortada. eski. aztek zamanından kalmış. piramidimsi bi yapı.içine su akıyo. ve baktığın zaman gözün gördüğü yere kadar uzanıyo derinliği.içine doğru yolculuk etmeye kalksan 10.000 latin yılı sürermiş. merak ederim böyle şeyleri. suyun altında kalan basamaklarına gidip oturuyorum. kenardaki taşlardan tutunup içeri sarkıyorum. nasıl cezbediyor. bir süre gözetledikten sonra bakıyorum ki ayağım uyumuş. çünkü türk olduğum için basamağa otururken sağ ayağımı sol baldırımın altına almışım farketmeksizin. karaya vuruyorum abi sonra fede gibi. derken rüya şiftliyo. casper oluyorum ben. dibine kadar gidebilirim diye seviniyorum. başlıyorum süzülmeye yapının dibine doğru. 10 kat falan indikten sonra, monkey d. garp ve ferdi atuner bi kanepeye oturmuşlar ince ince yasemince izliyolar. ikisi de genç. ikisinin de gençlik yılları. zaten ortam tam bi 90lar sonu. yerden tavana kadar olan dolaba gömülü 55 ekran televizyon. hemen yanındaki cam vitrinler ve içinde develer, fincanlar. sonra ferdi atuner garp'a diyo ki "işte bunlar da olmasa vakit geçmez burda." bütün bunlara şahit olurken ben hala casper'ım tabi. daha derine gitmek istesem de gitmiyorum. sular basıyo orayı sonra. uyanıyorum. aklımda soru işaretleri...
Sosyal ağlarda paylaş

yaz okulunda aldığım tek dersi de verdim %99, kaldı ilk dönem sadece. şu motivasyonumu da bozmazsam yılbaşında mezunum inşallah ulan hayatımda en çok korktuğum şeyi başaracağım galiba ya.

akşam da burdan bodruma 600-700 km yol yapıcam ilk defa bu kadar uzun yola çıkıyorum inşallah bir aksilik olmaz yolda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...