dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bingildak said: parmağım kesildiğinde sinirler iyileşir dediler parmak iyileşti parmuk ucunda hissiyat yok gg sinir iyilesmesi haftalar hatta aylar alabilir..hic mi film seyretmedin.kaza olur felc kalir surekli fizik tedavi vs sonucunda eski haline kavusur..hepsi sinir iyilesmesi hikayesi onun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Cüneyt Arkın 5li ok atıp 7 kişi vuruyor abi filmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 hako nbr ya yarın kalecige gidicem 1-2 sise sarap almadan donmem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bugün kardeşimle beraber percy jackson izledik titan quest oynayasım geldi çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Geldi yine tipini sevdigim. Yaviz yuz yil once paylastigin kickapoo video'sunun altina yorum olarak "daddy issues" yazcaktim unuttum. Icimde kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Percy Jackson filmleri baya guzel bu arada. Cocuk filmi diye burun kivirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 di said: Geldi yine tipini sevdigim. Yaviz yuz yil once paylastigin kickapoo video'sunun altina yorum olarak "daddy issues" yazcaktim unuttum. Icimde kalmasin. iyi ki yazmamışsın hiç komik değilmiş haha nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 pascalnouman said: hako nbr ya yarın kalecige gidicem 1-2 sise sarap almadan donmem gibi Bi tane de bize getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bugun besiktastan atakoye yurudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 off ne yordu be kalecik arkada 4 kisi gitmek harbi cilginlik ama 2 sisemi kaptim geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 rüya gördüm ben bugün. abv bilinçaltı. nefret ettim. böyle rüya mı olur lan? dur anlatıyım. şimdi böyle deniz gibi sulak bi alanda başlıyo olaylar. bi altar var ortada. eski. aztek zamanından kalmış. piramidimsi bi yapı.içine su akıyo. ve baktığın zaman gözün gördüğü yere kadar uzanıyo derinliği.içine doğru yolculuk etmeye kalksan 10.000 latin yılı sürermiş. merak ederim böyle şeyleri. suyun altında kalan basamaklarına gidip oturuyorum. kenardaki taşlardan tutunup içeri sarkıyorum. nasıl cezbediyor. bir süre gözetledikten sonra bakıyorum ki ayağım uyumuş. çünkü türk olduğum için basamağa otururken sağ ayağımı sol baldırımın altına almışım farketmeksizin. karaya vuruyorum abi sonra fede gibi. derken rüya şiftliyo. casper oluyorum ben. dibine kadar gidebilirim diye seviniyorum. başlıyorum süzülmeye yapının dibine doğru. 10 kat falan indikten sonra, monkey d. garp ve ferdi atuner bi kanepeye oturmuşlar ince ince yasemince izliyolar. ikisi de genç. ikisinin de gençlik yılları. zaten ortam tam bi 90lar sonu. yerden tavana kadar olan dolaba gömülü 55 ekran televizyon. hemen yanındaki cam vitrinler ve içinde develer, fincanlar. sonra ferdi atuner garp'a diyo ki "işte bunlar da olmasa vakit geçmez burda." bütün bunlara şahit olurken ben hala casper'ım tabi. daha derine gitmek istesem de gitmiyorum. sular basıyo orayı sonra. uyanıyorum. aklımda soru işaretleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Kardes by ruya su anlama gelir; yakin zamanda ishal olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Bende pkk ülkeden çıkıyor diye rüya gördüm. Hatta Almanya, İran arası tercih yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 sabah kardio yapan aklıma sıçayım sabah yapsan olmuyor akşam yapsan olmuyor ne dertliymişim arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Neyse en azından uzatmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 tatildeyken pek girmemek lazımmış foruma işe dönünce alışkanlık yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bingildak said: sabah kardio yapan aklıma sıçayım sabah yapsan olmuyor akşam yapsan olmuyor ne dertliymişim arkadaş ya. sabah güzel oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 sabah işten önce yapıp duşa girme şansı varsa iyi oluyo aslında. zihni falan açıyo feci, uyku muyku kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 sabahları öyle yapiom ben yüzme yapiom 1-1,5 saat sonra duş ve gogo iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 benim pufuduk kaslarım ci ci oldu ya sabah kardiosundan. kelebek yaptım kardiodan sonra esneme olsun diye. 3 gündür ızdırap içindeyim bugün bitecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 yaslandin artik iste kabullen bunu. birak sporu falan, sal gobegi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 işin stressinin bedelini vücut ödüyor abi zaten. eve gidiyorum yarım kilo dondurma yiyorum işin stressini dengelesin diye. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Depresyona girmiş kız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 eski şişmandır. stresse girdim mi bende double quarter pounder patlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 yaz okulunda aldığım tek dersi de verdim %99, kaldı ilk dönem sadece. şu motivasyonumu da bozmazsam yılbaşında mezunum inşallah ulan hayatımda en çok korktuğum şeyi başaracağım galiba ya. akşam da burdan bodruma 600-700 km yol yapıcam ilk defa bu kadar uzun yola çıkıyorum inşallah bir aksilik olmaz yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar