Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ya bi kedi var 2-3 gündür geziyor benim katta tasmalı felan , dev gibi bisi tasmada ne numara ne bir isim , gittim güvenlige sordum kedisi kacan felan var mı diye o da diyor 1 haftadır felan geziyor sitede diye süt felan verdim az su seker karıstırıp eve girdi cıkartasım yok napmalı hic kedi bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yemek yiyo su içiyo o kadar yani bi ekstrası yok kedinin bi tek kum olayı var oraya işeyip sçıyo koymazsan onu buldugu giysi birikintilerinin kutuların vs içine yapar mikrodalgaya atılmıyo kedi haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 al evine madem bak bi sure sokaga atma , bakamayacak.olursan da sahiplendirirsin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 beni seni seçmiş sende kalsın diye kandırdılar. 8 aydır mutlu bir birlikteliğimiz oldu birlikte kalkıp birlikte yatıyoruz. al gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 şeker kesinlikle verme, sindiremiyorlar gözlerine zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bir süre eve al, hemen ilan çık etrafa sahiplendirmek için. eğer alışırsan kendin bakarsın, istemiyorum dersen ilanlardan isteyen olursa onlara verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Kediler dogustan seker hastasi zaten. Seker verme, kedi mamasi al, ev kedisiyse begenmeyebir mamayi, o yuzden ufak 2 degisik mama al denersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Süt de verme de, yaşına büyüklüğüne göre kedi maması bul ondan verirsin. Müsaitse de bakarsın :) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 caps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://i.imgur.com/hPIT8Ni.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 o nasıl bıyık lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Cheaz said: Ya bi kedi var 2-3 gündür geziyor benim katta tasmalı felan , dev gibi bisi tasmada ne numara ne bir isim , gittim güvenlige sordum kedisi kacan felan var mı diye o da diyor 1 haftadır felan geziyor sitede diye süt felan verdim az su seker karıstırıp eve girdi cıkartasım yok napmalı hic kedi bakmadım sutu sulandırıp ver. orası dogru ancak şeker katıp verme. kediler şekerli şeyleri tüketemiyorlar. normalde sevmezler de zaten. mama parası sorun ise orta sınıf yerli mama kullanabilirsin maliyeti düşük olan. ornegin http://www.petburada.com/benefit-multicat-tavuklu-yetiskin-kedi-mamasi-15-kg market maması verme. tasması duruyorsa sokaga atmamışlardır. muhtemelen firardır kendisi. not: resim daha çok tasmalandırılıp kapı önünde bakılan sokak kedisi gibi duruyor. kısır olup olmadığına baktır. erkek ve kısırsa sokak kedisi degil. veterinerler genelde erkek sokak kedilerini kısırlaştırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 hayvan kirli miydi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 edit, alakasızmıs sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 buldugun civarla ilgili ortamlara ilan milan fotoğraf da koy da, kaçtıysa sahibi baya üzülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Bak, sev işte. Kum ayarla kuytuya sıçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 sal hayvanı sahibine gider o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 başına devlet kuşu konmuş işte. bi kum kabı al, bi torba da kum. bi paket de mama aldın mı bitti gitti işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben ilk aldıgımda yatagın altına sıçmış 1 sy sonra farkettim boku aman kum yoksa kesin biyere sıaçr dedim ben de içimden kediye bak be eve pislemedi kum alana kadar 3 gün tuttu tuvaletini diye meğerem kuytuya koyup duruyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 3 gün nasıl dayansın hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bu kedinin adı Pringles değilse ne olabilir sorarım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tatlı vermemek lazım kediye,amerikalı mallar gibi ağzına krema falan sıkmayın sakın,arada sırada tırnak kadar bişey verin yalandığı zaman fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Cheaz said: Ya bi kedi var 2-3 gündür geziyor benim katta tasmalı felan , dev gibi bisi tasmada ne numara ne bir isim , gittim güvenlige sordum kedisi kacan felan var mı diye o da diyor 1 haftadır felan geziyor sitede diye süt felan verdim az su seker karıstırıp eve girdi cıkartasım yok napmalı hic kedi bakmadım aman olm ne şekeri gözler gg olur hayvanın, sakın ha. kuru mama falan al, onunla besle sahibi bulunana kadar. kafana göre bişi verme, iç organları yağlanma yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bizimki de dondurma ve karpuz gördü mü dayanamıyor. veriyoz bi lokma ayda bir iki falan. dondurmayı bi yalayışı var evlere şenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar