Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 -altyazısız anime izlemek -altyazısız japon filmi seyretmek -japon tv programlarını izlemek dışında iş güç dünyasında şu işe yarar, bence öğrenmen de fayda var diyeniniz var mı ? bu arada 1.5 sene önce giriş yapmıştım bu dile. şuan bekliyor. uzun ara verdim. ama sadece yabancı bir dil öğreniyim diye de işe yaramayacak bir şey öğrenmek sağlıklı gelmiyor. bence yabancı dil öğrenmenin de bir politikası olmalı. dünyaya şöyle bir göz atmak gerekiyor ama bilmiyorum yahu burada size japonca öğreneyim mi yoksa öğrenmeyeyim mi diye aptalca bir şey sormuyorum. sadece bu dille ilgili bir deneyimi olmuş, bilgi sahibi vatandaşlar dünya üzerinde nasıl bir dinamizme sahip olduğundan biraz bahsederlerse memnun olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 japon şirketlerinde çalışabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bunu soruyosan japonca senin neyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 mulgear6 said: bunu soruyosan japonca senin neyine yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 nasıl bir soru bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ben de japonca ya da ispanyolca öğrenmek istiyorum da kararsızım karar verene kadar da vazgeçerim büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ben de fransızca öğrenmek istiyorum ama zor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bilmiyorsanız atlamayın kardeşim başlığa. bak özgürlüğünüzü engelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 birader ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 talkshowlara +eğlence faktörü geliyor japonca olunca https://www.facebook.com/Paylasman/videos/957761057571553/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kimse anlamıyor beni bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 türkçe anlaşamıyosun boşver en iyisi japonca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 başlığa şöyle bir bakıyorum da bence anlaşılmayacak bir şey yok. gayet sistematik bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ulan ordada odun bırı cıkmıs, neyse en aızndna gulup eglenıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZC1-AJy6dhA araya küçük küfürler yerleştirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Gachimuchi izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 adam diyor ki japon ögrensem beni işe alır mı var mı japonca tercume ihtiyacı tr de acım işe ihtiyacım var bi tek jhaponca biliyorum yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 niye basladin japoncaya? amacin neydi basta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=UE0PvmVfGR8 kullanabileceğin bir iki alan bulursun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Çok sağlam ninja virali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Farklı bir amaç için açılıpta kahkaha tufanına sebep olan topiclere bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 japonya tercüman olarak da iş yapabilirsin veya japonca bilgilen japon şirketlerine girebilirsin burada toyota, honda vs gibi. ama soruyosan japonca yerine ne ogrenim tonla dil var. çince var mesela çok değerlendi, eski sovyet ülkeleri değerleniyor rusça da öyle çünkü hepsi rusçayı biliyor konuşmasalar bile. ispanyolca-portekizce tüm güney amerika konuşuyor. fransızca var afrikada çok konuşan ülke var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bir de bu açıdan bak Neden japonca öğrenmemelisiniz http://www.youtube.com/watch?v=sur_OD3u0E0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 rusça öğren, rus dizilerini altyazısız izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar