LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bir arkadaşın AKK'si ayın 2'sinde sıfırlanmış, download etmemiş ama 100 GB'ı aştınız denmiş. download grafiği bir garip, 2'şer gün aynı oranda çekmiş gibi, yani 6'sı ve 5'i 16'şar GB, 4 ve 3'ü 15'er GB falan gibi. AKK'de böyle problemler yaşanıyor mu? Superonline hata yapabiliyor mu bu konularda? Başka bir nedeni var mıdır? Yaşasın AKK'siz, kotasız turksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 olabilir bura türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Sizmistir biri wi-fi'a, somurmustur. Kendi router'indaki client'lara log'lara falan baksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Wifi bağlanmıştır birileri belki.. Akk'sız ve hızlı ne var bu arada ya. 8 mbit Akk'sız var bende ttnet ama meh ötesi, kopar durur yavaşlıktan stream izletmez vs. Baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Arkadaşının Wi-Fi sine musallat olan ahlaksız komşu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 şimdi fiberde var akk sız internette 100 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 gecen bendede oldu bırı sızmıs falan di ye sordum sıfrelemeyı falan degıstır dedı o zamandan berı yok adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 WEP mi kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 wpa2'ymiş, şifrede 15 karakterden uzun ve rakamlardan oluşuyor. Yani girilmiş olamaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi onu paket dinleyerek bulur adamlar en temizi mac filtresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 2 aydır ayın 3unde hızım düşüyor benim. evine bombalar yağsın ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ülkücüler döver inş ttneti gerçi superonline'a saldırırlar bu sefer de : DDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Genelde reklamlarda Söylenmeyen Upload kotasıda var onu doldurmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 en temizi mac filtresi aynen. hayatta wifi açmam olmasa. yaşasın paranoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Ben Uydunet 5 mbit sınırsıza 80 TL falan veriyorum sanırım, Superonline fiber 25 mbit sınırsız 99 TL. Fiber mi Uydunet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 20 mbit sınırsız 90 lira civarı zaten nasıl 5mb 80 yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 pardon 199 muş da ben 25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 250 GB 79 TL / Ay şunu aldım dl zgerektiğinde nitro açıyorum ayda 5 hakkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 LathspeLL said: Ben Uydunet 5 mbit sınırsıza 80 TL falan veriyorum sanırım, Superonline fiber 25 mbit sınırsız 99 TL. Fiber mi Uydunet mi? ben 60 liraya 25mbit 250gb kotalı + teledünya kullanıyorum. yetmezse 10tlye gece kuşu alırsın paşa paşa kullanırsın 5 katı hızı daha ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 akk yok benim, biraz şehir dısındayım ondan dolayı bölgeye sınırsız veriyor superonline 25mbps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Bende, ankarada sol fiber'in pilot bölge olarak başladığı semtlerden birindeyim.AKK uyarısı falan geliyor webden ama hızı hiç düşürmediler şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 PrudenT said: LathspeLL said: Ben Uydunet 5 mbit sınırsıza 80 TL falan veriyorum sanırım, Superonline fiber 25 mbit sınırsız 99 TL. Fiber mi Uydunet mi? ben 60 liraya 25mbit 250gb kotalı + teledünya kullanıyorum. yetmezse 10tlye gece kuşu alırsın paşa paşa kullanırsın 5 katı hızı daha ucuza. Sitesinde kampanyalı fiyat 79tl diyor, sen nasıl 60tl verebiliyorsun? Bir yolu varsa ben de geçeceğim ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 bu ttnet sitesinden hangi gün kaç gb download yapmısız diye bakabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ay geneli var, gün gün nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Red_Skull said: pardon 199 muş da ben 25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 250 GB 79 TL / Ay şunu aldım dl zgerektiğinde nitro açıyorum ayda 5 hakkı var Nitro nası açıosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar