Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşılmamasına rağmen AKK aşımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir arkadaşın AKK'si ayın 2'sinde sıfırlanmış, download etmemiş ama 100 GB'ı aştınız denmiş. download grafiği bir garip, 2'şer gün aynı oranda çekmiş gibi, yani 6'sı ve 5'i 16'şar GB, 4 ve 3'ü 15'er GB falan gibi.

AKK'de böyle problemler yaşanıyor mu? Superonline hata yapabiliyor mu bu konularda? Başka bir nedeni var mıdır?

Yaşasın AKK'siz, kotasız turksat.
Mesaj tarihi:
Wifi bağlanmıştır birileri belki..

Akk'sız ve hızlı ne var bu arada ya. 8 mbit Akk'sız var bende ttnet ama meh ötesi, kopar durur yavaşlıktan stream izletmez vs. Baydım
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Ben Uydunet 5 mbit sınırsıza 80 TL falan veriyorum sanırım, Superonline fiber 25 mbit sınırsız 99 TL.

Fiber mi Uydunet mi?

ben 60 liraya 25mbit 250gb kotalı + teledünya kullanıyorum. yetmezse 10tlye gece kuşu alırsın paşa paşa kullanırsın 5 katı hızı daha ucuza.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

LathspeLL said:

Ben Uydunet 5 mbit sınırsıza 80 TL falan veriyorum sanırım, Superonline fiber 25 mbit sınırsız 99 TL.

Fiber mi Uydunet mi?

ben 60 liraya 25mbit 250gb kotalı + teledünya kullanıyorum. yetmezse 10tlye gece kuşu alırsın paşa paşa kullanırsın 5 katı hızı daha ucuza.

Sitesinde kampanyalı fiyat 79tl diyor, sen nasıl 60tl verebiliyorsun? Bir yolu varsa ben de geçeceğim ondan soruyorum.
Mesaj tarihi:
Red_Skull said:

pardon 199 muş da ben 25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 250 GB 79 TL / Ay

şunu aldım dl zgerektiğinde nitro açıyorum ayda 5 hakkı var

Nitro nası açıosun ?
  • Yeni Oluştur...