DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 5k mesajı geçince açılan p0rn bölümü olmasa zerre takılmam paticikte ben özellikle eşşekli ve kel cüceli bölümleri en-fes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Grup olayı ne? Nabıyonuz Genel Oda'da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 "kardes" donanimhabere savunmak gereksizmis, burasi elit mekan, orasi halk yeri. savunulcak bisiyi yok bunun, turk halkinin butun kalitesizligi akiyor o forumun her yerinden hehe konusma dili, cahil yorumlari, abi muhabbetleri filan bilgi bakarken bile kusucak gibi oluyorum. koylu kahvehanesi tier forum direk, les gibi kokuyor halk bunu istiyor ama yapcak bisi yok :D deli gibide kazaniyorlar helal olsun, acunu seven onuda sever tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ben dh ye bi agario da ağızlarına vurunca ne yazıyolar diye bakmaya giriyodum asdawdaw ortam felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Iyi adamlar da var simdi dh'da Bi forumtr degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 forumtr yaşıyo mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 PAti şu durumda çok farklı değil. Farklı düşünceleri beğenmeyen arkadaşlar hemen sana giydirebiliyor.kendinde agresif bir insan olunca samanlık seyran oluyor. gerçi kafa biraz çalışıyorsa 1-4 falan kapışıyorsun o zevkli oluyor egon tatmin oluyor :) DH e sadece trolleme amaçlı giriyorum wow forumunda veletleri deli etmek hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Laurelin said: "kardes" donanimhabere savunmak gereksizmis, burasi elit mekan, orasi halk yeri. savunulcak bisiyi yok bunun, turk halkinin butun kalitesizligi akiyor o forumun her yerinden hehe konusma dili, cahil yorumlari, abi muhabbetleri filan bilgi bakarken bile kusucak gibi oluyorum. koylu kahvehanesi tier forum direk, les gibi kokuyor halk bunu istiyor ama yapcak bisi yok :D deli gibide kazaniyorlar helal olsun, acunu seven onuda sever tabi Abi muhabbeti ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Cemaat abisi olabilir mi? Ben daha çok AKboyz sanıyodum DH tayfasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Anhoranın imzası çok manidar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bitane forum vardı foruma ulaşmak için 200 tane reklam kapatıyoduk o zaman anca %25ini görebiliyoduk forumun reklamlar arasında nereydi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sıcak fırsatlar > all sizi de kendilerine benzediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 üniversite ne ya master doktora ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ucuz gofret buldumcularin sitesi dh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 geçen ay bi dh'e girdim 100 tane virus, malvare etc girdi mahvetti bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 adblock kullanmadan girdiysen haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Tek tek sıksaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kurtadam vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Kurtadam fenomenya, dh gibi diildi hani kaliteli kotulerdi o donemin sartlarinda ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bende donanım habere karsı savundum diyince, 15 kişiye saldırdın vurdun vurdun saymadın sandım, meğer "ehe ehe" demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ShadowFax said: Laurelin said: "kardes" donanimhabere savunmak gereksizmis, burasi elit mekan, orasi halk yeri. savunulcak bisiyi yok bunun, turk halkinin butun kalitesizligi akiyor o forumun her yerinden hehe konusma dili, cahil yorumlari, abi muhabbetleri filan bilgi bakarken bile kusucak gibi oluyorum. koylu kahvehanesi tier forum direk, les gibi kokuyor halk bunu istiyor ama yapcak bisi yok :D deli gibide kazaniyorlar helal olsun, acunu seven onuda sever tabi Abi muhabbeti ne? milletin birbirine abi demesi işte. bundan nem kapmak saçma. kollektif türk kültürünün bir gerçeği bu. o kadar kötü birşey değil. japonlar senpai diyince tamam, biz abi diyince oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 e 2500 yıllık koca konfecyus felsefesini bizim abiliğe benzetmek biraz ayıp kacmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 O kadar konuştunuz ABi diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Xenus said: ShadowFax said: Laurelin said: "kardes" donanimhabere savunmak gereksizmis, burasi elit mekan, orasi halk yeri. savunulcak bisiyi yok bunun, turk halkinin butun kalitesizligi akiyor o forumun her yerinden hehe konusma dili, cahil yorumlari, abi muhabbetleri filan bilgi bakarken bile kusucak gibi oluyorum. koylu kahvehanesi tier forum direk, les gibi kokuyor halk bunu istiyor ama yapcak bisi yok :D deli gibide kazaniyorlar helal olsun, acunu seven onuda sever tabi Abi muhabbeti ne? milletin birbirine abi demesi işte. bundan nem kapmak saçma. kollektif türk kültürünün bir gerçeği bu. o kadar kötü birşey değil. japonlar senpai diyince tamam, biz abi diyince oooo Ben de abi diyorum çok, köylü mü oldum help mi piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ben de abi diyorum köylü falan da değilim siz köylüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar