Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 yediğimiz gollere bak ya :D:D:D:D::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 attığınız ilk gol ofsayt değil mi ya bu arada? yanlış mı gördüm bilmiyorum da bilen varsa aydınlatsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 aziz boşa konuşmuş haftaya netleşir hakemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Off bu sene de şampiyon olcaz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Geçmiş olsun. Defan yine evlere şenlik. Yan toplardan devamlı gol yiyoruz. Görece iyi giden oyunda neden 2 oyuncu birden değiştiriyosun. Diego kalmalıydı oyunda, Caner i çıkar Hasan Ali ile devam et. Neyse. Rahat maç izleyemiyoruz emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 lazımısa gönderelim http://www.tomnash.eu/gomez-button.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ofsaytsa nolcak abi değiştirebilcen mi kararı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Fistan said: pozisyon vermeden 2-2 oldu maç td napsın şimdi moral falan bozuldu takımın Futbolun güzelliği senin söylediğin. Pozisyon vermeden gol yemek. Amatörce duran top golleri yemek artık ciddi sorun. Defansın ortasında Alves faydasızlıgı aştı zararlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 kabze girerken su geldi aklima ama olmadi =( http://www.youtube.com/watch?v=jCMrKqFPTDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Darksun said: lazımısa gönderelim http://www.tomnash.eu/gomez-button.png https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/650747109944066048?lang=tr cha cha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 volkan en son ne zaman sut çıkardı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 alves bi hata yapmadı ki diego topu kucakladı penaltı oldu volkan çıktı tutamadı boşta kaldı 3 şutu var adamların tüm maç 2 si isabetli 2 gol :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 applev0dka said: ofsayt olabilir de öyle bi açıdan anlayamazsın ofsaytı. kameranınyerinde ndolayı her halukarda önde gözükür yani . buna bile kafan basmıyo olamaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CQfrJHSWsAAcN9c.jpg guardiyola aradı takım mükemmel diye tebrik etti, 500 milyör avroluk takım derbi kaybetmeden 600 puan farkla şampiyon oluruz Fb yandex yazıyor, robben oradan bakmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 akhisar cha cha yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 moriarty said: applev0dka said: ofsayt olabilir de öyle bi açıdan anlayamazsın ofsaytı. kameranınyerinde ndolayı her halukarda önde gözükür yani . buna bile kafan basmıyo olamaz abi şaka mı yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 moriarty said: applev0dka said: ofsayt olabilir de öyle bi açıdan anlayamazsın ofsaytı. kameranınyerinde ndolayı her halukarda önde gözükür yani . buna bile kafan basmıyo olamaz abi sakin ol abi :) ilk gol ofsaytmı diyen olmus ben twitterde karsıma cıkan ilk resmi yapıştırdım bana neden kızıyorsun, 2-1 den sonra izlemeye başladım ben maçı golleri görmedim bile :D sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 dreagloth said: moriarty said: applev0dka said: ofsayt olabilir de öyle bi açıdan anlayamazsın ofsaytı. kameranınyerinde ndolayı her halukarda önde gözükür yani . buna bile kafan basmıyo olamaz abi şaka mı yapıyosun neyi şaka yapıyorum abi? kameranın durdugu pozisyondan dolayı ofsaytı anlayamazsın o görüntüden. perspektif diye bir şey var. ben ofsayt olamaz demiyorum, o fotoğraftan anlayamazsın diyorum. ben seni çekeyim istersen benden geride dur ama ben seni benden 1 metre ileride çıkartayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 lig tv birazdan ölçüp ofsayt olup olmadığını söyleyecek zaten, neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 güncelden futbola girdim yanlışlıkla ama yorum yumurtlayım. perspektif kurtarmıyor gibi orayı ya fdsakjfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bence şu fotoğraf ofsayt diye anırıyor ama ligtv'yi beklemek daha makul tabii. mahmut uslu çıkacak mı bugün tv'ye acaba. stand up gibiydi geçen hafta, bu hafta da görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Civcivhead said: güncelden futbola girdim yanlışlıkla ama yorum yumurtlayım. perspektif kurtarmıyor gibi orayı ya fdsakjfsdf. okuma yazmanız da yok hakkaten be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 mori yavasca klavyeyi yere birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ofsayt kararında hemfikirseniz sildirelim fenerin 1 puanını arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar