Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun.

Defan yine evlere şenlik. Yan toplardan devamlı gol yiyoruz. Görece iyi giden oyunda neden 2 oyuncu birden değiştiriyosun. Diego kalmalıydı oyunda, Caner i çıkar Hasan Ali ile devam et. Neyse. Rahat maç izleyemiyoruz emenike.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

pozisyon vermeden 2-2 oldu maç
td napsın şimdi
moral falan bozuldu takımın

Futbolun güzelliği senin söylediğin. Pozisyon vermeden gol yemek.

Amatörce duran top golleri yemek artık ciddi sorun.
Defansın ortasında Alves faydasızlıgı aştı zararlı oldu.
Mesaj tarihi:
https://pbs.twimg.com/media/CQfrJHSWsAAcN9c.jpg

guardiyola aradı takım mükemmel diye tebrik etti, 500 milyör avroluk takım derbi kaybetmeden 600 puan farkla şampiyon oluruz Fb yandex yazıyor, robben oradan bakmış :(
Mesaj tarihi:
moriarty said:

applev0dka said:

ofsayt olabilir de öyle bi açıdan anlayamazsın ofsaytı. kameranınyerinde ndolayı her halukarda önde gözükür yani . buna bile kafan basmıyo olamaz abi

şaka mı yapıyosun
Mesaj tarihi:
moriarty said:

applev0dka said:

ofsayt olabilir de öyle bi açıdan anlayamazsın ofsaytı. kameranınyerinde ndolayı her halukarda önde gözükür yani . buna bile kafan basmıyo olamaz abi

sakin ol abi :)
ilk gol ofsaytmı diyen olmus ben twitterde karsıma cıkan ilk resmi yapıştırdım bana neden kızıyorsun, 2-1 den sonra izlemeye başladım ben maçı golleri görmedim bile :D sakin
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

moriarty said:

applev0dka said:

şaka mı yapıyosun

neyi şaka yapıyorum abi? kameranın durdugu pozisyondan dolayı ofsaytı anlayamazsın o görüntüden. perspektif diye bir şey var.

ben ofsayt olamaz demiyorum, o fotoğraftan anlayamazsın diyorum.

ben seni çekeyim istersen benden geride dur ama ben seni benden 1 metre ileride çıkartayım.
Mesaj tarihi:
bence şu fotoğraf ofsayt diye anırıyor ama ligtv'yi beklemek daha makul tabii.

mahmut uslu çıkacak mı bugün tv'ye acaba. stand up gibiydi geçen hafta, bu hafta da görmek isteriz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...