Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Memphis Depay o, kanat oyuncusu :D Manu da Van Persie geldiğinden beri verim alamıyorlar ki, yani hayal edileni alamıyorlar diyelim. RVP için üst sınıf takım olayı bitti. Arsenal'den ayrıldığından beri yokları oynuyor. Beddua yemiş gibi. Bizim ligde estirecek yine, 12-13 golü gözü kapalı bulur eğer doğru sistem, doğru düzene yerleştirilirse ki bu ölü haliyle bile Manu da 60 maçta 29 golü var. Yarı yarıya maç/gol yüzdesi var ki zaten kaliteli ayağın göstergesi bu resmen ne olursa olsun. Manu yerine birini mutlaka alır ama büyük bir yıldız sanmıyorum. Rooney tekrar en ileri çizgiye geçer. Zagreb'e kiraladıkları bir bebe vardı onla yedeklerler gibi duruyor.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Butuningiliz gastelerinde beaiktas onermis bisiler yaziyo. da cidden istemem bun bu kadar para dokulmesini. Fener degilsin ki bu paralari ver bu adama.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 BJK'ye gelmesi için hiçbir mantıklı sebep yok. Bizim alacak gücümüzde yok. Fener'e gelmesi içinde sebep yoktu gerçi de demek feci para teklif ediliyor. Ülker'in maddi boostu çok işlerine yarayacak transferde belli oldu.
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Muhtemelen 2 FV alırlar RVP giderse. sadec Rooney kalıyor elinde, tabi o memphis'den FV cıkartırmı Van Gaal belli olmaz, Ferguson Reiz kesin cıkarırdı da Gaal biraz uğraşması lazım, Real'de Çikarito mu ney vardı kiralık onunla da devam etmezler sanırım.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Van Gaal de önerir tabii, Altınsay döneminde kapımızdan dönmüş adam sadfsda
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Orman başkan,gelen parayı RVP ye verecek kadar saf olamaz ya
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ama dusunsene yeni stadi rvp ile aciyo falan ssfsd
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Var aklinda boyle bisiler de , rvp ye cikacak guc yok Cidden. Onun yerine orta karar adamlar alsinlar
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 bize de söyle antalya ve fenerde oldugu gibi kapalı kapılar ardından yüklü paralar gelmesi gerek ya. şahenk sağlam calısıyor fenere diyorlar, koç da bize çalışsa :(
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Türkiye liginde RVP'ye bok atmak cidden komik duruyor ya.Fenerbahçe'den bahsediyorsunuz.Şimdiki forvetlerinden kumaş olarak 3-4 gömlek üstün bir adamdan bahsediyoruz.Sakatlık olmasın zaten 20-25 gol aralığı her türlü var adamın.Parası ayrı konu da abi gelsin böyle adamlar.Zaten kombine de alıcam RVP kaymak fln değil direk pastanın kendisi olur.Bu sene değil asıl olay gelecek yıl bence.Sonuçta bu adamlar 1 yıllık gelmiyor.Neden bir PSG,Monaco,Porto hatta Shaktar olunmasın.Yabancı sınırının kalkması sonrası Avrupada da başarı gelirse artık bir daha eski sisteme dönülmez bence.Gerçi finansal bazda para birimimiz adamların 1/3 ü kadar olduğundan süreklilik sağlanamaz ama şöyle güzel futbol izleyelim yahu.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Sen simdi feneri portoyla mi kiyasladin? 1m e aldigi adami 3 yil sonra 38m e satan?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Turkiye bu boktan insaniyla, boktan ligi ve yoneticileriyle anca katardan bir ust seviye olmaya mahkum. Teoride 30 yasindaki adama bu para verilmz, sen turkiye oldugun icin verip getirmeye calisiyosun. Ona ragmen adam karim cocugum neden savas ortaminda buyusun isidin yaninda diyo.
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 rvp ve fernandao çift forvet ha. çok iyi, fener maçları izlenir.
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Esh said: Sen simdi feneri portoyla mi kiyasladin? 1m e aldigi adami 3 yil sonra 38m e satan? Ben süreklilik,başarı bazında kıyasladım.Bu adamları alırsan ancak Porto,Shaktar bazında başarılı olursun.RVP'yi alıp kar etmekten bahsetmedim.Sadece Porto da demedim.Nasıl ordan böyle bir sonuç çıkardın anlamadım.Porto'yu o şekilde kıyaslamak istesem Gençlerbirliği ile kıyaslardım...
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 @Asriel Bence sen daha fazla saçmalamadan konuyu terket :D
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 RVP'yi nerdeyse yerin dibine sokacaklar yorum yapsın.Aynen haklısın :)
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 nani yine bir sonraki perşembeye mi kaldı
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 applev0dka said: şahenk sağlam calısıyor fenere diyorlar, koç da bize çalışsa :( doğuş, koç, sabancı, ülker hepsi bizde topz lel.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 koç'un tüm ailesi Beşiktaş'lı ya, sadece arada bir Ali çıkıntılık yapmış :D Baba koçtan bahsettim ben :D
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dalga falan geçiyorduk fakat http://www.theguardian.com/football/2015/jul/04/robin-van-persie-transfer-manchester-united-fenerbahce şöyle bir haber var, haber veya site fake falan mı ?
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 rvpnin de bir akçaabat sebatsporla adı geçmedi anasını satıyım
Öne çıkan mesajlar