Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

yaw he he.

şu golü beşiktaş atsa mahmut uslu maç sonu savcıları göreve çağırıyordu sdasfa

adam kaleyi açtı top geçsin diye lel

Ben olsam su mesajdan ve su sonuctan sonra sessizlige burunurum.

Bir takimi bu kadar alenen sucladiktan sonra maci o takim kazaninca "cha cha" yazmak nedir? Salliyorum konya 90+da yeseydi sike yapmis diye kesinlestirmis mi olacakti?

Besiktas Bursaya en az 3 atacak. Reisi Cumhurun bizzat acilisina katilacagi macta Besiktas yenilcek degil ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

applev0dka said:

yaw he he.

şu golü beşiktaş atsa mahmut uslu maç sonu savcıları göreve çağırıyordu sdasfa

adam kaleyi açtı top geçsin diye lel

Ben olsam su mesajdan ve su sonuctan sonra sessizlige burunurum.

Bir takimi bu kadar alenen sucladiktan sonra maci o takim kazaninca "cha cha" yazmak nedir? Salliyorum konya 90+da yeseydi sike yapmis diye kesinlestirmis mi olacakti?

Besiktas Bursaya en az 3 atacak. Reisi Cumhurun bizzat acilisina katilacagi macta Besiktas yenilcek degil ya?

takımı sucladığım nerden çıktı.
serkan'ı sucluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gs elbette fener'e bu şekilde oynamayacak saçmalamayın. ha sanırım çok eksikleri var, o başka mesele. ama takım elinden geleni yapar. bjk maçında da aynı şekilde. yatar muhabbetlerinin boku çıktı artık, rıza da aykut da taktı işte. pazartesi hamza yatar diyen var artık saçmalamanın doruk noktasındayız.

iki takımın da daha çok puan kaybedeceğine katılıyorum, heyecana gerek yok şimdilik. bjk bursa'yı yener ama açılış maçı gazıyla. fb yenilirse puan farkı moral bozabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...