Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

yaw he he.

şu golü beşiktaş atsa mahmut uslu maç sonu savcıları göreve çağırıyordu sdasfa

adam kaleyi açtı top geçsin diye lel

Ben olsam su mesajdan ve su sonuctan sonra sessizlige burunurum.

Bir takimi bu kadar alenen sucladiktan sonra maci o takim kazaninca "cha cha" yazmak nedir? Salliyorum konya 90+da yeseydi sike yapmis diye kesinlestirmis mi olacakti?

Besiktas Bursaya en az 3 atacak. Reisi Cumhurun bizzat acilisina katilacagi macta Besiktas yenilcek degil ya?
Mesaj tarihi:
Aceace said:

applev0dka said:

yaw he he.

şu golü beşiktaş atsa mahmut uslu maç sonu savcıları göreve çağırıyordu sdasfa

adam kaleyi açtı top geçsin diye lel

Ben olsam su mesajdan ve su sonuctan sonra sessizlige burunurum.

Bir takimi bu kadar alenen sucladiktan sonra maci o takim kazaninca "cha cha" yazmak nedir? Salliyorum konya 90+da yeseydi sike yapmis diye kesinlestirmis mi olacakti?

Besiktas Bursaya en az 3 atacak. Reisi Cumhurun bizzat acilisina katilacagi macta Besiktas yenilcek degil ya?

takımı sucladığım nerden çıktı.
serkan'ı sucluyorum.
Mesaj tarihi:
Forumda bundan sonra Aykut yatar Riza yatar o yatar bu yatar muhabbeti donmez umarim. Level atlamisizdir diye umuyorum bu haftadan sonra...
Yatar diyenlere kapak olsun hem Pasa hem Konya. Helal:)
Mesaj tarihi:
Yarin butunfenerliler hamzaya dua edecekler yensin diye. Sampiyonluk yarisinda degiliz ama sampiyonu gene gs liler belirleyecek buyuk olcude ! Yarin bursa yenilirse o fark moralbozuklugundan bi daha toplanmaz
Mesaj tarihi:
fenn said:

Yarin butunfenerliler hamzaya dua edecekler yensin diye. Sampiyonluk yarisinda degiliz ama sampiyonu gene gs liler belirleyecek buyuk olcude ! Yarin bursa yenilirse o fark moralbozuklugundan bi daha toplanmaz
galatasaray bitti demeden bitmiyo di mi?
Mesaj tarihi:
gökahn töre bu kadar ince görecek adam mıydı lan sfdgs

çalmıştır birinden

applev0dka said:

ulan ahahahhaha

https://twitter.com/Gokhan_Tore7/status/718876285016154113
Mesaj tarihi:
fenn said:

hamza 1. dk dan yatar
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

aykuta helal, bizi de rıza tokatlamıştı. Biz de puan kaybederiz daha, gs maçları sonucu belirler
gs neyi beklirlicek ya fenerde biz de yenip gececez.Gs ikinci yarının en kötü takımı rizeyi yenemiyor daha .
Mesaj tarihi:
abi gs elbette fener'e bu şekilde oynamayacak saçmalamayın. ha sanırım çok eksikleri var, o başka mesele. ama takım elinden geleni yapar. bjk maçında da aynı şekilde. yatar muhabbetlerinin boku çıktı artık, rıza da aykut da taktı işte. pazartesi hamza yatar diyen var artık saçmalamanın doruk noktasındayız.

iki takımın da daha çok puan kaybedeceğine katılıyorum, heyecana gerek yok şimdilik. bjk bursa'yı yener ama açılış maçı gazıyla. fb yenilirse puan farkı moral bozabilir.
Mesaj tarihi:
çeju da sakatlanmış gliba maçta bugün? hoş kale boş bile olsa atamıyoruz farketmez 11 tane kereste diksek ceza sahasına gidip onlara orta açar bizim öküzler
Mesaj tarihi:
td tam eşşek ya, birde bu takım alexden sonra ne zaman duran topu adam gibi kullanacak, bir tanemi duran toptan hayır gelmez ya, 2. yarı bizim sağ geriden bir serbest vuruş var aman tanrım ..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...