Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

nolcak aziz el altindan verir 15myi, sonra fenerbahceye 20m gelir gelir.

siz inaniyor musunuz en berbat zamanlarinizda aldiginiz adamlari kar ederek sattiginiza, adam aliyorsun, uefadan men yiyorsun ve sonra kar ederek satiyorsun.

1,2 defa olsa sans diyecegim ama 17'de 16'nin sansla yapilmadigini gorduk sukurler olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

nolcak aziz el altindan verir 15myi, sonra fenerbahceye 20m gelir gelir.

siz inaniyor musunuz en berbat zamanlarinizda aldiginiz adamlari kar ederek sattiginiza, adam aliyorsun, uefadan men yiyorsun ve sonra kar ederek satiyorsun.

1,2 defa olsa sans diyecegim ama 17'de 16'nin sansla yapilmadigini gorduk sukurler olsun :)

http://www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2015/08/Lie-Down-Try-Not-To-Cry-Cry-Alot-Meme.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ha yani sözleşmesinin son senesindeki Sow'a FFP'yle alakası olmayan bir Arap kulübünün gelip 17 milyon bayılması gayet normal. Hatta Sow'un sözleşmesinin yıllık 3.5 millon yuro ile başlayıp 1.5 million yuroya kadar düşmesi de normal. Daha ilk geldiği gün belliydi Sow'un son senesini Fenerbahçe'e geçirmeyeceği.

Ya FFP'nin etrafından dolaşmaya çalışan ilk takım Fenerbahçe değil. Son takım da olmayacak. City abzürt sponsorluklarla denedi başarısız oldu. Çinli'nin tekinin çantayla para alması şeklinde gerçekleşmiyor yani.

"Bizim başkanın parası var. Sizinkinin yok. Bizim başkan hinlik yapabiliyor sizinki imzalı a4'ü fakslayamıyor. Susun kendi kumunuzda oynayın" deseniz kimse çıt çıkaramaz da... Diyemediniz...
Sosyal ağlarda paylaş

fb kapa tam bildirim yapmadığı için hiçbir zaman bilemeyeceğiz detayları.

o yüzden patronun ağzından ne çıkarsa o doğru oluyor fb'de.

aslında doğrusunu da yapıyor aziz yıldırım. galatasaray centine kadar bildiriyor da ne oluyor? en ufak tökezlemede taraftar, medya başlıyor hesap kitaba. şeffaflık türk milletine ters o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Seffaflik dedigin sey su an zorunluluk. Halka acik sirketler bunlar. SPK nasil izin veriyor FB'nin belli seyleri aciklamamasina ben hayret ediyorum. Normal bir sirket olsa gozunun yasina bakmazlar ki bakmamalari gerekir. Turkiye'de herseyde oldugu gibi bunda da herkese ayni islemiyor sistem.

Yanlis hatirlamiyorsam FB transferlerle ilgili kendi kendine kural koymustu. Iste belli range'i gecerse aciklamiyoruz filan. Kime gore neye gore...
Sosyal ağlarda paylaş

Onu demiyorum ben. 8 milyonun kaynagi ne diyorum. Sozlesme detaylarini aciklamamak bildigin iyi pazarlik yapamadik bari duyurmayalim demek, cunku su an Krasic ile Serdar Kesimalin maliyetleri hesaplanabiliyor ama Volkan Seninkini bilmiyoruz mesela (sizdirmalar disinda). Sozlesmenin aslinda direk kendisi paylasilmali sadece ana hatlari degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sozlesme detaylari paylasma konusuna katiliyorum. Herseyi paylassinlar da kime ne kadar veriyolar gorsek. Sonucta babasinin klubu degil. Acaba epl'de yada la liga'da nasil bi bakmak lazim.

Bi de su kap konusundaki kural nedir? Bi 5-10dk'dir bakiyorum ama bulamadim. Sozlesmenin tum detaylari mi paylasmak zorundasin, ana hatlarini mi nedir acaba tam kural. Mesela galatasaray kap'a senelik ne kadar, mac basi ne kadar, su kadar mac sonra su kadara kadar aciklama yapiyor transfer konusunda. Fenerbahce sadece yillik su kadar, totalde su kadar fiyata anlastik diye soyluyor. Bunun tam olarak kurali ne acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...