aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 neyse ney verdi penaltiyi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 omuz temiz değil abi, ceza sahası içinde el kullanarak o şarjı yaparsan hakem çalar penaltıyı. adam düşerken topa vurmaya çalışıyo o da çaresiz çabası top bi şekilde içeri gitsin diye. bunu ayağına vuruyor ve düşüyor olarak görmek apayrı bi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 görev tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bu arada trab bjk maci hava muhalefetinden iptal gibi..iyi kar yagiyor stada top yarisina kadar gomuluyor filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Llama said: görev tamam beşiktaşlılar şerefli ikincilik sezonunu açtı herkese hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 devre arasında halis özkahya ile sözleşme yenilemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 sabonis said: Liebe said: applev0dka said: yok cidden soruyorum açı yanıltıyor olabilr yok abi yanıltıcı falan değil cok bariz sağ ayağı ile rakibin sağ bileğine vurup dusen volkan ya sdsafa neyse iyi forumlar Abi maçı nerde izliyorsun amuda kalkarak mı ne açısı ya ahaha apple'ın gözler genelde ayrı bir dimension'dan şeyler görüyor. muslera'nın yerdeki topa kafa atmak isteyerek atladığını falan sanabiliyor. ama bu sefer haklı. ben ilk 2 kere izlediğimde "kesin penaltı" ama sonra burada yazılanlardan sonra baktım, düşme nedeni kesinlikle kendi tekmesi Acaba yanlış mı gördüm diye şimdi tekrar tekrar izledim senin o çember içine aldığın noktada ayaklar birbirine yaklaşmıyor bile bırak volkan ın vurmasını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 maşallah penaltılar duble gidiyor artık, hakemler arttırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ahaha maca gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 hakem eşitledi durumu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Liebe said: sabonis said: Liebe said: applev0dka said: yok cidden soruyorum açı yanıltıyor olabilr yok abi yanıltıcı falan değil cok bariz sağ ayağı ile rakibin sağ bileğine vurup dusen volkan ya sdsafa neyse iyi forumlar Abi maçı nerde izliyorsun amuda kalkarak mı ne açısı ya ahaha apple'ın gözler genelde ayrı bir dimension'dan şeyler görüyor. muslera'nın yerdeki topa kafa atmak isteyerek atladığını falan sanabiliyor. ama bu sefer haklı. ben ilk 2 kere izlediğimde "kesin penaltı" ama sonra burada yazılanlardan sonra baktım, düşme nedeni kesinlikle kendi tekmesi Acaba yanlış mı gördüm diye şimdi tekrar tekrar izledim senin o çember içine aldığın noktada ayaklar birbirine yaklaşmıyor bile bırak volkan ın vurmasını falan. dalga geçiyosun di mi. başka türlü olamaz. veya harbiden gözlük lazım =) önce o noktada müdahale oluyor, sonrasında zaten düşmekte olduğu için, rakibin sol ayağı darbe vurmuş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 https://twitter.com/Fenerbahce/status/504000747286319104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 lel https://twitter.com/Fenerbahce/status/504000747286319104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 genc yetenek van persieyi aliyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 kendini gostermesi lazim artik onun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bir robin yalcin degil tabii, kendini gostermesi sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 + 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 hop 5 oldu fark. iv. yildiz hayirli olsun karsim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bunlarin hepsini bir gun temizleyecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 selpak kamyoneti nerede kaldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Yok gibi penaltı maratonda izledim şimdi ama hızlı oynayınca volkan tekme yiyor gibi duruyor aynı baya talihsizlik olmuş rize için sdfs VERILMEYENLERE SAYILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bence amuda kalkıp bir daha bak cok bariz penaltı birincisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Nasıl içine oturmuş kıyamam lan gel silah vereyim CS de üzülme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 2 tane betim yattı süprize, o konuda hiç üstüme gelme asıl daha cok koydu valla rip skinz sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 penaltıların hepsi doğru volkanı öyle bir itiyorki adam kendisinin bile dengesi bozulup kendide düşüyor , penaltı olmasını istemiyorsa itme volkanı kolunu açıyorsun sonuna kdr , hakem çaldımı niye çaldın diyemezsin. diğer penaltıları konuşmaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar