Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkiyenin ve ulkemiz insaninin guzel taraflari [without sarcasm]

chrome

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Zorla mi calistiriyolar?
Sen calismassan baskasi gelip calisiyo.

Bir nevi zorla çalışıyolar yani, ülkedeki herkesin skypedan konuşup beyler bu işi almıyoruz demesini mi beliyosun ki adf aç insanlar ne yapsın, hak hukuk bilgisi zaten yok.

İşvereni kontrol altına alacak yasa olmadıktan sonra çalışan ne yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo kimseyi zorla calistirmiyolar. Calismayip gitme hakkini kullanabilirsin. Pazar gunu tatil yapacagin da bir suru is var.

Hak hukuk bilgisi dedigin sey saatli yevmiye mi bilmiyorum ama boynerde calisan adamin hak hukuktan muzdarip oldugunu sanmiyorum.

yumy said:

Esh said:

Zorla mi calistiriyolar?
Sen calismassan baskasi gelip calisiyo.

Bir nevi zorla çalışıyolar yani, ülkedeki herkesin skypedan konuşup beyler bu işi almıyoruz demesini mi beliyosun ki adf aç insanlar ne yapsın, hak hukuk bilgisi zaten yok.

İşvereni kontrol altına alacak yasa olmadıktan sonra çalışan ne yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

yahu o alıştığın için öyle neden güzel tarafı olsun ki dfsdfs. taylandlı "az sarma koy la" demiyor sonuçta. buraya gelse o da acı çekecek. tamamen doğduğumuz yer alışkanlığı o. saylanmaz.

taylandlı olsam rakı isterdim yine o ayrı dfdsf.

Bu tam öyle değil, genel yargılar var bunda.

Türk yemekleri dışarıdan gelen çoğu insana gayet iştah açıcı geliyor mesela. Ama bir uzakdoğu mutfağı aynı konfora sahip değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahili var gidemiyorsun, dagi var cikamiyorsun, yemegi var adam gibi yiyemiyorsun, pazar gunu avm si var adam gibi alisveris yapamiyorsun. Surekli hesap kitaphesap kitap.... Tukureyim bu ise. Ertele ertele ertele. Ben ne yapayim 70 yasinda denizi, avm yi , yemegi
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldırımokur,

Bu abi balıkesir ve manisa yöresinde yapılan, genelde çorbacılarda olan pideli paça.

Normalde sıvısı daha çok olur ama burada böyle yapmışlar.İsteyene beyin de koyabiliyorlar üzerine.LEzzet anormal iyi, vedat milör falan yese gözlerinden 2 damla yaş akar masaya.

Ben Akhisar'da çorbacıda yemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Yok ya

Yoğurttan yeni yeni haberdar olan memleketlerin yemeği olmaz olsun. LAN KOCA ÜLKEDE ŞÖYLE KALIP KALIP BİR YOĞURT OLMAZ MI kafayı yiyecem, doğal yoğurt diye alıyosun sıvı kıvamında hepsi

ev yoğurdu zaten sıvı olur, sen sütaşa falan mı doğal diyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Laraken said:

yahu o alıştığın için öyle neden güzel tarafı olsun ki dfsdfs. taylandlı "az sarma koy la" demiyor sonuçta. buraya gelse o da acı çekecek. tamamen doğduğumuz yer alışkanlığı o. saylanmaz.

taylandlı olsam rakı isterdim yine o ayrı dfdsf.

Bu tam öyle değil, genel yargılar var bunda.

Türk yemekleri dışarıdan gelen çoğu insana gayet iştah açıcı geliyor mesela. Ama bir uzakdoğu mutfağı aynı konfora sahip değil.

hayır abi benim en az 10 15 tane yabancı arkadaşım var kebabı fln yarıda bırakan. bize güzel gelen şeyler onlara itici geliyor o sos baharatlar fln.

seven arkadaşım yok mu ? o da var. 1 oturuşta 3 porsiyon adana yiyen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...