yumy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: Zorla mi calistiriyolar? Sen calismassan baskasi gelip calisiyo. Bir nevi zorla çalışıyolar yani, ülkedeki herkesin skypedan konuşup beyler bu işi almıyoruz demesini mi beliyosun ki adf aç insanlar ne yapsın, hak hukuk bilgisi zaten yok. İşvereni kontrol altına alacak yasa olmadıktan sonra çalışan ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Belirli bir standarta ulastiktan sonra daha fazlasini talep ediyosun o yuzden cin hindistan orta amerika kiyaslama kriterlerinde yer almiyor. Ote yandan polonya slovenya falan gibi ulkelerle kendini kiyaslayabilirsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 sokakta köpeklerin olması güzel bide kedilerin öle bağlama zorunluluğu falan yok mis gbi Çeşit çok, tatil ve yöre anlamında. Haliyle insan çeşidide çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yoo kimseyi zorla calistirmiyolar. Calismayip gitme hakkini kullanabilirsin. Pazar gunu tatil yapacagin da bir suru is var. Hak hukuk bilgisi dedigin sey saatli yevmiye mi bilmiyorum ama boynerde calisan adamin hak hukuktan muzdarip oldugunu sanmiyorum. yumy said: Esh said: Zorla mi calistiriyolar? Sen calismassan baskasi gelip calisiyo. Bir nevi zorla çalışıyolar yani, ülkedeki herkesin skypedan konuşup beyler bu işi almıyoruz demesini mi beliyosun ki adf aç insanlar ne yapsın, hak hukuk bilgisi zaten yok. İşvereni kontrol altına alacak yasa olmadıktan sonra çalışan ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 iş yerim evime yakın, otobüsle 30 dakikada gidebiliyorum ha bi de arabam olsa ben hep 50 tl lik benzin alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yemek. gece yemek. turizm. turizm ve yemek sektorundeki harika hizmet. istiklal marsi ve kapanis. az kalsin atliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Laraken said: yahu o alıştığın için öyle neden güzel tarafı olsun ki dfsdfs. taylandlı "az sarma koy la" demiyor sonuçta. buraya gelse o da acı çekecek. tamamen doğduğumuz yer alışkanlığı o. saylanmaz. taylandlı olsam rakı isterdim yine o ayrı dfdsf. Bu tam öyle değil, genel yargılar var bunda. Türk yemekleri dışarıdan gelen çoğu insana gayet iştah açıcı geliyor mesela. Ama bir uzakdoğu mutfağı aynı konfora sahip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Sahili var gidemiyorsun, dagi var cikamiyorsun, yemegi var adam gibi yiyemiyorsun, pazar gunu avm si var adam gibi alisveris yapamiyorsun. Surekli hesap kitaphesap kitap.... Tukureyim bu ise. Ertele ertele ertele. Ben ne yapayim 70 yasinda denizi, avm yi , yemegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 uzakdogu yemekleri kelle pacanin onunde diz coker tovbe eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ev icin 10 sene, araba icin 3-5 sene, dugun icin 2-3 sene calis calis calis Modern kolelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Marty said: uzakdogu yemekleri kelle pacanin onunde diz coker tovbe eder Sen balıkesir ve manisa yöresinde pideli paça ye bir de kardeşim... Normalde biraz daha sıvı oluyor... Uzakdoğulular toplu göç yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Kelle paca ve kokore c var. cikolata diyecektim vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 mizah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mizah var [img]http://i.imgur.com/JnX87h2.jpg[img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bizdeki geyik muhabbeti kimsede yok.. (nerden biliyon ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 RamsesII said: Marty said: uzakdogu yemekleri kelle pacanin onunde diz coker tovbe eder Sen balıkesir ve manisa yöresinde pideli paça ye bir de kardeşim... Normalde biraz daha sıvı oluyor... Uzakdoğulular toplu göç yapar Hacım bu ne yav ? Çok iyi bi şeye benziyor. Bak heyecanlandım saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Esh said: Mizah var [img]http://i.imgur.com/JnX87h2.jpg[img] bu gerçek mi ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Daha dun denk geldi, tuvalette iyi zaman gecirtiyo tinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ciftler icin ayri gruper diye bir app olmadigi icin evli ciftler magdur hep boyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yıldırımokur, Bu abi balıkesir ve manisa yöresinde yapılan, genelde çorbacılarda olan pideli paça. Normalde sıvısı daha çok olur ama burada böyle yapmışlar.İsteyene beyin de koyabiliyorlar üzerine.LEzzet anormal iyi, vedat milör falan yese gözlerinden 2 damla yaş akar masaya. Ben Akhisar'da çorbacıda yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bastın like ı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hakiki turk erkegi reklami var aslinda biraz da. Hani sokaktaki 10 tipten 9 u bu. Kiz zaten standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 quixef said: Yok ya Yoğurttan yeni yeni haberdar olan memleketlerin yemeği olmaz olsun. LAN KOCA ÜLKEDE ŞÖYLE KALIP KALIP BİR YOĞURT OLMAZ MI kafayı yiyecem, doğal yoğurt diye alıyosun sıvı kıvamında hepsi ev yoğurdu zaten sıvı olur, sen sütaşa falan mı doğal diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Bunlardan sürüyle var ya. Yanında çocuğuyla, başında türbanıyla, sevgilisiyle ellerini birleştirerek yaptıkları kalp işaretleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Rewendor said: Laraken said: yahu o alıştığın için öyle neden güzel tarafı olsun ki dfsdfs. taylandlı "az sarma koy la" demiyor sonuçta. buraya gelse o da acı çekecek. tamamen doğduğumuz yer alışkanlığı o. saylanmaz. taylandlı olsam rakı isterdim yine o ayrı dfdsf. Bu tam öyle değil, genel yargılar var bunda. Türk yemekleri dışarıdan gelen çoğu insana gayet iştah açıcı geliyor mesela. Ama bir uzakdoğu mutfağı aynı konfora sahip değil. hayır abi benim en az 10 15 tane yabancı arkadaşım var kebabı fln yarıda bırakan. bize güzel gelen şeyler onlara itici geliyor o sos baharatlar fln. seven arkadaşım yok mu ? o da var. 1 oturuşta 3 porsiyon adana yiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar