GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 şöyle kısa kısa 12-15 bölümlük varmı bu tarz anime bildiğiniz,bunu her hafta beklemekte yormaya başladı adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yok mu bugun? saat 6-7 gibi cikmasi gerekiyordu sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bugün düşmüş galiba tarihi kaydırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 gece izledim dusmustu. manyak manyak tipler geldi yine ahahahfdsaklfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 aynen bende gece izledim. sonra çok gaza gelip mangadan epeyi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Efsana olma yolunda bu. Sezonun en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 gecmis olaylari muazzam veriyor. bos vitese takti yokus asagi gidiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 abi ilk bolum ilk kitaba denk geliyordu asagi yukari. 5 chapter falan desen kitap, 30. chapter falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mafya-dram dizisi kıvamında bir bölümdü asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 9.5 diye bi bölüm çıkmış filler kıvamındaki tekrar bölümüyse bu çok fena sövücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Tekrar bolumu, dayaklik. 12 ep animede tekrar bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Manga-bait tam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Çok tembellik ediyolar ya. 1 cour animede recap episode saçmalık. Yetemediyseniz hafta atlayın abi, recap episode nedir, izleyiciye bunak muamelesi mi yapıyolar bunlar? Ama beterin de beteri var tabi, Kekkai Sensen 10.5 ve 11.5 çıkardı, final bölümü de hala ortalıkta yok. Uzunca bir süre kimse bunun yanına yaklaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 kekkai sensen uzmustu gercekten. bu da uzmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 iyice dallanıp budaklandı olaylar, şimdi son 1 bölüm mü kaldı? nası toplicaklar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 doug reyize üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 yeni başladım ben de ilk bölümü izledim daha çok güzelmiş lan.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 atmosfer, op-ed falan çok başarılı ya. Konu olarak meh ama iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 abi 11 bolume one piece kadar karakter koydu neredeyse.(baccano! da boyleydi) sunu bi toparlasa da uzulmesek 2. sezon cikacak mi cikmayacak mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 son bölüm de mi bugün, bakalım nası bağlıcaklar 20dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Aksam 6 gibi dusmus olur sanirim. Sezon iki gelir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Son bölüm Tamamen havada bitti, hicbir sey baglanmadi; en iyisini yaptilar ama. Manga 36 bolum su anda, bu da 28. bolumde bitti. Son uydurmaktansa sezonin sonunda geldikleri yerde biraktilar. Ikinci sezon gelir bende 2-3 sene sonra, yeterince bolum birikince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 laaan abi ya çok kötü kaldı hemen gelsin sezon 2 of ya ben bitmiş sanıyodum mangası falan, ama striker vs worick efsaneydi ya güzel yapmışlar orayı tatmin etmedi ama hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 olm anime çok güzeldi lan yetmedi S A D B O Y S :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar