bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ekonometri ne lan ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 çeteris paribus diyorum ve susuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ampirikmiş ondan duymamışız. haserkekler ampirik işlerle uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 dersten tek hatırladığım hisse fiyatlarındaki günlük değişimlerden exel de bişiler yapıyoduk bu sene kaldığım için tekrar alıcam sene içinde daha ayrıntılı yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 staj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 şans da lazım biraz.benim hazır gibiydi, önceden çalıştığım yer vardı ama seçim filan derken yatırımı kesti şirketler.istikrarın bozulması bana yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sorunun yanıtı okul bitmeden staj yapacak adam gibi bir yere girip, orada kadroya geçmek. eğer kadroya geçmesen bile reel olarak iş öğrenip, cv e aktarırsan ve en düşük kademeye başvurursan okul da içi boş bir şey değilse girersin bir yerlere. tl; mezun olmadan iş öğrenmek, iş bilerek işe başvuru yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Isi bitirdigin gibi de emekli olmak istiyodur simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 fistan ne güzel demiş , ne yapacaksın mezun olur olmaz çalışıp ya manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 televizyona konusmacı olsana ekonomist ve avukatların en guzel meslegı o ya tartısma programı kadrolu tartısmacısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 -Deno- said: di said: -Deno- said: çok kolay. big four'a başvuruyorsun. Of. Daha ilk sayfadan yakmislar cocugun basini pis big4'cular. Kesin promote ettiler bunlari, caliscak yeni koleler ariyolar. yok abi ben 2.5 sene sonunda senior'lığın ortasında ayrıldım geçen mart ayında. garanti bankası'na geçtim. her ay maaşlarınızdan ufak ufak küsuratları kesiyorum işte. Tam zamaninda ayrilmissin aslinda. Ne eksik ne fazla. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben ilk işe girerken sınavla alan bi firmaya başvurduydum sınavda 1.olunca seve seve aldılardı ehi ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Big fourcuların köle tacirleri faaliyette. İnanma bunlara, kandırdıkları çocuk başına komisyon alıyorlar başka yerde çalışıor olsalar bile. Illuminati gibi kan emici bir örgüt bunlar. Şöyle yapıyorsun; Unilever, P&G, PMI vs gibi büyük uluslararası firmalarda staj / yeni mezun programları kovalıyorsun. Olmazsa aç kalmak yerine big four dan birine girip gençliğini ve ruhunu 1500 tl ye satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yahu benim anhora denen arkadaşla uzaktan yakından alakam yok en baştan bunu söyleyeyim. kendisini tanımıyorum ama tanışmak isterim. staj diyorsunuz demek. öfs onun da torpilini çekene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sipeyskeyk said: Big fourcuların köle tacirleri faaliyette. İnanma bunlara, kandırdıkları çocuk başına komisyon alıyorlar başka yerde çalışıor olsalar bile. Illuminati gibi kan emici bir örgüt bunlar. Şöyle yapıyorsun; Unilever, P&G, PMI vs gibi büyük uluslararası firmalarda staj / yeni mezun programları kovalıyorsun. Olmazsa aç kalmak yerine big four dan birine girip gençliğini ve ruhunu 1500 tl ye satabilirsin. nedir bu big four olayı, gerçek midir, yalan mıdır googla yazdım 4 tane metalci falan çıktı. biraz açıklasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bak ben uluslararası bir firmada gayet iyi şartlarla çalışıyorum giriş hikayem staj, staj ertesi kalsana sen burada hem okul hem iş haftada 3 gün gelirsin oldu. Bu teklife ders yoğunluğundan hayır dememe rağmen okulum bittiğinde staj yaptığım departmandaki müdürün beni sevmesi sayesinde şirkette başka bir pozisyona girdim, oradan yürüdüm. Staj / stajda göze girmek çok önemli. Hangi okulda okuyorsun? Edit: yukarıda yazdıklarımız geyik tabi, hayvan gibi sömürdükleri için. big four dediğimiz 4 büyük mali denetim firması ( E&Y, PWC, Delloite, KPMG). Mezun olur olmaz gençleri kapıp düşük maaşla gece gündüz bayram yılbaşı çalıştırırlar, 2-3 seneye zaten müşterilerden birine kaçar bu gençler. Kalacak kadar manyak olanlar bir ruh hastası olarak yollarına devam ederler partner olup para kazanacam diye. 10 senelik çalışanlar falan 10.000 tl nin altında kazanıyor istanbul da, komik paralar yani. Hayatını heba ettiğine değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sipeyskeyk said: Bak ben uluslararası bir firmada gayet iyi şartlarla çalışıyorum giriş hikayem staj, staj ertesi kalsana sen burada hem okul hem iş haftada 3 gün gelirsin oldu. Bu teklife ders yoğunluğundan hayır dememe rağmen okulum bittiğinde staj yaptığım departmandaki müdürün beni sevmesi sayesinde şirkette başka bir pozisyona girdim, oradan yürüdüm. Staj / stajda göze girmek çok önemli. Hangi okulda okuyorsun? uludağ üniversiteciğinde okuyorum. burada staj bulurum diye düşünüyorum ama şuan hiç girişimim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben okulu 7 sene once bitirdim, is bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Calismak istedigin firmada staj yapiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sipeyskeyk said: Big fourcuların köle tacirleri faaliyette. İnanma bunlara, kandırdıkları çocuk başına komisyon alıyorlar başka yerde çalışıor olsalar bile. Illuminati gibi kan emici bir örgüt bunlar. Şöyle yapıyorsun; Unilever, P&G, PMI vs gibi büyük uluslararası firmalarda staj / yeni mezun programları kovalıyorsun. Olmazsa aç kalmak yerine big four dan birine girip gençliğini ve ruhunu 1500 tl ye satabilirsin. http://www.modaveyasam.com/images/haberler/sik_bir_is_kadini_olmak_istemez_misiniz_h1614.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Zyrobod said: sipeyskeyk said: Bak ben uluslararası bir firmada gayet iyi şartlarla çalışıyorum giriş hikayem staj, staj ertesi kalsana sen burada hem okul hem iş haftada 3 gün gelirsin oldu. Bu teklife ders yoğunluğundan hayır dememe rağmen okulum bittiğinde staj yaptığım departmandaki müdürün beni sevmesi sayesinde şirkette başka bir pozisyona girdim, oradan yürüdüm. Staj / stajda göze girmek çok önemli. Hangi okulda okuyorsun? uludağ üniversiteciğinde okuyorum. burada staj bulurum diye düşünüyorum ama şuan hiç girişimim olmadı. Ben de asagi yukari boyle girdim. Staji onemseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 abi ben okulu bitirmeden buldum işi. bende mi sıkıntı var bi. siz mi iş beğenmiyorsunuz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 valla digerlerini bilmem de, ben aptalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Şükrü konu sen değilsin git ilacını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gencler yol gosteriyorum, benim gibi olmasinlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar