aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bu devirde ne lan partisi la ergen misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi 10 kişi çıksa bari ahah ayarladığımıza değmeyecek 'biz cts kalabalık bir ekip gelicez, gene eski usul üstümüze kepenk kapatır sabah açarsınız' (5 kişi geldi, cafe kapanmadan çıktılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 tarih bellli olunca uyuyosa kesin gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben exclusive lan party düzenliyorum benim evde. 2 kere denedik ama olmadı. 3 pc var, +1 lik yer var. 4 kişi takılabiliyoruz. sadece havalı çocukları çağırıyorum. aquila gelebilir. deno gelemez. MESELA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yaslandi insanlar artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Laurelin gel biz senle alışveriş buluşması yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bingildak said: ben exclusive lan party düzenliyorum benim evde. 2 kere denedik ama olmadı. 3 pc var, +1 lik yer var. 4 kişi takılabiliyoruz. sadece havalı çocukları çağırıyorum. aquila gelebilir. deno gelemez. MESELA. havalı çocuk diyip beni çağırmıyorsan zaten paticik'i kapatmamız lazım ;) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Dansöz var mı bıngıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bu o lan partylerden değil abi, oyun oynuyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yapıyomuyuz yapmıyomusuz? organizator net bilgi ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 laurelin geliosa kesinlerim gelmeyi ben 4 temmuz falan yalan ya sadaf 15 inden sonra anca toplanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bu güzel lan party'e katılan, zaman ayıran, bizimle beraber sabahlayan ve fan'ları paylaşan herkesin ağ kü niye gelmiyo lan kimse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ne zaman lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ne gelecem abi ne kadar çoluk çocuk doldurmuşsunuz, deno fln var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 olm bak bana ters gidiyorsun kaçtır seni üzerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi -yer -tarih -oynanacak oyunlar şunları bi yazın, zaten o zaman insanlar toplaşır, böyle havadaki bişeye kim gelirim desin dsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 nerede ters gideceğini bilmek gerek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Deno ya duşta sabunu düşürdüğünü bile ters gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bende gelebilirim tarihe göre asdf pek potansiyel yok gibi. iftara gidelim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ivy said: Laurelin gel biz senle alışveriş buluşması yapacağız. Hani? Nerde? Ne zaman? :D KenshinHimura said: laurelin geliosa kesinlerim gelmeyi ben 4 temmuz falan yalan ya sadaf 15 inden sonra anca toplanılır Ben gelicem kesinde hani etkinligin kesinlesmesi lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 16 sından sonra yapın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 dreagloth said: Deno ya duşta sabunu düşürdüğünü bile ters gidebilirsin böyle senaryolar olacaksa ben de gelebilirim. bunlardan bahsedin bana asasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Masakari said: Dansöz var mı bıngıl ? ablam dansöz. cağırıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ramazan sonrasi gelebilitem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 lan party ne ya köylü müsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar