Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wolfteam AllStar'ın Ünlüleri

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

axedice said:

CÖRGİ

Gerge de geç işte

dostum hayal kirikligina ugratiyorsun beni :( muhtesem bir pas verilmis ama gol yapamadin, yazik :P

hunty said:

Ney ayda 100tl'mi? Ayda 100 tl'ye ben ps4 arti destiny alirim bir senede. Ustelik wolf team bilgisayarsiz oynanmiyor sanirsam?
Ayrica 2. bir konu, ps4'e benim gecme sebebim ozellikle FPS'lerin Pc'de yapilan hile yuzunden oynanmaz halde olmasi.

performans düşüklüğü var onda son günlerde ya catastrophe'un başlığına çok odaklandı galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

sevgili götübüyükler, şişkosunuz diye illa lcw'den giyinmek zorunda diilsiniz, altınyıldız classics limited edition yancep/regular giyebilirsiniz, %97 pamuk %3 elastan, ben kullanıyorum, memnunum, zaten çoğu firmanın ürünleri ya türkiye'de dikiliyor ya çin'de endonezya'da falan, altınyıldız hem türkiye'de dikiliyor hem de türk malı, tavsiye ederim, kalitesi de iyi

tiLi said:

şişkolar lcw savunmuş

cahil geyler gelmiş.

ulan lcw 3 yıldır kalıpları ufalttı. xxl'ı bile şişmana dar geliyor artık. komple fit kalıplara döndüler. neresi şişman giyimi lan...

bana olmuyor mesela, şişman fit giyiniyorum o yüzden mecburi :(
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Mc_Lovin said:

sevgili götübüyükler, şişkosunuz diye illa lcw'den giyinmek zorunda diilsiniz, altınyıldız classics limited edition yancep/regular giyebilirsiniz, %97 pamuk %3 elastan, ben kullanıyorum, memnunum, zaten çoğu firmanın ürünleri ya türkiye'de dikiliyor ya çin'de endonezya'da falan, altınyıldız hem türkiye'de dikiliyor hem de türk malı, tavsiye ederim, kalitesi de iyi

tiLi said:

şişkolar lcw savunmuş

cahil geyler gelmiş.

ulan lcw 3 yıldır kalıpları ufalttı. xxl'ı bile şişmana dar geliyor artık. komple fit kalıplara döndüler. neresi şişman giyimi lan...

bana olmuyor mesela, şişman fit giyiniyorum o yüzden mecburi :(

lcw'den giyinmediğim için bilmiyorum kalıbı nedir ne değildir

içeriye girince müşterilerinin ter kokusu üzerime siner miner diye kapısının önünden bile geçmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

elit oyuncular cahil cahil yorumlar yazmış yine doğal olarak

oyuna iyi diyen yok zaten. bilmem kaç senesinin oyunu. ama firmanın 2009da kurulup o oyun sayesinde türkiyedeki lider oyun publisheri olduğunu değiştirmiyo

reklam kampanyası baya başarılı. oya aydoğan yerine banu alkan olsa daha iyi olurmuş cidden

bok attığınız oyuncu kitlesi CS, LOL, Dota gibi oyunlar da oynuyo bu arada. sadece siz görmüyosunuz. yekeyeke'nin söylediği rakamlar türkiyenin gerçek oyuncu kitlesi. oyuna para verip kaliteli oyun oynayan insan sayısı milyonlar değil türkiyede. ha in-app purchase rate'imiz yüksek ama baya.

marketini bilip ona göre pazarlama yapmanın en başarılı örneği şu reklam. oyuncun belli, ne sevdiği belli, şimdi 1 ay izle oyuun geliri nasıl artıyo

wolfteam ekibi iyi zaten joygame yoksa ı-ıh staj yaptım die savunmucam yani firmayı sfks.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...