-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 almayın bu adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 adam? nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Deno Deathadder için 25 TL veririm dedi o yüzden çirkkeflik yapıyor beyler ölü taklidi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mauzlar rezerve arkadaşlar ohyeah adlı arkadaş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 da sırf kenarda dursun diye alınır bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kulaklığın usb ses kartının performansı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 liebe sattığına göre kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kulaklık güzel de saç durumuna göre terletiyor. sesinde sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ps4 e sokuluyo mu o kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 https://41.media.tumblr.com/231f598e2185fa81c86abfb0c60e4eeb/tumblr_muvkvubT3N1rdzyuao6_400.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 sokuluyodurda çok dibinde oturmayın lan televizyonun gözleriniz bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 wireless işte dibine girmeyelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 has. 430muş lan bu 930 sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 liebe sen kulaklığın bir fotosunu atsana bir zahmet. hani alacak olana kolaylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Kulaklıklığın kablosu ev kadar ya lanet ediyorum sarıyorum ona rağmen çok uzun. USB performansı kalite olarak çok iyi ses yüksekliği olarak iyi eh arası. Normal yani USB siz Takarsanız kalite iyi volüm yuh diyorum. Eve gidince atarım foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 benim niyeyse "yedek ekipman olsun" derdim var, ondan böyle sulanasım gelio satılan her ürüne aslkjdsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kulakliga bakayim dedim tipi cok kotüymüs lol. birde soyulmustur heryeri kesin. 50 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 adam foto atsın da ölücülüğü öyle yapın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 wtf? http://i.imgur.com/rXt0Sxc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ne var abi 97 kere editlemiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Nekro said: kulakliga bakayim dedim tipi cok kotüymüs lol. birde soyulmustur heryeri kesin. 50 lira veririm Ahahah malımı kötülemeeee pis ölücü adam tam nekro ya ahahah Bir yerinde aşınma soyulma varsa kulaklığı bana şaapabilirsiniz o derece iddialıyım ahahah zaten kulaklık süngeri çıkarılıp makinede yıkanabiliyor bilen bilir. Bir tek tepe kısmı artık biraz kafa kokusu yapmıştır ama onu da güzelce ıslak bir bezle temixleyerek Yok edebilirsiniz. Bana kalsa yapmam zaten kokçak 2 gün sonra =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kafa kokusu diyerek kendine baltayı vurdun ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 olm benim 5 aydır satamadığım mauspadi nası ilk günde sattın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Kimseye malımın en ufak kusurunu dahi söylemeden satış yapmam abi zaten bu ihtimali düşünemeyrcek birine malımı iteleme gibi amacım yok onu geçtim zaten bir kusur da değil sonuçta kulaklığı almak isteyecek adam yahu bunu başkası kafasına taktı ama temiz mi değil mi diye düşünmüyorsa benim demem de değiştirmez . Şu kulaklığı araştırırsanız anlarsınız zaten yıkaması temizlenmesi ne kadar kolay bir tek tepe kısmı uğraştırıuor isteyen olursa kendim mis gibi yapar yollarım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Aiko said: olm benim 5 aydır satamadığım mauspadi nası ilk günde sattın lan 4 sene muhasebe ve pazarlama nun dibine vurdum iş yerinde bırak satayım bi Zahmet ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar