dasBock Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 1.5 hafta önce iş için istanbula geldim. 7 aydır almanyadaydım. almanyada yaşadığım yer de aman aman bi yer değil, hatta almanyadan da soğudum diyebilirim saçma sapan bürokrasileri ve tuhaf milliyetçiliklerinden ötürü neyse o ayrı konu. ilk defa tiksindim abi şehrimden de milletimden de..siyasi vs değil, alakasız. tamam istanbulda bi kaos var bi düzensizlik bi karmaşa hep var ama bu defa ciddi anlamda bunaldım. eskiden gelmeden bi heyecan olurdu gelince de "oh be gideyim bi boğaza karşı içeyim, bi moda banklarda sigara tüttüreyim" derdim, bu defa içimden o bile gelmedi. geldiğimden beri fitil gibiyim. zaten ilk o pasaport kuyruğunda arkadan bi dayamaları dellendirmişti neresinin neyine ne yetiştiriyosa pezeveng...dolmuşa biniyosun hayvan gibi şi yapıyolar, otobüse biniyosun millet birbirini fortluyo, sokakta bişe soruyosun "git birader oruçlu oruçlu" diyo ulan bana mı tutuyosun mk orucu?! yahu ne zaman medeniyete kavuşacak şu ülke? ne zaman insan gibi yaşayacağız? hoş ben yaktım gemileri sktir olup gidicem kafaya koydum bi ailem var geride onları alıp karşıma konuşucam olmaz burada diye. bugün başıma geldi ya akıllı dediğim adamda bile kafa bok gibi. adama lazer tarama ünitesi satmaya gidiyoruz. güzel güzel dinliyo, güzel sorular soruyo, bütçemiz de var diyo hatta baya baya lisans mezunu adam anlaşıyoruz el sıkışıyoruz çaat lafı yapıştırıyor "ya aslında bu makineler bize lazım değil eheh işte müşteri şart koşuyo diyo alıyoruz yoksa napcaz ha taramışın ha taramamışın"..ya ben kime konuştun o kadar? zaten lisansından nasip alamamışın bari japonun fransızın teknolojisine bok sürme dimi? 1.5 hafta oldu kısmetse pazar günü dönüyorum şişmekten patlamazsam. böğönmöyoson göt gordöşöm diyecekler için anketim mevcut. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben de yilda 2 hafta falan geliyorum istanbula yillardir, gittikce kotulesiyor harbi millet hirtti daha da hirtlasmis, bi arabiyla suriyelisi eksikti onlar dolusmus falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 dasBock said: adama lazer tarama ünitesi satmaya gidiyoruz. http://1.bp.blogspot.com/-LhYn6D9uZW0/U_s5bwlIV9I/AAAAAAAAGrA/L2m8nAxgBeg/s1600/the%2Bpursuit%2Bof%2Bhappyness%2Bbone%2Bscanners.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 günde 9 kez falan yazılıyo forumda bunun benzerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 paticikte türkiye'de yaşayan adam kalmadı galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Fırsatını bulan da kaçar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 said: "ya aslında bu makineler bize lazım değil eheh işte müşteri şart koşuyo diyo alıyoruz yoksa napcaz ha taramışın ha taramamışın"..ya ben kime konuştun o kadar? zaten lisansından nasip alamamışın bari japonun fransızın teknolojisine bok sürme dimi? sırf işten anlamayan biri bunun alınmasını istemiş diye konuştuğun çocuk onu alıyor 3d modelleme yapanlardan ise bahsettiğin evet bir halta yaramıyorlar karmaşık ve pürüzlü parçalarda hassasiyette katalog değerlerinden çok uzak ayrıca burası ara eleman ülkesi bir şey icat edemiyoruz, sen de satmaktan zevk alamıyorum diye çemkirmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Benim fırsatım yıllardır var, özellikle tüm eğitim hayatımı da kariyerimi de gerektiğinde kaçabilecek şekilde planladım. Amainatla kaçmıyorum, direniyorum. Günün birinde şalter atacak gidecem muhtemelen ama o zamana kadar dayanıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 haksızsın, adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sana da "in taksiden" diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 kalma zaten ne kalıcan, ama almanyada da ikinci sınıf vatandaş modunda takılmak istemezdim. orda da mutlaka bu seviyede kafanın attığı oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Rerore said: said: "ya aslında bu makineler bize lazım değil eheh işte müşteri şart koşuyo diyo alıyoruz yoksa napcaz ha taramışın ha taramamışın"..ya ben kime konuştun o kadar? zaten lisansından nasip alamamışın bari japonun fransızın teknolojisine bok sürme dimi? sırf işten anlamayan biri bunun alınmasını istemiş diye konuştuğun çocuk onu alıyor 3d modelleme yapanlardan ise bahsettiğin evet bir halta yaramıyorlar karmaşık ve pürüzlü parçalarda hassasiyette katalog değerlerinden çok uzak ayrıca burası ara eleman ülkesi bir şey icat edemiyoruz, sen de satmaktan zevk alamıyorum diye çemkirmişsin al birini vur ötekine. procmm denen cihazın hassasiyeti 7,5 metrede 112mikron. paşalar gibi de yakalıyor kalibrasyonda bile kullanılıyor. ama işte herkes her işten anlıyor mübarek sen de haklısın. Seru said: sana da "in taksiden" diyen oldu mu? demedi kimse bişe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 razzRaziel said: kalma zaten ne kalıcan, ama almanyada da ikinci sınıf vatandaş modunda takılmak istemezdim. orda da mutlaka bu seviyede kafanın attığı oluyordur. almanyada ırkçılık deyince "wow haram" diyolar ama inceden inceden belli ediyolar. o yüzden almanya da bana göre değil. en güzeli amerika şimdilik. her milliyetten adam var hiçbir sistem mükemmel değil ancak en albenisi olan amerika benim için. mevcut bir kapitalist düzen zaten var bari gideyim orda hizmet edeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ırkçılıktan kaçmak için seçilen adres amerika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 En iyisi kanada ya da avustralya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 zencilere karşı ırkçılık olduğunun farkındayım gerekirse o eylemlere de katılırım eğer ırkçılığa karşı ses çıkarmak gerekiyorsa. ancak orası farklı arkadaş kabul etmek gerek. kimse ne nerden geldiğimi ne neye inandığımı sordu kaldığım süre zarfında. burda soyadıma bakıyo "sen nerelisin" diyo. ermeniyim diyorum suratı ekşiyo. rum desen de ekşicek kürt desen de. kendisi de türk değil. osmanlı torunu ya pezo. bilmiyo hangi padişah hangi hristiyan hatuna kerkildi.. @Anhora avusturalya hayatta olmaz feci derecede haşerofobim var :P kanadada dayım var ancak arkadaşla konuşurken "buralar güzel ama hep soğuk ona göre gel" demişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 dasBock said: al birini vur ötekine. procmm denen cihazın hassasiyeti 7,5 metrede 112mikron. paşalar gibi de yakalıyor kalibrasyonda bile kullanılıyor. ama işte herkes her işten anlıyor mübarek sen de haklısın. kalibrasyonda kullandığın malzeme zaten pürüzsüz ve sıfır hatalı onu tespit edebilsin bir zahmet bende şöyle demiştim said: evet bir halta yaramıyorlar karmaşık ve pürüzlü parçalarda http://www.3ders.org/images/sintercore-3d-printed-gun-part-2.jpg şunu modelle mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 O ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Halflife 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Azınlıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kaçıp gideyim diyo insan ama gidip de insan gibi yaşayabileceğin heryerin içine sıçmış zaten türkler ve diğer sand peoplelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 geldi bir tane daha alamancı taksiye binenin a rkadaşı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 fırsatın varsa durma dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 anket cok iyi, konuyu direk acikliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 lan bu avusturalyada cidden o kadar fobi olusturcak kadar bocek var mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar