sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 o beklentilere göre osman marka monitör al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ekibe yeni bir arkadaş alacağız, call center + müşteri işleri kapsamında. bir yanda ticket ekranı açıkken bir yandan panele erişebiliyor olması gerek. ondan 21:9 bir monitor alayım diyorum fakat şöyle bir sorum var, laptop'ı ultrawide 2k monitore taksak sıkıntı olur mu? masaüstü olmaması gerekiyor çünkü istediği zaman laptop'ı alıp evine götürüp getirebiliyor olmalı. hem laptop hem masaüstü de çok maliyetli olacak. ondan ultrawide + laptop işimi görür diye düşündüm. laptop'ı ultrawide'a takarsan sorun çıkar diyen var mı? laptop büyük ihtimal uyduruk bir şeyler olacaktır. onboard olur üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Laptopun GPU destekliyorsa ve uygun çıkışı varsa sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hdmi çıkışına bakacağım değil mi laptopa bakarken sadece? başka bir şey var mı kontrol etmem gereken? hdmi çıkışı direkt gpu ile bağlantılı oluyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 hdmi çıkışı onboarddan alıyor diye bir söylenti vardı ne kadar doğru bilmiyorum. Hoş başka nereden alacan o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Monitor almak istiyorum 27" ve 2560 X 1440 cozunurlugunde, G-Sync olan falan ve mumkunse yuksek Hz vs. Varmi tavsiye edebileceginiz cok ucuk fiyatlara kacmayan, ortalama birsey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 pg279q, sudan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 sudan ucuz? 4000 falan diil mi o be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ucuk olmasin diyerek hata yapmisiz anlasilan. ucun desek bu kadar olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 su çok pahalı burda şaka maka istediğin şey 2,5tan aşağı var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 TL'ye vurunca cidden 2.5k asagisi olmuyo gibi. Normalde uygun gelen hersey TL olunca fazla gorunuyo gozume, vazgeciyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 motor tavsiyesi diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 27" 1080p çok mu kotu olur normal masa karşısında? Yorumlar genellıkle oyunlar için çok sorun olmasa da textlerde hoş değil yönünde ama gayet normal diyen de var, var mı kullanan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 marksman said: motor tavsiyesi diye geldim +1 bende öyle geldim, burdan göz doktoru tavsiyesi topicine ışınlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 mortheria said: 27" 1080p çok mu kotu olur normal masa karşısında? Yorumlar genellıkle oyunlar için çok sorun olmasa da textlerde hoş değil yönünde ama gayet normal diyen de var, var mı kullanan ? beklentine bağlı. beni hiç üzmüyor ama kimisi kağıt üstündeki değerlere çok takıyor veya yabancı reviewlerdeki gaza geliyor. kimisi de cidden ekrana yaklaşsa bile piksel seçememek istiyor. bir kere alıştıktan sonra bırakamıyorsundur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 27 2k gordukten sonra 1080p alismak zor geliyor. ama en bastan 1080p ile deneyimlersen sanirim sikinti olmaz. bence sartlari zorla 2k icin. firsatini bulursan bi magazada 2k cozunurluge sahip 27" monitorun cozunurlugunu 1080p'ye dusurerek gozlemle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 24" 1080p 144hz iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Amaç comp. gaming olmadığından 144 hz falan hiç bakmıyorum. 2K lar direk 1600 den başlamasaydı güzel olurdu ya da amazondan 100 $ vergiyle gelmeselerdi. Bi ara mağazaya gidip bakıyım, 2. monitör olucak şimdiki led ve 1080p falan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 gamer olmaya gerek yok 120/144hz göz rahatlığına alıştıktan sonra 60hzye bakamıon, xeşke ofiste de 144hz olsa gözler ağrımasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçen gün bi IPS aldım hepsiburada'dan, direk iade ettim sağ sol alt köşeler direk karşısında otursan bile sarı sarı parlıyor lan. nasıl millet bununla karanlık filmleri veya oyunları oynuyor aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar