Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Maiden - The Book of Souls


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

babalar müjdeyi verdi, yeni albüm 4 Eylül'de geliyor.

xenocide 40 gün 40 gece sürecek kutlamalara başlamıştır.

2010’da çıkardığı ‘The Final Frontier’dan beri sessizliğini koruyan İron Maiden, 16. stüdyo albümleri ‘The Book of Souls’ ile geri dönüyor. Grup, kayıtları 2014’te biten ‘The Book of Souls’un piyasaya çıkışını, Bruce Dickinson’ın hastalığı nedeniyle erteleme kararı almıştı. Dickinson’ın tamamen iyileşmesiyle Iron Maiden, albümü 4 Eylül ’de piyasaya çıkaracağını duyurdu. 11 şarkıdan oluşan ‘The Book of Souls’, 92 dakikalık süresiyle Iron Maiden’ın ilk çift CD’lik albümü olacak. Albüm Türkiye ’de EMI etiketiyle yayımlanacak.

CD 1
If Eternity Should Fail
Speed Of Light
The Great Unknown
The Red And The Black
When The River Runs Deep
The Book Of Souls

CD 2
Death Or Glory
Shadows Of The Valley
Tears Of A Clown
The Man Of Sorrows
Empire Of The Clouds

http://www.radikal.com.tr/kultur/metal_devi_iron_maidendan_mujde-1384182
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

burdaki konserini en dandirik yerlerden birinde izledim 80 tl miydi 90 mıydı hatırlamıyorum ama böyle olursa tabi kimse gitmez konsere. metalci dediğin fakir fukara adamdır lan


küçük çiftlik park'daki rezaletti. sonisphere için gelmişlerdi, herhalde tarihlerindeki en ufak çaplı konser verdikleri yerdi. neyse ki sonradan İnönü'de ağırlamıştık adamları da daha adam akıllı konser verebilmişlerdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Dün aldım albümü, spotify falan olmasına rağmen Iron Maiden'dır dedim gittim cd'sini de aldım.

DÜnden beri dinliyorum, Speed of Light biraz cacık ama diğer şarkılar çok güzel.

Albümün büyük kısmını bugün BUDO'da uyuklarken dinledim ama çok güzel gitti. Son şarkı 18 dakika, Bruce Dickinson'un çaldığı piyano ile başlıyor ve r10 adında bir zeplin'in hikayesini anlatıyor. Fiks Iron Maiden albüm şarkısı, fazla söze gerek yok :)

İlk şarkı da çok hoşuma gitti. Albüm çok güzel. Babaların yaşını düşününce çok daha güzel.

Ne yazık ki sanki artık son albümleri olacakmış gibi bir his var içimde. Gerçi Bruce Dickinson daha konser vermeye devam edeceğini beyan etmiş ama albüm daha zor bir süreç olmalı herhalde.


Bruce baba kanser belasından kurtuldu çok şükür, biz hapşuralım onlar çok yaşasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kurcalıyorum ben de, arada tanıdık ezgiler giriyor yüzüm gülüyor falan. Speed of Light değişik olmuş, Iron Maiden değil girişi falan.

Davulda o zil atraksiyonları her zamanki gibi kafa sikmeye devam ediyor bir de. Onun haricinde çok güzel. Bas her zamanki gibi canavar. Bayılıyorum tonlarına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hay allam youtubetan dinlediğim kayıt normalden daha yavaşmış. hızlandırınca aa mükemmel oluyormuş hızlandırınca dedim, şimdi başka yerde buldum the red and the blacki allahım ne zamandır böyle ilk dinleyişte taptığım parça olmamıştı. kendimi lise1 de yeni yeni iron maiden keşfetmeye başladığım zamanlardaki gibi hissediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...