-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 babalar müjdeyi verdi, yeni albüm 4 Eylül'de geliyor. xenocide 40 gün 40 gece sürecek kutlamalara başlamıştır. 2010’da çıkardığı ‘The Final Frontier’dan beri sessizliğini koruyan İron Maiden, 16. stüdyo albümleri ‘The Book of Souls’ ile geri dönüyor. Grup, kayıtları 2014’te biten ‘The Book of Souls’un piyasaya çıkışını, Bruce Dickinson’ın hastalığı nedeniyle erteleme kararı almıştı. Dickinson’ın tamamen iyileşmesiyle Iron Maiden, albümü 4 Eylül ’de piyasaya çıkaracağını duyurdu. 11 şarkıdan oluşan ‘The Book of Souls’, 92 dakikalık süresiyle Iron Maiden’ın ilk çift CD’lik albümü olacak. Albüm Türkiye ’de EMI etiketiyle yayımlanacak. CD 1 If Eternity Should Fail Speed Of Light The Great Unknown The Red And The Black When The River Runs Deep The Book Of Souls CD 2 Death Or Glory Shadows Of The Valley Tears Of A Clown The Man Of Sorrows Empire Of The Clouds http://www.radikal.com.tr/kultur/metal_devi_iron_maidendan_mujde-1384182 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 üzgünüm babalara saygım sonsuz ama final frontier kötüydü. bu da kötü olur muhtemelen :( performansları aynı hala ama yeni şarkıları iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 DEMİRLER YUKARI edit: kötüydü ama when the wild wind blows gayet güzel parça, buram buram da maiden kokayidi. Bundan da 1 tane çıksa yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 albüm genel olarak çok iyi olmasa da 2-3 parça çok iyi ordan, the talisman, the man who would be king, starblind ve alchemist çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bunların dönemi geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sus çarpılcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 the final frontier'a da kötü denmiş, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Adamlari seven cok ama konserleri hep bos :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 burdaki konserini en dandirik yerlerden birinde izledim 80 tl miydi 90 mıydı hatırlamıyorum ama böyle olursa tabi kimse gitmez konsere. metalci dediğin fakir fukara adamdır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sıla bile daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ne 80i ya 110 tlymiş en ucuz bilet. hatta biletix komisyonu flan 120 gibi bişi ödemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 80€ vermiştim ben Ağlamayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Liebe said: burdaki konserini en dandirik yerlerden birinde izledim 80 tl miydi 90 mıydı hatırlamıyorum ama böyle olursa tabi kimse gitmez konsere. metalci dediğin fakir fukara adamdır lan küçük çiftlik park'daki rezaletti. sonisphere için gelmişlerdi, herhalde tarihlerindeki en ufak çaplı konser verdikleri yerdi. neyse ki sonradan İnönü'de ağırlamıştık adamları da daha adam akıllı konser verebilmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben sahne önü almıştım, arkadaşımda bir yerlerden early access kazanmış. Bilet bile sormadılar hala kesilmemiş duruyor. First To The Barrier gibi bir ismi vardı muhabbetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Dün aldım albümü, spotify falan olmasına rağmen Iron Maiden'dır dedim gittim cd'sini de aldım. DÜnden beri dinliyorum, Speed of Light biraz cacık ama diğer şarkılar çok güzel. Albümün büyük kısmını bugün BUDO'da uyuklarken dinledim ama çok güzel gitti. Son şarkı 18 dakika, Bruce Dickinson'un çaldığı piyano ile başlıyor ve r10 adında bir zeplin'in hikayesini anlatıyor. Fiks Iron Maiden albüm şarkısı, fazla söze gerek yok :) İlk şarkı da çok hoşuma gitti. Albüm çok güzel. Babaların yaşını düşününce çok daha güzel. Ne yazık ki sanki artık son albümleri olacakmış gibi bir his var içimde. Gerçi Bruce Dickinson daha konser vermeye devam edeceğini beyan etmiş ama albüm daha zor bir süreç olmalı herhalde. Bruce baba kanser belasından kurtuldu çok şükür, biz hapşuralım onlar çok yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Şimdi kurcalıyorum ben de, arada tanıdık ezgiler giriyor yüzüm gülüyor falan. Speed of Light değişik olmuş, Iron Maiden değil girişi falan. Davulda o zil atraksiyonları her zamanki gibi kafa sikmeye devam ediyor bir de. Onun haricinde çok güzel. Bas her zamanki gibi canavar. Bayılıyorum tonlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 şu yorumu bi siliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 tears of clown ulke gundemine cuk oturuyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hay allam youtubetan dinlediğim kayıt normalden daha yavaşmış. hızlandırınca aa mükemmel oluyormuş hızlandırınca dedim, şimdi başka yerde buldum the red and the blacki allahım ne zamandır böyle ilk dinleyişte taptığım parça olmamıştı. kendimi lise1 de yeni yeni iron maiden keşfetmeye başladığım zamanlardaki gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Koysana buraya youtube linklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Youtube linki dün koyacaktım da düzgün kalite yoktu. Spotify'dan dinleyiver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 kac yasinda adamlar hala kaliteli muzik yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 bütün parçalar clan ismi gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar