Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Sevmedim. 150 gayme verip almam, belki ileride indirimde hikaye için olabilir. Başıma birşey gelmeyecekse, Division daha keyifli. Silah kullanma, adam vurma hissi, şehir atmosferi bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Bana da div deki koridor hissine karşı buradaki daha özgür, dağ tepe gezme, hava-kara-deniz araçları, daha çok silah ve cust., artı div e göre çok daha kolay ölmek daha çekici geldi, alır mıyım bilmiyorum ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 he eklemeyi unutmuşum, 1 adam öldürmek için 2 şarjör boşaltmamak da iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 yok mu beyler inv'ı olan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Bana FarCry(4) gibi geldi. Daha modern detaylar var ( araçlar,evler vs ). FarCry 4 ün coop'u beklediğim gibi değildi. Host kişi kim ise onun görevlerini,map ini yapıyordunuz. Bunda da öylemi ? Muhtemelen öyle ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ben daha coop oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 mokoko said: yok mu beyler inv'ı olan :( Nvidia key çalışmıyor mu önceki sayfadaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 uplay üzerinden activate game'den denedim olmadı o kodu. başka bi yere mi girmem lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-us/beta-redeem/index.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 şimdi denedim orda da already redeemed diyor eyw yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 oyun bayik degil ama cok tekrar edicek gibi, story de cok ilgimi cekmedi: hikaye bolivya'da geciyor ve kartellerle savasiyorsunuz, ne hikmetse kokainas yok hic bir yerde. farcry + mgs + just cause + gta kirmasi tactical shooter beklemeyin level 10 oldum, oyle yazdim. 1 bolge, 6 tane main mission acik bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 bana da gelmiş uplay id veren olursa atayım 3 invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 sinad2010 teşekkürler! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 çok kötü olacak bu oyun. zaten çok generic oyun bi de bug glitch hiç çekilmez. aç mp just cause oyna 10 kat daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 yolladım. bLackcha0s said: sinad2010 teşekkürler! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Varsa key alabilirim Kurtupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 sonuncuyu da sana yolladım. RedallHoor said: Varsa key alabilirim Kurtupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 yine kaçırdık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 sayfa sonu kalmışın. hiç bakmamıştım eskiye. maili görüp geldim yazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 en fazla 80 tele veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 birinden inv ayarladım bu seferde "already invited" gözüküyorum. oyuna giremedim bi türlü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Division'dan nefret etmeme rağmen bu oyunu çok sevdim ama o fizik nedir Allah aşkına. Arabalar ters dönmüyor, motorla dağ bayır in düşmüyorsun. Helikopteri bilmemkaç metreden ctrl basıp indir, hiçbir şey olmuyor. Motor oturuşunu ve dönüşleri çok güzel yapmışlar ama o da crossa göre. Caferacer tipli motorlara binince g*t havada kalıyor. Onun harici grafikler, harita çok hoşuma gitti. Işıklandırma harika. Bi de insanı çok moda sokuyor arkadaşlarla oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 varsa bir key şey edin yahu. oynayacak oyun yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Çok yavan çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 oyun baya alpha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar