Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 herkes emmisine link atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Ben yarı şaka demiştim ama tekrar zorlayacağım, forum yerine messsage board vb. daha anlamlı olmaz mı? Forum demode kaldı ve forum aslında konu hakkında fikir sahibi olanlar için anlamlı, bilmeyenin soru sorması için forum formatı bana en doğru format olarak gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bakmak lazım ama forum bana herzaman gayri resmi gelmiştir. şu bizim forum gibi sade olması daha güzel benim için. Şimdi benzeri örneklere bakıp ne kadar sadeleştirebilirim ona bakacağım. Forumdan 10-100 sayfalık akadameik çalışma da yayınalamak baya saçma onun yerine o çalışmaya link vermek en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 abi ne akademik calismasi..3-4 tane gul yuzlu nur sesli hanim kizimiz uzun uzun tek tek spastik modunda asilamayi ilaclamayi toprak analizini tohum secimini danismanlik sistemi almayi ciftci bagkuru nedir ne degildiri yerel kooparatiflerden destekleri filan anlatsin bir de messenger tadinda bir uygulama caktirin internet ustunden bedava iletisim kurulabilir diye zaten olan seyi kaktirin gecin gidin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Dragonfire said: ekşi tayfasının pek ilgilisini çekmez şimdilik skandallık bişey yok. Sadece tarım bakanlığının en büyük bütçeli projesi o kadar. reza zarrab'a ödül verin; '' en iyi çiftçi'' diye bak nasıl patlıyor forum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 olur esasinda ebrou da tek tek jingil yapar konulari okur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 tablet verelim onada. Birde nette baya yanlış duuymlar var. Biz herkese tablet sözü vermedik mesela. Tablet dağıttık ama istasyon sahiplerine. Hİçbirisi tanıdık değil sadece arazisi uygun görülen belli şartları sağlayan ve bize bilgi verme konusunda kısıtlamayan kişiler. Sonraki aşama için test amaçlı 1 istasyona yakın 15 tablet daha dağıttık. Yakında app olarak zaten sürüyoruz programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 oo tablet dagittiysaniz bittiniz ..koylum cok pis kuser..onnara vermissiniz tirmangilin abti alacaamis der arkasini doner gider..40 sene kendinizi affettiremezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 tarla sürerken ne giyiyorsunuz? pancar hasatında dinlenecek şarkılar falan diye konu açabiliyor muyuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 evet ya trt arsivlerini kullabiliyorsaniz o sarkilar isi gercek olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bu kadar elitist olmayin olm tarlada ne mp3 u :) Koyde edge cekiyorsa op basina koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Tarlada tidal hi-fi qeyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Gençler tatil döneminin yavaş yavaş kapanması ile bu forum olayı yine su yüzüne çıktı. Şu foruma bi girin soru falan sorun ya konu gelsin. Kullanıcı olmadan kullanıcı çekilmiyor sanırsam. Tanıtım hede hödelerini yazılım ekibine verdim becerememişler tekrar elime kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 imama bi şans verin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Dragonfire said: Gençler tatil döneminin yavaş yavaş kapanması ile bu forum olayı yine su yüzüne çıktı. Şu foruma bi girin soru falan sorun ya konu gelsin. Kullanıcı olmadan kullanıcı çekilmiyor sanırsam. Tanıtım hede hödelerini yazılım ekibine verdim becerememişler tekrar elime kaldı. En iyi mevzu forum'a üye olan ve sorular soran,bilgilendirici paylaşımlar yapan insanlara indirimli ürünler sunmanız. Dahası işte bilgilendirici ve ilgilenen insanlara paylaşımları babında forumda unvanlar vermeniz,rütbe ile beraber indirimli ürünlerin yelpazesinin ve indirim miktarının artması gibi uygulamalar yapabilirsiniz. Birde tabii siteyi merkeze koyabilmek için çiftçilerin kol gezdiği forumlarla anlaşmalar yapmak,ufak tefek bütçelerle bu işi başarmak mümkün. Düzgün bir proje şablonu oluşturulur ve buna mukabil işte nasıl forum geliştirilebilir tarzı bir iş yapılmaya başlanır. öbür türlü oraya şuan bin insanı üye yapsan o bin insan soru sorsa yetmez,kurtaramazsın. Önemli olan sürekli katılımcı sağlayabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Kullanıcının gelmesi için sebep gerekiyor baktım forum var ama içerik yok. Hedef kitlenizin böyle bir yerden haberdar olma olasılığı az, böyle bir teknolojik yatkınlığa sahip olma olasılığı da az. Foruma soru sorsa kim cevap verecek tartışmalı. Bence temel sorunlar yaratıp su dökerek mi daha çok ürün alınır damlatarak mı? filan konular açıp bunların cevaplarını verdikten sonra google da bu soruları arayan adamların bulup gelmesini beklemeniz lazım. Ayrıca siteye kayıt ol hadisesi türk insanının ruhuna aykırı bir husus kolaylaştıracak birşey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 şimdi şöyle danışmanlarımız var esasen şurada görülüyor ismen ve cismen. http://tarbil.org/#NAV=.TarbilHome.Organizasyon %C5%9Eemas%C4%B1 Forumu daha da basitleştirme taraftarıyım ben ne kadar kolay o kadar güzel. //url neden çalışmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi bunyenizde veteriner dir ziraatcidir olmasi lazim gani gani.. soyle onlara icerik hazirlasinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Biraz çiftçi rp'si mi yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ole diyince aklima geldi..farmville kilikli yalandan bir ekme dikme oyunu yaptirin yada link gomun daha fazla insan gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 o tarz bir oyun yaptırılıyor ama daha görmedim test ekranlarını taşere ettik o işi. Uzaktan sulama programı ve bunun kapsamında sulama sistemleri ve yine buna bağlı teşvikler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Hal kayıt sistemi, çiftçi kayıt sistemi vb. portallar için uzmanların soruları cevaplayacağı bi alan yapın, bu portallara da forumun linkini koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 lan hangi çiftçi forum kullanır kafanız mı güzel? nerde yaşıyoruz. 10000'de 1 bile çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 şimdi tarım bakanlığın herşeyi bir çatı altınada toplama projesi ile hal kayıt çks vb sistemler tek merkezi db den yönetilip yedeği tutuluyor hatta bizim binayı da ankaraya bakanlığa taşımayı dünüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 genç çiftçi çocukları forum kullanıyor. bizim tarla işleri olduğunda baya bir şeyler okumuştum forumlardan. adını falan hatırlamıyorum ama börtü böcek ilaçlama fln bir sürü şey paylaşıyorlardı. kalite leş ama bilgi solid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar