Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 PC portunu almayın ya herifler en crippling bugları bile düzeltmemiş aylardır. Hatta hiç almayın protesto edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 yiaaaa ben de tam pc port'u nasıl demeye gelmiştim, "konsol bölümü bura bilader, pc'de oynamadıh gid burdan >_>!" cevaplarını bile göze almıştım. nasıl kötü ya pc port'u, platinum gaems'in port'ları iyi oluyordu? edit: steam'de developer'a da publisher'a da square enix diyor ama platinum'un değil miydi bu, wat? https://www.youtube.com/watch?v=gWkSYY02Qxc ee bisküvi reis de "pretty solid port. not a brilliant port but best platinum port ever" demiş? nedir derdiniz delirtmeyin beni (cüzdanı attı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Crashdan başka bi sorunu var mı pc de bilmiyorum ama , bende gtx 680 deyken oyunun ilk yarısı crash veriyordu saat başı, gpu değiştirdim (970), 3-4 ay aradan sonra geçen gün tekrar başladım ve bitirdim hiç crash almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Kontroller, menülerde gezme, kısayollar vs. baya tırt konsol versiyonuna göre anladığım kadarıyla. Bir de çözünürlük bugu filan var diyorlar. Benim oyun da crash oluyordu 10 dkda bir. 1,3,5,7 çekirdeklerini devre dışı bıraktım task manager>set affinity kısmından, düzeldi. orijinal oyun da çöküyorsa sürekli bu şekilde ayıp etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 o çözünürlük bug'ı saçma hakkaten, peçlemesi bu kadar zor olmamalı :P bana olmadı allahtan. menülerde mouse akıllı başlı çalışıyor (o kadarını da yapamayanlar olduğu için artı puan olarak belirtmek durumundayız :P) ama clunky denirse onu bilemicim, gamepad'le oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 oyunu bitirenlere sorayım oyunu 1 kez bitirdim, 9s ile başladım şimdi. ilk seferde pek side quest yapmadım. onları şimdi yapabiliyorum değil mi bir şey kaçırmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 yapabiliyorsun ama eger questline yarim kaldiysa bastan basliyorsun.. bir de sanirim 2b ve 9s'e ozel questler var.. 2b exclusive olanlari yapamazsin.. ama oyun tamamen bittikten sonra chapter selection aciliyor.. ordan donup kacirdigin questleri yapabilirsin (achievement ya da quest hikayesini gormek icin).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 güzelmiş. gideyim de 26 endingi de açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 adamlar efsane oyun yapmış 250 lira diye yüzüne bakmamış kimse soundtrack ✓ hikaye ✓ gameplay ✓ atmosfer ✓ sexy android butts ✓ goty status: hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 o soundtrack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 100tl altına insin alıcam ya 250e alamam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bide sıkıntı suki oyun hakkıdna "cok güzel" dısında ne desen spoiler. hiyayei oyunu her kosesine islemiş olmasının bole bi sıkıntısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 2b gotu yuzunden oyun o kadar underrated kaldiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 soundtracki bile hafiften spoyler, hakkaten ovmek cok zor sdf saheser diyecegim, oyunun vermek isteklerini komple alacak bir mindsette degilseniz abarti kacacak. sans verin buna yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 gameplay ve prodüksiyon da akıyor abi ordan övebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 yeni başlayacak varsa tavsiyem sidequestleri de yapın. dünya, karakterler ile ilgili bilgiler, atmosferin oturmasına yardımcı oluyor. sana şu itemı veririm ama önce bakkaldan 2 ekmek kap gel tarzında değiller. güzel hikayeler var. önemli sideqların listesiRoute A Terminal Repairs Find a Present The Wandering Couple YoRHa Betrayers Retrieve the Confidential Intel Anemone's past 11B's Memento My favorite: When new shop opens near the entrance to desert area, talk to the shop owner and then go to the Shopping Facility - check your map, there must be a quest mark. Make sure you completed this quest, reward is pretty nice. Route B Data Analysis Freak 1 + 2 (Offered at Bunker) Amnesia (Near the building you landed on at the beginning) Route C All quests from shops in the Camp. Play With Us! (do it immediately upon received) Storage Element (do it immediately upon received) bugün de nierı övdük çok şükür. dipnot: yoko taro'nun allahı yok ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 biraz da combat öveyim çünkü sıkıcı denmiş. yine inanılmaz emek verilmiş bir yönü oyunun. ben hacknslash zaten sevdiğim için ağzım açık oynadım. ama bayıyo diyorsanız oyun sonuna kadar light attack spamlemek yerine değişik silahları farklı slotlarda farklı movesetlerle deneyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=QAU_8GEgSwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Fin said: 2b gotu yuzunden oyun o kadar underrated kaldiki. https://my.mixtape.moe/igcmit.jpg Dünyayın en advanced göt fizigini yapsın adamlar, böyle postlar atsın patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ben onu "göte bakmaktan oyunun diğer iyi yanlarını göremedik" diye anladım ya al hatta https://i.imgur.com/yk0eUA2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=rxC0iIdkO6o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 https://www.guru3d.com/news-story/nier-replicant-remaster-is-coming-to-the-pc.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 bi tane de mobil oyun geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 müzik çok iyi iyi olmasına ama mobil oyunu nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Oynadım da, ilk kez bir oyunun dub oynanması gerektiğini düşünüyorum. O Adam ile olan ilk combat... müziğin böyle kullanıldığı bir yer görmedim bir oyunda daha önce. Sırf orası için oynamaya değer. Süper oyun, Game Pass'da da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar